Ben bakırköydekileri biliyorum mandal cafe toprak, dejavu edi,cafe laf canan ve andaç,cafe fincan Şenay bunlardan memnun kaldımMerhaba Arkadaşlar, İstanbul Avrupa yakasında memnun kaldığınız falcı var mı ?
Senin gittiğin falcılar var mı memnun olduğunMerhaba Arkadaşlar, İstanbul Avrupa yakasında memnun kaldığınız falcı var mı ?
Ben kahve tarot baktırdım bana değişik bişi daha yaptırdı bi dilek tut dedi ve elindeki kagıda bir şey yazdı en son bunu açacaksın dedi bende tamam dedim sonra kahve ve tarota baktı aslında ıyıdı anıda bildi beklediğim bir şeyle ilgili kısa süren bir tarih verdi bende tamam dedim sonra fal bitince bana hayatımda benı sasırtan yılı sordu yaşımı falan sonra 4 farklı tarıh yazdı yani bana sorarak yaptı sonra bunları toplattırdı bana falın başında bana verdıgı kagıdı ac dedı Toplamında çıkan sayı kagıtta yazıyordu ve bu sayı 4 hanelı yanı zor bir sayı şaşırdım aslında dedimm yeteneksizsinizdeki aref gibi bune:))
bi bulsak dolaşmayacağız :)Merhaba Arkadaşlar, İstanbul Avrupa yakasında memnun kaldığınız falcı var mı ?
Ben bakırköydekileri biliyorum mandal cafe toprak, dejavu edi,cafe laf canan ve andaç,cafe fincan Şenay bunlardan memnun kaldım
Onunla ilgili farklı şeyler duymuştum o yüzden gitmedim ben hiçBakırköy'de Nalan Hanım varmış. 2 arkadaşım gitmiş memnun kalmış. Uzun zamandır bakmıyormuş sanırım. Şimdi tekrar bakmaya başlamış. Cesaret edip şansımızı denemek lazım.
Takibi memnuniyetle.Onunla ilgili farklı şeyler duymuştum o yüzden gitmedim ben hiç
Ama gidersen yorumlarını yazarsın
eylem telefonda bakiyor yanina gidemezsinki adanada eylemkızlar hande eylem tugba zaza vs vs herhangi birine gitmek istiyorum artık ama arkadaslarım fal konusunda ınatcılar.beraber gidebileceğim kimse var mı burda.
hem belki güzel de olur ?
he yok yani adı dolaşanları yazdım öyle.artık canlı bir fal baktırmak istyorum oyüzden beraber gidelim diyen olursa iyi olur.eylem telefonda bakiyor yanina gidemezsinki adanada eylem
mi cafe handeyi tavsiye ederim ben,zaza biraz onyargilariyla bakyor tavsiye etmem yani ben begendim,mandal toprak da iyihe yok yani adı dolaşanları yazdım öyle.artık canlı bir fal baktırmak istyorum oyüzden beraber gidelim diyen olursa iyi olur.
Ben gelirimhe yok yani adı dolaşanları yazdım öyle.artık canlı bir fal baktırmak istyorum oyüzden beraber gidelim diyen olursa iyi olur.
Ben hande yi merak ediyorum gideceksen gelirimkızlar hande eylem tugba zaza vs vs herhangi birine gitmek istiyorum artık ama arkadaslarım fal konusunda ınatcılar.beraber gidebileceğim kimse var mı burda.
hem belki güzel de olur ?
Merve de Nalan'ın reklamı...Onunla ilgili farklı şeyler duymuştum o yüzden gitmedim ben hiç
Ama gidersen yorumlarını yazarsın
bence de :) süper fikir :)Ya da hodri meydan, bana ücretsiz bir fal bakın tabi ki Mecidiyeköy'de, asla kalkıp Bakırköye gelmem bir daha,
ben burda yorum yapayım iyiydi habiden ya da gerek yok kızlar Nalan Hanım'a diye.
Ne dersiniz Nalan Hanım?
Aynen kahve de baktırıcam bu sefer ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?