- 12 Kasım 2015
- 160
- 137
- 18
- 42
Hande ile ilgili çok iyi yorumlar da var, çok kötü yorumlar da...Hande nin falları çıkmıyor mu
Bende istiyorum karşı tarafın düşüncelerimi öğrenmeyi. Evet yeter e baktırdım ii analiz yaptı. Toprak la aynıydıHande ile ilgili çok iyi yorumlar da var, çok kötü yorumlar da...
Son zamanlarda giden birkaç kişi epeeyy kötü yorumlar yaptı, vazgecer gibi oldum.
Sen yeter.e baktirmis miydin?
Karsi tarafin dusunceri icin baktirsam mi ki diue dusunmekteyimm
Çok iyi olurdu :)fallar çıkmayınca paramızı iade etseler belki daha az sallarlar
enerjileri tutmazsa sallayıp laf almaya çalışmazlar
%100 diyememekle birlikte ben Hande'den memnunum. Şimdiye kadar dediklerinden yaşadıklarım oldu, ama çoğu zamanında değil. Son 2 şey kaldı dediklerinden bekliyorum. birine zaman verdi ve az kaldı haber vereceğim sizlere de.Hande ile ilgili çok iyi yorumlar da var, çok kötü yorumlar da...
Son zamanlarda giden birkaç kişi epeeyy kötü yorumlar yaptı, vazgecer gibi oldum.
Sen yeter.e baktirmis miydin?
Karsi tarafin dusunceri icin baktirsam mi ki diue dusunmekteyimm
toprak bakirkoy mandal cafe fiyat 38 tl, hande besiktas mi cafe tarotla kahve birlikte 80 tl ayri ayri 40 tlKizlar toprak ve hande hangi semtte hangi kafede fak bakiyor? Fiyatlari nedir
Baya çok alıyormuş.ne kadar süre bakıyotoprak bakirkoy mandal cafe fiyat 38 tl, hande besiktas mi cafe tarotla kahve birlikte 80 tl ayri ayri 40 tl
toprak 15-2- dakka,hande de 15 dakka ikisi birlikte yarim saat,ben gidecem cuma gunu istersen gel birlikte gidelim :)Baya çok alıyormuş.ne kadar süre bakıyo
Randevu aldım saat 1 e sen kaça aldın beraber gideriz :)toprak 15-2- dakka,hande de 15 dakka ikisi birlikte yarim saat,ben gidecem cuma gunu istersen gel birlikte gidelim :)
cikti mi falcilarin bu ortak dedikleri???Fallara konu olan kişiyi aynı harflerle ve tam tip tarifiyle biliyorlar önce. Arada ayrılık değil iletişim kopukluğu olduğunu daha önce boşanmış ve çocuğu olduğunu ve iş problemleri olduğunu söylüyorlar. Kesinlikle ayrılık değil ki gerçekten ayrı gibi de değiliz tuhaf bir durumumuz var gerçekten de, Ağustos sonu Eylül başı doğru düzgün bir beraberliğe başlanacağını söylüyorlar. Bir de Ağustos ayında benim karşıma başka biri de çıkacakmış ki bunu da istisnasız hepsi söyledi, kafam karışacakmış vb.. Pek de öyle genel şeyler değil anlattığım gibi...
Cumaya almıştım bendeRandevu aldım saat 1 e sen kaça aldın beraber gideriz :)
cuma gunumu?benim randevum 13;45te :)Randevu aldım saat 1 e sen kaça aldın beraber gideriz :)
Evet cuma günü sende bir de orda olursan karşılaşırız :)peki nerde oturuyorsuncuma gunumu?benim randevum 13;45te :)
Aaa hande çok pahalıymış..toprak bakirkoy mandal cafe fiyat 38 tl, hande besiktas mi cafe tarotla kahve birlikte 80 tl ayri ayri 40 tl
bakdiranlar hepsi kahve baktiriyordu hatta bi kadin vardi orda bana dediki 1 yil once baktirdim handeye kucuk kaynindan 2015 sonu uzucu bi haber alacaksin dedi,2015 araliginda kalp krizinden oldu kucuk kaynim,o kadina sordum mesela ben kahve mi iy tarotmu kadin ben kahve baktirdim dedi,ordaki herkes de kahve baktiriyordu ama handenin annesine sordum orda o bana tarot baktir dedi cunki kahve baktirdigin zaman soru soramiyorsun ama tarotta soru hakkin var,ben bu defa cift baktiracam ikisini de cuma gunu :)Aaa hande çok pahalıymış..
Kahveye uzun bakıyor mu? Tarot mu tavsiye edersin?
Avcilardayim :) sen?Evet cuma günü sende bir de orda olursan karşılaşırız :)peki nerde oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?