İstanbul'da Fal - Falcılar

Birine reklamci demek fikrini soylemek olarak kabul ediliyorsa, reklamci olarak damgalanan tarafin da kendini savunmak icin "reklamci degilim, x falcisina camur atiyorsun" demesine sinirlenmemek gerek aslinda. O da "kisisel fikir" sonucta di mi :)) neticede biz bi sey soyledigimizde, diger tarafa da kendini ifade etme hakki doguyor :))

Bana dediği ufak bir şey çıkmıştı sadece Eylem'in. Verdiği tarihler ve söylediği diğer şeyler hiç olmadı. Telefonda bakan var mı başka bildiğiniz? İkinci defa baktırmak istemedim pek.
Gülsen bakıyormuş artık telefonda. Ben yuzyuze baktirdigimda memnun kalmistim pek cok sefer.
Tugba bakiyormus, yuzyue baktirdim anı cok iyi bildi, gelecek isin soyledikletine daha var, tutarliydi.
Bir de yigit varmis ama hic denemedim. Baktiranlarin yorumlarından bir arastir istersen

Kimse ne babamın kızı nede babamın oğlu birinin falı çıktı demek reklamcılığa mı giriyor. O zaman burada her gün birileri yok şunun falı çıktı yok bunun falı çıktı diyor herkes reklamcı mı bu nasıl bir itham anlamıyorum bende çok kişiye baktırdım kaç kişinin çıkmış ne oldu batırdığım herkes kötü mü hayır enerjim tutmadı dedim kapattım o parayı yatırırken illa falının çıkacağını mı düşünmeli insan. Ya da hiç baktırmayan biri ithamla mı konuşmalı reklamcılar diye evet Eylem'in falında söylediği bir kaç şeyi yaşadım ve yazdım da zamanı geçenlerde oldu ne oldu şimdi reklamı mi geri mi aldım ismini mi zedeledim hayır sadece mantıklı düşünüp çıkmayacağını da hesap edebildim ama baktırmadığım kimseye reklamcı diye düşünüyorum demedim.

bu itham bize mi pardon?

kendi adıma yazmam gerekirse bu ithamlar hiç hoş değil!biz burda kimsenin reklamını falan yapmıyoruz!zamanında mary jane sen kimseyi mi övmedin tatlım bu topikte bi düşün istersen?ki ben,şahsen,övmek değil baktırdığım fallardan(1 den fazla baktırdığım için ) çıkan olunca çıktı diyorum..çıkmayanada çıkmadı yok olmadı diyorum!!!bunun neresinde acaba reklam kokusu?kimseye zorla fal baktırın diyen mi oldu?yada aaa baktırmazsan çok şey kaybedeceksin diyen?ben burda sizden eskiyim..burda beni bizzat görüp tanıyanlarda var..ama ben burda hiç kimseye,şu falcı iyi dediğinde kendim beğenmemiş olsam dahi ''reklam kokusssuuuu'' demedim!!!reklam olduğunu düşünürsünüz düşünmezsiniz!baktırırsınız baktırmazsınız!o da sizin sorununuz..!ama ben bu ithamı kabul edemem kusura bakmayın!ne eylem ne bi başkası benim kankam anam babam kardeşim değil!!!!çıkıyorsa evet çıkıyor deme hakkına da sahibim!herkesede iyi olacak her falcı süper olacak diye bişey yok!

Fiyati ne kadar Gülsen'in ?

Kızlar İstanbul da bildiğiniz iyi falcı var mı ??

Aynen canım bu mantığı anlamıyorum. .
Hani baktırıp da memnun olmazsın. .
Anı bile bilmedi salladı dersin anlarım....
Kendileri uçana kaçana baktırıp burda sayfalarca yazıp dururken başkalarının yaptığı yoruma çok kötü bir "ithamda " bulunma mantığını anlayamıyorum...

Eylemi karalamaya çalışan üye nin benimle sıkıntısı varr o yüzden böyle yazıyor....

İsteyen girip mesajlarıma baksın...
Ben en son Eylem le noktayı koyup sadece duâ topiklerinde duâ ettim....
Duâm kabul oldu sonuçta....
Eylemde Allahın bir kulu Rabbim ne kadar müsade ederse o kadarını bildi.
Dediğini yaşadım...

Yazık diyorum sadece yapılan basitlige...

Eylemin dediğini ben de yaşadım. Kesinlikle boş bir falcı değil. Reklam diye düşünüp Baktırmıyorsan eğer çok şey kaybedersin canım. eylemin reklam olmadığına eminim birebir dediklerini yaşadım. Keşke diğerlerine hiç baktırmasaydım.

Ya bişey diyeceğim... çok kısa süre sayılmaz bir süredir burayı takipteyim, arada olumlu yorumlar alanlara fal da baktırdım ama zaman zaman emin de olmadım reklam mı, falcının kendisi mi diye... özellikle yeni üye olanlar, üye olur olmaz şahane yorumlar yapanlar ister istemez şüpheye düşürüyor insanı.
haklı olarak herşeye şüphe ile yaklaşıyoruz, sonuçta vaktimzi, umutlarımızı, bekleyerek zamanımızı ve en önemlisi doğru ya da yanlıştır umutlarımızı bağlıyoruz.

