İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende istiyorum karşı tarafın düşüncelerimi öğrenmeyi. Evet yeter e baktırdım ii analiz yaptı. Toprak la aynıydı

%100 diyememekle birlikte ben Hande'den memnunum. Şimdiye kadar dediklerinden yaşadıklarım oldu, ama çoğu zamanında değil. Son 2 şey kaldı dediklerinden bekliyorum. birine zaman verdi ve az kaldı haber vereceğim sizlere de.

Bu arada ilk defa Göker'e gittim, Hande kadar olumlu olmasa da, yani kısacası biraz zor olacak ama olacak dedi aynı konu için.

ya ikisi de patlar ya da ikisi de iyi derim

kizlar Mi cafe Handenin anlik analizleri nasil?bana gelecek icin cok uzun vadeler verdi 2017 fln dedi ama anla ilgili soyledigi bazi seyler var da dogru mu acaba?anlik analizlerinden memnun kalmayan varmi???

mandal topragin bi dedigi cikti,arkadas olan bi bayani hayatindan cikaracaksin ve bu cikarma cok hayirli olarak gozukuyor demisti ve oldu

arkadaslar Fulden hesabini kapatmis faldan bi muddet uzak durmak icin,simdi konustuk,handenin bi dedigi cikmis,bi bucuk yil once baktirmisti handeye 2016 ocaga kadar sana is yok demisti ve en son baktirdiginda ocagin 3cu haftasinda ise gireceksin demisti ve yarin is mulakati var arkadasin :) yani isle ilgili dedigi cikmis handenin hemde tarihiyle :)

cikti mi falcilarin bu ortak dedikleri???

Aaa hande çok pahalıymış..
Kahveye uzun bakıyor mu? Tarot mu tavsiye edersin?
bakdiranlar hepsi kahve baktiriyordu hatta bi kadin vardi orda bana dediki 1 yil once baktirdim handeye kucuk kaynindan 2015 sonu uzucu bi haber alacaksin dedi,2015 araliginda kalp krizinden oldu kucuk kaynim,o kadina sordum mesela ben kahve mi iy tarotmu kadin ben kahve baktirdim dedi,ordaki herkes de kahve baktiriyordu ama handenin annesine sordum orda o bana tarot baktir dedi cunki kahve baktirdigin zaman soru soramiyorsun ama tarotta soru hakkin var,ben bu defa cift baktiracam ikisini de cuma gunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…