Kimden memnun kaldın pekifiyati da uygun 25 tlye bakiyorlar kahve tarot birlikte tavsiye ederim :)
3U DE ayni seyleri soyledi zaten :) ayni tarihleri verdiler,ayni adami tarif ettiler ayni harfleri verdiler ama hepsi iyi :)Kimden memnun kaldın peki
:)3U DE ayni seyleri soyledi zaten :) ayni tarihleri verdiler,ayni adami tarif ettiler ayni harfleri verdiler ama hepsi iyi :)
Haftasonu kalabalık mı3U DE ayni seyleri soyledi zaten :) ayni tarihleri verdiler,ayni adami tarif ettiler ayni harfleri verdiler ama hepsi iyi :)
yok kalabalik degildi bugun gittigimde ben kahvemi icer icmez aldilar beni ergine:)
Haftasonu kalabalık mı
Memnun kaldın demiyok kalabalik degildi bugun gittigimde ben kahvemi icer icmez aldilar beni ergine
Umarım istediğin gibi oluryok kalabalik degildi bugun gittigimde ben kahvemi icer icmez aldilar beni ergine
tabiki,tavsiye ederim :)Umarım istediğin gibi olur
Kahveye de bakıyorlar mı genelde tarota ağırlık veriyorlar databiki,tavsiye ederim :)
evet kahveye de bakiyor zaten yeni kisinin tarifini ismindeki harfleri fln kahvede gorduKahveye de bakıyorlar mı genelde tarota ağırlık veriyorlar da
Ooo bide yeni kişi :)evet kahveye de bakiyor zaten yeni kisinin tarifini ismindeki harfleri fln kahvede gordu
yaa 20 falciya gittim simidye kadar 20si de ayni seyi soyluyor yaz donemlerinde hayatina gorecek bi insan var esmer uzunboylu isminin son iki harfinde an var ayni sekilde de tarif ediyorlar gorunusunu isini ailesini flnOoo bide yeni kişi :)
İnşallah istediğin gibi olur ve çok mutlu olursunyaa 20 falciya gittim simidye kadar 20si de ayni seyi soyluyor yaz donemlerinde hayatina gorecek bi insan var esmer uzunboylu isminin son iki harfinde an var ayni sekilde de tarif ediyorlar gorunusunu isini ailesini fln
sagol cnim ya insALLAHİnşallah istediğin gibi olur ve çok mutlu olursun
20 si de diğer konularda da tutarlı mı peki?yaa 20 falciya gittim simidye kadar 20si de ayni seyi soyluyor yaz donemlerinde hayatina gorecek bi insan var esmer uzunboylu isminin son iki harfinde an var ayni sekilde de tarif ediyorlar gorunusunu isini ailesini fln
Tugba'dan memnun olan epey insan var, ben henüz yeni baktırdım, anı çok iyi bildi, gelecek için verdiği tarihlere az kaldı ama tarihlere pek takılmamaya çalışıyoruz forumcak, sarkıyor :)Hiç yok mu damlalar kafedeki tuğba hanımdan bahsedecek olan? Çıktı bana dedikleri diyen? Lütfen yardımcı olun
Hahahaha beklerken soğudum demişsin öyle oluyorTugba'dan memnun olan epey insan var, ben henüz yeni baktırdım, anı çok iyi bildi, gelecek için verdiği tarihlere az kaldı ama tarihlere pek takılmamaya çalışıyoruz forumcak, sarkıyor :)
Tugba'nın bana söyledikleri çıksa çok sevineceğim, beklerken adamdan soğudum valla..
Maziye gömmeye gönlüm el vermiyor
Tuğba tarot bakıyor kahveye 5 sanşye bakıyor o kadarsiz tarot mu baktırdınız kahve mi tuğbaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?