Neyse diyeceğim şudur, kırmasak birbirimizi... hele reklam yapmıyorsak hiç alınmasak ithamlardan da birbirimizin tecrübelerinden faydalansak ve reklam yapanların da min tuzağına düşsek.

Sana ne diyecek olursanız da bi şekilde umut işte; doğru düzgün, birşeyler bilecek fal bakan bulabilmek.. Bazen de birbirimizi anlayıp; eleştirmeyecek insanlarla iletişimde olabilimek ihtiyacı.
neyse sevgiyle kalın, iyi geceler

Bnm şahsen amacım kimseyi kırmak değil yazdıklatımdan alınan kırdığım biri varsa özür dilerim eylemin bana her dediği çıkmadı ama enerjisi güzeldir yada zamanı vardır o yüzden bilmiyorum ama böyle her yazılan şeyde aa reklam bu damgası yapıştırılmasıda hoş değil istemeyen baktırmaz ama insanları bu şekilde itham etmeyin lütfen hoş değil

Bende yeni üyeyim ama kimsenin reklamını yapmam. Zaten derdim bana yetiyor öyle şeylerle uğraşmam. Falcı kendi üye olup reklamını yapıyorsa bilemez bunu kimse. Eylem bana bi dersten kalıcaksın dedi ve kalmışım diğer söylediklerini için zaman var. Herkes bi falcıyı çok beğenecek her dediği olacak diye bi kaide yok. Genelde hepsi geçmişte ve anda ii gelecek bizim seçimlerimizle her an değişebilir. Sonuçta değişmeyen tek şey değişimdir. Herkese saygılar.

zazaya baktirdim ben kahve tarot birlikte bakiyor zaten,ama istersen su fali da baktira bilirsin
Ben kahve tarot baktırdım bana değişik bişi daha yaptırdı bi dilek tut dedi ve elindeki kagıda bir şey yazdı en son bunu açacaksın dedi bende tamam dedim sonra kahve ve tarota baktı aslında ıyıdı anıda bildi beklediğim bir şeyle ilgili kısa süren bir tarih verdi bende tamam dedim sonra fal bitince bana hayatımda benı sasırtan yılı sordu yaşımı falan sonra 4 farklı tarıh yazdı yani bana sorarak yaptı sonra bunları toplattırdı bana falın başında bana verdıgı kagıdı ac dedı Toplamında çıkan sayı kagıtta yazıyordu ve bu sayı 4 hanelı yanı zor bir sayı şaşırdım aslında dedimm yeteneksizsinizdeki aref gibi bune:))

Yalnız ders konusunu eylem iyi tutturuyor bana da kalcan dediği şeylerden kaldım her dönem sormak lazım hahahahahha kaç ders bu dönem söyle bakalım diye.

Arkadaşlar ben en son kasım ayında gitmiştim falcıya. Taksimde kapris kafe yanlış haırlamıyorsam. İmam diye biri vardı, bir de Roza. Ben daha öncesinde imama baktırmıştım. Değişik bir adam, uzun bakıyor 20-25 dk kadar. Yalnız benim anlamadığım bu falcılar ciddi ciddi zihin mi okuyor ne yapıyor ama çok spesifik şeyler söyledi, inanılmaz nokta atışları yaptı. Benimki icin penguen gibi yuruyor dedi, ki gerçekten öyle ben onu uzaktan penguen yuruyusunden tanıyorum falan derdim. Çok inanılmaz şeyler söyledi, benim bile kendisi hakkında seneler sonra öğrendiğim bir gerçeğı butun ayrıntılarıyla bana anlattı. Geleceğe dair şeyler tutmuyor ama haberiniz olsun. Yani çok yüzeysel konusuyor geleceğe yönelik, geçmiş ve bugun icin o kadar doğru şeyler söyluyor ki siz bunları dusunurken, koltuktan kalktığınızda aslında geleceğe dair hiçbir şey söylemediğini fark ediyorsunuz Bir daha gider miyim, giderim açıkçası.
İkincisi de Rozaydı, en son ona gittim kasım ayında gittiğim oydu. 5 dakika bakıyor, ama soyledigi her şey doğru, imam kadar ayrıntılı nokta atışı yapmıyor ama söyledikleri doğru ve ben yakın tarihte verdiği şeyleri yaşadım. Yani şirk koşmak gibi olmasın ama 13 gün dedi 13 gün sonra dedigi şey oldu. Onun dışında söyledikleri pek tutmadı ama, şubata kadar 11 kilo vereceksin dedi 1 kilo verdim, bu senenin altıncı ayında istediğim araba benim olacakmış, o da piyango çıkmadıkça imkansız. Kısa vadeli tahminler için Rozayı, geçmiş ve şu an için imamı tavsiye ederim.

Merhaba Arkadaşlar, İstanbul Avrupa yakasında memnun kaldığınız falcı var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…