Hangi falcı olursa olsun kalbinin sesi daha nettir tabi ama evet tuğba olumsuzu direkt söylüyorBana 2 ay sonrasından bahsetti hayatıma girecek olan birinden, bana hep falcılar malum kişiyle ilgili soru sorduğumda olumlu olacak bekle diyorlardı tuğba olumsuz dedi sanırım doğru bakıyor
Ahhahahah ay çok fena olmuş yalnız yaBenim baktırdığım falcılardan birine güvenerek sevdiğim çocuğa sevdiğimi söyledim ters tepti güya bana gelecektihep olumlu olacak diyorlardı bir türlü olmuyordu en sonunda tuğbaya baktırdım işte olumsuz dedi dedim çok şükür
Oooo ciddi misin kız? Enerjin tutmuş demekki . Bende drdiklerini yaşıyorum ama bakaljm ileriki zamanlar var onlar çıkarsa tamam dicem asıl olay daha olmadı :)bakalım gerçekten gelecek ile ilgili söyledikleri çıkacak mı :)) bir tanesini bildi 3 hafta boyunca arkadaşlarınla aktivitelerin çok yoğun olacak dedi, dün arkadaşım geldi başka şehirden 3 hafta kalıcam dedi şok oldum
yaa 20 falciya gittim simidye kadar 20si de ayni seyi soyluyor yaz donemlerinde hayatina gorecek bi insan var esmer uzunboylu isminin son iki harfinde an var ayni sekilde de tarif ediyorlar gorunusunu isini ailesini fln
Zaman vermis miydi bunun icin ?Mandal toprak ın bi sölediği çıktı, eski sevgilin seni kazanmaya çalışcak dedi karşılaşacaksınız dedi sana hediyelerle gelecek dedi ve bugün karşılaştık ah hiç istemediğim şekilde ya. Esas oğlan daha ortada yok ama eski manitam evlenme teklifi ediyor bu nedir ya arkadaş.
Evet iki hafta içinde dediZaman vermis miydi bunun icin ?
Şu topragi ovuyorlar genelde. Ben bakirkoydeki cafe falcilarini kotu buluyorum ama daha once topraga gidip fali cikan baska arkadaslar var mi? Gitmeye deger mi ?Evet iki hafta içinde dedi
Ben iki kez gittim.ilk analizleri güzel oluyor yardımcı da oluyor.ama gitmeye değer mi dersen ben memnun kaldım. Eski sevgilinle mahkemelik olucaksınız dedi ve olduk bırakmıcak seni dedi yapıştı resmenŞu topragi ovuyorlar genelde. Ben bakirkoydeki cafe falcilarini kotu buluyorum ama daha once topraga gidip fali cikan baska arkadaslar var mi? Gitmeye deger mi ?
Ben
Ben iki kez gittim.ilk analizleri güzel oluyor yardımcı da oluyor.ama gitmeye değer mi dersen ben memnun kaldım. Eski sevgilinle mahkemelik olucaksınız dedi ve olduk bırakmıcak seni dedi yapıştı resmen
enerjimiz tuttu onla. Arkadaşımı götürdüm baya bildi herşeyi şok olmuştu çocuk yanıma geldiğinde
Her ikisine baktıNe baktirmistin bu arada kahve tarot ?Yeniyim20
Her ikisine baktı
yook yeni biriyeni biri mi yoksa eskisi için mi diyorlar bunu...
Hande nin falları çıkmıyor muHmm, demek Toprak diyorsunuzz :))
Hande için olumsuz yorumlar okur oldum..
Üşenmeyip Bakirköylere mi gitsem bi de.
Yılın ilk falını halen baktırmadım..
Şubat sözüme şurda ne kaldı hem :)
Sen bize bakma:) ben memnun kaldım toprak candır :)Hande nin falları çıkmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?