İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya bn vardiyalı çalışıyorum banada alabilirmisiniz dahil olmaya çalışırı:)

eyleme baktırmıştım.verdiği tarihler ve olaylar hep ocak ayında ve cok kesin konuştuğu için çıkarmı cıkmazmı belli olur.ama baskalarının yorumuna baktımda biraz olmayacak şeylerede kesinlikle olacak vs demiş o yüzden emin olamadım.ama ilk etapta sadece anne adı ve senin adını alıp 3,5 dk beni konuşturmadan onun yorum yapmasını sevdim.bakalım bekleyelim görelim....

burada her falcı dönem dönem yükseltiliyor belli ki,bu aralar da eylemi gördüğüm için onu aradım bugünde gökere gideceğiz buradan 4 kişi.bu aralar biraz abartalım fal işini

zor valla kızlar,fala inanmamak istemek ama fal baktırmak,buradan ve faldan medet umar hale gelmek,buna para ve emek harcamak ve en önemlisi umut edip bel bağlamak...
yani müthiş bir fal zaafım var ama artık ne verilen tarihlere ne de falcıların yönlendirmelerine inanamıyorum ama hatır hatırda falcı arıyorum şu aralar.

neyse her cümlede kendimle çelişmeden kapatayım konuyu...Allah herkesin derdinin devasını versin.

Son zamanlarda Kurtuluş'a baktıran var mı?
Çok övmüşler Bursa'da falcılar forumunda..
Bu forumda da geçmiş yorumlarda negatif pek birsey bulamadım ama olumlu pek birsey de bulamadım geleceğe dair söylediklerine ait.

kurtulus rita mi???onu baya ovuyuyorlardi eski sayfalarda ama cogu kisi de eskiden iyi bakardim simdi performansi eskisi gibi degil diyor

kurtulus rita mi???onu baya ovuyuyorlardi eski sayfalarda ama cogu kisi de eskiden iyi bakardim simdi performansi eskisi gibi degil diyor
Rita değil sanırım bu kişi bende merak ettim bursa sayfasında kurtulus istanbulda haftaya gelecek dıye yazmıslar kim bu KURTULUŞ ? ritaysa eskiden iyidi diye biliyorum bende

Rita değil sanırım bu kişi bende merak ettim bursa sayfasında kurtulus istanbulda haftaya gelecek dıye yazmıslar kim bu KURTULUŞ ? ritaysa eskiden iyidi diye biliyorum bende
Ben aldım numarasını ama henüz detaylarını öğrenemedim, ne kadara bakıyor, ne kadar sürüyor gibi...
Biraz soğuduğum ve biraz da uzak durmaya çalıştığım için faldan(hergün burdayım, nasıl uzaksam artık :) aramadım.
Bu forumda da daha önce bahsi geçmiş, yine de geleceğe dair söyledikleri çıktı/çıkmadı diye bir yorum da göremedim...

herkes fikrini söylüyorsa benim de fikrim bu, neden tek taraflı düşünülüyor acaba? bir şey söylerken acaba kendim de aynı şeyi yapıyor muyum diye bir düşün bence :)
Fikrini söylemende bir sorun yokda fikrini söyleme şeklinde bir sorun var. Burdaki insanlar neden teklam yapsın. Eylemin banada çıkan şeyleri var ve falından memnunum. Neden reklamı yapayım ki benle ortak mı çalışıyor. Ayrıca yeteride beğeniyorum onunda reklamını mı yapıyorum. Tuğbanın bırakın falının çıkmasını tek birşey bile anda bilemedi ama ben gidip tuğbayı tavsiye eden arkadaşa teklam mı yapıyotsun dedim hayır hiçbir şekilde enerjimiz uymadı dedim. Fal bu burada devamlı yazan kimseyi reklam için bu şekilde suçlayamazsınız hoş değil mary jane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…