İstanbul'da Fal - Falcılar

Aaa hande çok pahalıymış..
Kahveye uzun bakıyor mu? Tarot mu tavsiye edersin?
ne yönde bişey beklediğinize göre değişir
tek bir konu hakkında bilgialıp soru sormak istiyorsanız tarot.
kahve yi kapatırken yine bi konu üzerine düşünüp, dilek tutabilirsiniz ağırlıklı o çıkar ama başka şeyler de (konular) söyler. ben kahveyi tercih ediyorum Hande'de

sana cikan oldu mu dediklerinden?

cikanlar onemli sasirtan seylermi peki yoksa siradan seylermi?
iş, güç, seyahat, hastalık, sağlık, cenaze vs.
kişilik analizlari tam isabet... direk isim verdiği de oldu hayatımda/çevremde olanlardan
aşk ve işle ilgili başka bişeyde beklemedeyim daha... bu süreç uzadı baya, ihtimal dahi yok demeye başladım ama ısrarla olcak diyo bunlara

Selam kızlar bakırköy laf cafede canana fal baktıran var mı.Ben baktırdım iyiydi bayağı ama iskambil falı baktı çiğdeme baktırcaktım sıra çok olunca ona baktırdım geçmişi anı iyi bildi falı açar açmaz seninki evlilikten dönmüş dedi su grubundan isminin içinde b ve r harfi var dedi.Var mı canana baktıran merak ettim

Ben baktırdım. Ama verdiği tarih çıkmadı. Belki sarktı tarih. Ama güzel baktı bana da çoğu şeyi bildi. Aranıza girenler olmuş falan demişti. Çok dedikodunun yapılmış demişti. Baya iyi tespitleri vardı.

Bende sabahtan çiğdem e baktırcam

Peki canım gelecekle iligili dediği şey çıktı mı

hadi ya cenaze bile ben bastan oturdugumda dedim olumsuz seyleri soylemeyin diye

Peki canım gelecekle iligili dediği şey çıktı mı
şöyle sölim 2hafta içinde esas oğlan arayacak dedi. Aramadı. Sonra aile dışında dört kardeş ev dışında dedi doğru bildi. Esas kişiyle arana eski sevgilin girmiş dedi. Baya kalabalıktan çıkmışsın dedi.

Ben3 ay önce toprak baktırdım. Anla alakalı dedıgı seyler var ama size söledikten sonra onaylatırıyor o ıyı değil yanı çok iyi diyemem. Ses kaydını dinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…