İstanbul'da Fal - Falcılar

olmaz dedikten sonra evet tıkanıp kalıyo maalesef hayırlısı ne ise o olsun ne diyelim... herşeye alışıyo insan.
Bende nerdeyse her çeşit fal ve youm oldu 2015 te. Biraz süreci uzun bişey söylediklerinden tam bilgi veremiyorum size ama her kafadan ayrı bir ses çıktı diyebilirim

Keşke daha önceleri baktırdığım falları bi kenara yazsaydım da ona göre bi ona bi buna dadanmasaydım
Ve keşke şöyle eskilerden yaşayanlar daha fazla yorum yollasa buraya ve gerçek kişiler olsalar :)
bi süredir hepimiz anda ve geçmişte iyi geleceği görücez diyebiliyoruz sadece :)

Gökerin olmaz dediğine Eylem ne dedi ??....ayrıca Eylemin asıl konu ile olur dediklerinden çıkan arkadaşlar var mı???

Ben 3 sene önce dadandım bu fal işine.o zamanlar bu sayfayı takip etmiyordum tabi.tellwe,binnaz abla gibi sitelerden ve bulunduğum bölgedeki neredeyse bütün falcılardan medet umdum.istediğim şey için yüzde 90ı olacak diyordu ve işin sonunda gördüm ki aslında ilişkim çok önceden bitmiş ama ben bu fallar sayesinde dönecek diye zamanı uzatmışım.şimdi tellwedeki gecmiş fallarımı okuyunca gülüyorum ne kadar boş ayrıntısız sadece o anı avutmak için yazılan yorumlar.
tabi bir sürüde para harcadım onuda gectim deli gibi gezmeye başladım.ha döndü ha dönecek derken adamda evlendi buarada...he evlendikten sonra geldi işte ozaman şükrettim Allah a iyi ki evlenmemişim böyle biriyle diye...

neyse uzatmayım,son 2 aydır yine benzer durum başıma geldi ve baktım ki bunalıma gireceğim bastan önlem aldım.arkadaslarımla kopmadım,dışarıda en azından melankoliyi,surat asıklığını yasakladım kendime.değişik meşguliyetler buldum,destek aldım vs.bu arada fala yine baktırmaya başladım ama bu kez ne verilen tarihlere ne de olumlu olumsuz söylediklerine itimat etmiyorum ee fala zaafım var baktırıyorum.bir yolun var da ilkay gür cok dürüst gelir bana,birde falcı aylın,eylem ve gökere baktırdım.hangisi cıkar cıkmaz bilmem bel baglamıyorum zaten bi barısma sürecim olacak bu belli ama ilerisinide bilirler mi bilemiyorum.

bu kadar şeyi niye buraya yazdın demeyin,şu an herkes kendi derdiyle dolaşıyo ve hareket ediyor biliyorum ama aynı süreci önceki yıllar yasadığım için tecrübemi paylaşmak istedim kızlar,cok sık fal baktırmak bir işe yaramıyor aksine olumsuz etkiliyor bizi baktırırsınızda ona odaklı yasamayın ve günümüzü yaşamak gerekiyor.bu günler bir daha gelmeyecek çünkü.yaşadım gördüm.
meşgul ettiysem affola.

Gökerin olmaz dediğine Eylem ne dedi ??....ayrıca Eylemin asıl konu ile olur dediklerinden çıkan arkadaşlar var mı???
mesele erkek arkadasımdı.gökerde eylemde ben bu durumu söylemeden kendileri tahmin edip yorumladılar.burda sıkıntı yok.
eylem ocak subat gibi gelecek özür düleyecek ve cok mutlu olacaksınız sorunları halledip dedi.
göker,barısacaksınız ocak subat gibi ama yine aynı olup ayrılacaksınız hiç deneme dedi.
ama benim durumumda çok bariz bir iki durum var fala bakanın hemen görmesi gerektiğine inandığım ikiside bunla ilgili bir şey demedi.
bilmiyorum kızlar ya hem bel baglamıyorum diyorum hem baktırıyorum falan kafam cok karısık...

Eylem bana kasımda gelip konuşacak , düzelecek demişti, aramız bırak iyi olmayı daha da kötü oldu ve halen de hiç konuşma yok, akabinde tekrara baktırdım hep konuşçaksınız diyor ama konuşma ihtimalimiz sıfır , adam bırak konuşmayı benden kaçıyor....

Doğru olan önüne bakmak bana kalırsa fal da bi yere kadar. Fala bel bağlamamam gerketiğini hande abla da gökerde söyledi. Son falcınızı bulup son fallarınıza baktırın bekleyin .. Gerisi nyse hayırlı olcak olan o olur ztn sizi arayıp sormayanları merak etmeynleri değer vermeynleri boşvern. He gelir döner diyelim , döndüğünde acaba sen sözlümü olursn evlimi bilinmez karşındaki insan düşünsn artk. Bu yüzden fazla fazla fal baktırmanın manası yok.. Gelen kısmetinizide kapatcaksnz :))

Ben Enfal'e girmiştim Kasım ayı başıydı. Anı iyi bildi. İsim olarak kardeşimin,erkek arkadaşımın, arkadaşımın ismini verdi. Bana pek gelecekle ilgili bişey söylemedi. Yani ayrıldığım kişinin neden ayrıldığını, hayırlı olmadığını söyledi öyle umut vermedi tespitleri güzeldi. Ama gelecekle ilgili söyledikleri yuvarlak ve uzun vadeliydi.

Handeye baktıranlar yorumlarınızı bekliyoruz

Bu sene 2 fal baktırdım, ıkısıne de verdıgım 4o'ar TLye acıdım Bırı BYV Falcı Sema su falı dıgerı de Hande

Sema'nın falı çok kısaydı, tamamen gelecek yazmıs, çıkar mı bılmem
Hande, güncelı tutmadı, ben düzelttım her seferınde, ıs ask ev hıc bırı tutmadı, sorarak gıttı, sadece gelecekte verdıgı ısım (hece) Göker'le aynıydı tesadüf mü bılmem ama bır daha gıtmem

Canım Hande'yi bilmem de Sema su falında başarısız bence. Katina ve kahvesi fena değil.

asmin cafedeki falcilarin en iyi tarafi cok uzun bakmalari ergin eray ve zazaya baktirdim hepsi 35-40 dakka bakti,ucunu de begendim ben zaten 3u de ayni seyleri soyledi yine de yaza dogru isminin son harfinde an olan biriyle tanisacaksin kader carkindaki insan o dedi,is icin de ayni hande ve gokerle ayni tarihi verdi,ben begendim an ve gecmis mukemmel ama gelecekle ilgili en az 2 ay sora yorum yapa bilirimm

Asmin cafede ergin utku bana aynı şeyi söyledi zazayla da eray aynı şeyi söyledi ikisinn söylediği şeyler zıttı bilemedm :)) ikişerli patlayacak patlarsa.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…