İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynısını bana da yaptı. İlluzyon gibi gelmişti bana.

Ben bakırköydekileri biliyorum mandal cafe toprak, dejavu edi,cafe laf canan ve andaç,cafe fincan Şenay bunlardan memnun kaldım

Bakırköy'de Nalan Hanım varmış. 2 arkadaşım gitmiş memnun kalmış. Uzun zamandır bakmıyormuş sanırım. Şimdi tekrar bakmaya başlamış. Cesaret edip şansımızı denemek lazım.

Bakırköy'de Nalan Hanım varmış. 2 arkadaşım gitmiş memnun kalmış. Uzun zamandır bakmıyormuş sanırım. Şimdi tekrar bakmaya başlamış. Cesaret edip şansımızı denemek lazım.
Onunla ilgili farklı şeyler duymuştum o yüzden gitmedim ben hiç
Ama gidersen yorumlarını yazarsın

kızlar hande eylem tugba zaza vs vs herhangi birine gitmek istiyorum artık ama arkadaslarım fal konusunda ınatcılar.beraber gidebileceğim kimse var mı burda.
hem belki güzel de olur ?

Ben han
kızlar hande eylem tugba zaza vs vs herhangi birine gitmek istiyorum artık ama arkadaslarım fal konusunda ınatcılar.beraber gidebileceğim kimse var mı burda.
hem belki güzel de olur ?
Ben hande yi merak ediyorum gideceksen gelirim

Nalan Hanım vermiş oldugunuz randevuya sağdık kalsaydınız, kapınıza kadar gelmiştim,
bizzat kendim sizin hakkınızda iyi ya da kötü diye yorum yapardım.
Farklı farklı hesaplardan reklamınızı yapmanız sadece iticilik oluyor, geleceğim varsa da yine kaçtı merakım..

Ya da hodri meydan, bana ücretsiz bir fal bakın tabi ki Mecidiyeköy'de, asla kalkıp Bakırköye gelmem bir daha,
ben burda yorum yapayım iyiydi habiden ya da gerek yok kızlar Nalan Hanım'a diye.
Ne dersiniz Nalan Hanım?

Ya da hodri meydan, bana ücretsiz bir fal bakın tabi ki Mecidiyeköy'de, asla kalkıp Bakırköye gelmem bir daha,
ben burda yorum yapayım iyiydi habiden ya da gerek yok kızlar Nalan Hanım'a diye.
Ne dersiniz Nalan Hanım?
bence de :) süper fikir :)
ben de denerim isterseniz hediye olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…