İstanbul'da Fal - Falcılar

bugun gokere gidenler olacakti ga;iba yorumlarinizi yazarsaniz seviniriz :)
Evet gittik 4 kisi.yani cok keskin yorum yapmak hata olur.bilgi vermeden biseyleri anlatmasi iyiydi.ama bi kac bariz bilmesi gereken noktalar vardi onlari soylemedi.bilemiyorum yani.tarihe takilmiyorum zaten cikmiyo ya ben genel olarak fallardan tatmin olamiyorum ya ani biliyolar iste.
Eylemle zit konustu goker...yani kafam karisti.

Kızlar size tavsiyem Bakırköy deki enfal adam dehset isim bile veriyor siz oturunca sizin adınızı bile oturunca direk söylüyor ben ve arkadaslarım cok memnunuz kesinlikle tavsiye ediyorum adam resmen nokta atışı yapıyor :)

Ne tarafta kalıyo bakırköy ün

Kim bu enfali duydum ama o enfal mi cafesı var

Tamam teşekkür ederim
Valla ben baktırmış süper dehşet faan gibi ifadelere çok şaşırdım. Bana gelecekle ilgili doğru dürüst birşey söylemedi. Söylediğide olmadı. Evet masaya oturduğunda adınla hitap ediyor dopru zaten onuda randevu alırken soruyorlar. Benim ismim değişik normalde bile karıştırılır tahmin edilecek bir isim değil randevu alanlardan takip ediyor. Gidecek arkadaş varsa tavsiyem kendi adını vererek randevu almasın. Zaten benim adımdan başkada isim falan vermedi.randevu alıp randevu saatinden 2 saat sonra sıra geldi gidecek olanlar varsa bunu hesaplasınlar. Ayrıca çok ukalaca bir tavrı vardı ve bu beni rahatsız etti açıkcası. Ben baktırdıktan sonra farkettikki annemde birkaç yıl önce baktırmış ki çok nadir bir durumdur dediklerinden onada hiçbirşey çıkmamış. Bilmiyorum belki bize denk geldi. Baktıracak arkadaşlar lütfen giderseniz yorum yazarmısınız.

Enfal'in bana söyledigi hicbirsey çıkmadı.
Ve öyle kötü bir enerji almıştım ki 2 gün kendmide gelemesim, gözlerimi kapattıgımda kötü görüntüler geliyordu gözümün önüne, tövbe bi faha gitmem, kapısından geçmem.
O ukala tavrı beni de igreti etmişti ayrıca

dediğiniz kişiye ben baktırmadım ama bazı falcılarda niyeyse bi tavırlar bi tavırlar.dünyayı kurtarmıyorsun yani bizim zaafımızdan dolayı fal bakıyorsun.''işine gelirse'' tarzı konuşmalar hiç hoş değil.

Benim akrabam veya tanıdıgım falan degil bukadar övmemin sebebi gayet memnun kalmam ki ben kendi adımı verip randevuya gitmedim denemeniz icin tavsiye ettim Herkesin kendi kararı gidip gitmemek

Göker'e gittim.
Öncelikle konu olmuş ya mekan, evet çok salaş bir çayocağı ama çalışanlar ve gelenler düzgün insanlar. Bence sorun değil, rahatlıkla gidilebilir.
Yoruma gelince... anı ve konu olan kişiyi tam olarak bildi, analiz etti.
Gelecek dersek bakıcaz...
Hande ile aynı sonuca vardı gelecek için.
Sonuç; hala çıkan fal haberi veremiyorum, beklemeye devam.

Kimsede var mı çıkan/patlayan?

bende göker ve tlf eyleme baktırdım ama bilemiyorum.göker bir şeye olmaz bu iş dedi ve onun üzerine hiçbirsey soramadım yani o kestirip atınca baska detayda vermedi yani.sadece alışık olduğumuz erkek modelinden daha şirin konustuğu için o an seviyoruz galiba ama olmaz dedi ve bitti sanki fal...
eylem bir iki detay söyledi ocak subatta tutarsa ozaman inanırım heralde.vakit olayının tutmasını beklemem zaten de ayyy bilmiyorum ya her falcı için olumluda var olumsuzda çok üzülüyorum halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…