İstanbul'da Fal - Falcılar

yaa 20 falciya gittim simidye kadar 20si de ayni seyi soyluyor yaz donemlerinde hayatina gorecek bi insan var esmer uzunboylu isminin son iki harfinde an var ayni sekilde de tarif ediyorlar gorunusunu isini ailesini fln
20 si de diğer konularda da tutarlı mı peki?
eğer öyleyse yazın 20 tane falcımız olabilir :)

Hiç yok mu damlalar kafedeki tuğba hanımdan bahsedecek olan? Çıktı bana dedikleri diyen? Lütfen yardımcı olun
Tugba'dan memnun olan epey insan var, ben henüz yeni baktırdım, anı çok iyi bildi, gelecek için verdiği tarihlere az kaldı ama tarihlere pek takılmamaya çalışıyoruz forumcak, sarkıyor :)
Tugba'nın bana söyledikleri çıksa çok sevineceğim, beklerken adamdan soğudum valla..
Maziye gömmeye gönlüm el vermiyor

Son düzenleme:
Hahahaha beklerken soğudum demişsin öyle oluyor bu arada tuğba'ya tarih yaklaştığında yeniden gitmek lazım bence olaylar farklı gelişebiliyor.

Bana 2 ay sonrasından bahsetti hayatıma girecek olan birinden, bana hep falcılar malum kişiyle ilgili soru sorduğumda olumlu olacak bekle diyorlardı tuğba olumsuz dedi sanırım doğru bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…