Ben gittim geçmişi ve anı iyi bildi. Memnun kaldım gelecekle ilgili zaman var.ama tüm falcılar gelcek dedi kesin gelcek yani :) Allah ın izniyle tabibugun gokere gidenler olacakti ga;iba yorumlarinizi yazarsaniz seviniriz :)
insALLAH :)Ben gittim geçmişi ve anı iyi bildi. Memnun kaldım gelecekle ilgili zaman var.ama tüm falcılar gelcek dedi kesin gelcek yani :) Allah ın izniyle tabi
Evet gittik 4 kisi.yani cok keskin yorum yapmak hata olur.bilgi vermeden biseyleri anlatmasi iyiydi.ama bi kac bariz bilmesi gereken noktalar vardi onlari soylemedi.bilemiyorum yani.tarihe takilmiyorum zaten cikmiyo ya ben genel olarak fallardan tatmin olamiyorum ya ani biliyolar iste.bugun gokere gidenler olacakti ga;iba yorumlarinizi yazarsaniz seviniriz :)
Ne tarafta kalıyo bakırköy ünKızlar size tavsiyem Bakırköy deki enfal adam dehset isim bile veriyor siz oturunca sizin adınızı bile oturunca direk söylüyor ben ve arkadaslarım cok memnunuz kesinlikle tavsiye ediyorum adam resmen nokta atışı yapıyor :)
Kim bu enfali duydum ama o enfal mi cafesı varKızlar size tavsiyem Bakırköy deki enfal adam dehset isim bile veriyor siz oturunca sizin adınızı bile oturunca direk söylüyor ben ve arkadaslarım cok memnunuz kesinlikle tavsiye ediyorum adam resmen nokta atışı yapıyor :)
Tam merkezde canım valla ben kendimi kotu hissettigimde hep gidiyorum oyle digerleri gibi de degil sallamıyor net sekilde söylüyor :)Ne tarafta kalıyo bakırköy ün
Meydan da mı yani :) fiyatı ney :)Tam merkezde canım valla ben kendimi kotu hissettigimde hep gidiyorum oyle digerleri gibi de degil sallamıyor net sekilde söylüyor :)
Canım oyle güzel bir cafe degil ama adam dehset randevu alıyorsun oyle gidiyorsun zaten sabah erkenden arayıp ertesi güne anca veriyor eger uygunsa randevuyu :)Kim bu enfali duydum ama o enfal mi cafesı var
Evet meydanın az asagısında kalıyor 2 ay once 50 tlydi ama degiyor :)Meydan da mı yani :) fiyatı ney :)
memnunsunuz galiba baya. Dedikleri çıktı mıEvet meydanın az asagısında kalıyor 2 ay once 50 tlydi ama degiyor :)
Evet ben senede 1 veya 2 kere gidiyorum verdigi tarihlerde cıkıyor Bir deneyin agzınız acık kalıcak araştırın gitmedende ben ve arkadaslarım bayaga memnunuzmemnunsunuz galiba baya. Dedikleri çıktı mı
Tamam teşekkür ederimEvet ben senede 1 veya 2 kere gidiyorum verdigi tarihlerde cıkıyor Bir deneyin agzınız acık kalıcak araştırın gitmedende ben ve arkadaslarım bayaga memnunuz
Valla ben baktırmış süper dehşet faan gibi ifadelere çok şaşırdım. Bana gelecekle ilgili doğru dürüst birşey söylemedi. Söylediğide olmadı. Evet masaya oturduğunda adınla hitap ediyor dopru zaten onuda randevu alırken soruyorlar. Benim ismim değişik normalde bile karıştırılır tahmin edilecek bir isim değil randevu alanlardan takip ediyor. Gidecek arkadaş varsa tavsiyem kendi adını vererek randevu almasın. Zaten benim adımdan başkada isim falan vermedi.randevu alıp randevu saatinden 2 saat sonra sıra geldi gidecek olanlar varsa bunu hesaplasınlar. Ayrıca çok ukalaca bir tavrı vardı ve bu beni rahatsız etti açıkcası. Ben baktırdıktan sonra farkettikki annemde birkaç yıl önce baktırmış ki çok nadir bir durumdur dediklerinden onada hiçbirşey çıkmamış. Bilmiyorum belki bize denk geldi. Baktıracak arkadaşlar lütfen giderseniz yorum yazarmısınız.Tamam teşekkür ederim
Evt kızlarla beraber gittik geçmiş ve anda iyiydi gelecekle alakalı çok detay vrrmedi tarih te vermedi zamn göstericek bakalım:) öyle aman aman şaşıracapım bişey söylemedi ama hep bildiğim şeylerbugun gokere gidenler olacakti ga;iba yorumlarinizi yazarsaniz seviniriz :)
dediğiniz kişiye ben baktırmadım ama bazı falcılarda niyeyse bi tavırlar bi tavırlar.dünyayı kurtarmıyorsun yani bizim zaafımızdan dolayı fal bakıyorsun.''işine gelirse'' tarzı konuşmalar hiç hoş değil.Valla ben baktırmış süper dehşet faan gibi ifadelere çok şaşırdım. Bana gelecekle ilgili doğru dürüst birşey söylemedi. Söylediğide olmadı. Evet masaya oturduğunda adınla hitap ediyor dopru zaten onuda randevu alırken soruyorlar. Benim ismim değişik normalde bile karıştırılır tahmin edilecek bir isim değil randevu alanlardan takip ediyor. Gidecek arkadaş varsa tavsiyem kendi adını vererek randevu almasın. Zaten benim adımdan başkada isim falan vermedi.randevu alıp randevu saatinden 2 saat sonra sıra geldi gidecek olanlar varsa bunu hesaplasınlar. Ayrıca çok ukalaca bir tavrı vardı ve bu beni rahatsız etti açıkcası. Ben baktırdıktan sonra farkettikki annemde birkaç yıl önce baktırmış ki çok nadir bir durumdur dediklerinden onada hiçbirşey çıkmamış. Bilmiyorum belki bize denk geldi. Baktıracak arkadaşlar lütfen giderseniz yorum yazarmısınız.
bende göker ve tlf eyleme baktırdım ama bilemiyorum.göker bir şeye olmaz bu iş dedi ve onun üzerine hiçbirsey soramadım yani o kestirip atınca baska detayda vermedi yani.sadece alışık olduğumuz erkek modelinden daha şirin konustuğu için o an seviyoruz galiba ama olmaz dedi ve bitti sanki fal...Göker'e gittim.
Öncelikle konu olmuş ya mekan, evet çok salaş bir çayocağı ama çalışanlar ve gelenler düzgün insanlar. Bence sorun değil, rahatlıkla gidilebilir.
Yoruma gelince... anı ve konu olan kişiyi tam olarak bildi, analiz etti.
Gelecek dersek bakıcaz...
Hande ile aynı sonuca vardı gelecek için.
Sonuç; hala çıkan fal haberi veremiyorum, beklemeye devam.
Kimsede var mı çıkan/patlayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?