Ben anlayamdim tam olarak ne demk istediginizi . 9naylatiyor derken eger yanlis biseyse hayir der onaylamazsin.. bence toprak mantikli ve guzel fal bakiyo diger falcilar gibi 3 . Ya da 4. Gittiginde kivirmiyo dediklerinin arkasinda.yani ben oyle duaunuyorum yanlissam yanlis deyin..Ben3 ay önce toprak baktırdım. Anla alakalı dedıgı seyler var ama size söledikten sonra onaylatırıyor o ıyı değil yanı çok iyi diyemem. Ses kaydını dinledim
Ben3 ay önce toprak baktırdım. Anla alakalı dedıgı seyler var ama size söledikten sonra onaylatırıyor o ıyı değil yanı çok iyi diyemem. Ses kaydını dinledim
Oooo ciddi misin kız? Enerjin tutmuş demekki . Bende drdiklerini yaşıyorum ama bakaljm ileriki zamanlar var onlar çıkarsa tamam dicem asıl olay daha olmadı :)
kımın dedıgı cıktı ?Bana yakn gelecek ici doyledigi sey oldu iki hafts icinde senle iletidime gecicel dedi martta iiskiye basliycaksaniz mutlu olacaksaniz ama tam o sirada eski nisanli kaldigi kiz karsisina cikacak ve duygusal karmasa yasiycak dedi bu durumu bilen tek falciydi ins cikar bir arkadasima cikmisti cananin fali umutluyum
Tugbanın dedikleri çıktımı sana canm gecende bende baktırdım cok hızlı konusuuor anlık analızleri cok iyidi tarih verdi aslında pek inanmadım :)Damlalar cafe Tuğba önerebilirim Taksimde gidip memnun kaldığım tek falcı diyebilirim
gelecek uzun vadeler verdi ama an cok iyidi yani hicbi falcinin bilmediyi birseyi bilmistiMemnun kaldın mı bildi mi anı ve geçmişi peki gelecekte nasıldı tutarlı mıydı
Canım anlamadım ne sormak istedin ?Bu bahsettiginiz kiz acaba kizlar
hahahahha bahsettıgın falcı kım demıs cınıımCanım anlamadım ne sormak istedin ?
Teşekkürler cınımmmhahahahha bahsettıgın falcı kım demıs cınıım
tuğbaydı galiba, şuan hatırlamadım net konuşmayı ama o olması gerekiyorBu bahsettiginiz kiz acaba kizlar
Ben yeter e karşı taraf için tarot baktırmak istiyorum önerir misinizgelecek uzun vadeler verdi ama an cok iyidi yani hicbi falcinin bilmediyi birseyi bilmisti
Lorus canm gelecek ici toprak derim ben gecen agustosts baktirmistim ne is yapicagimi nasil bir isr girecegimi bilmusti tarihiylr birlikte var o cocukts birseyler karylari iyi yorumluyor laf cafe cananin yakn glecek icin dedigi oldu bunlari drne derim
ben begenmemisti yeteri hem dedikleri de tam tersi cikti ama sen gide bilirsin belki benle enerjisi tutmadiBen yeter e karşı taraf için tarot baktırmak istiyorum önerir misiniz
Hımm anladım. Brnim kafa karıştı A dostlar :)ben begenmemisti yeteri hem dedikleri de tam tersi cikti ama sen gide bilirsin belki benle enerjisi tutmadi
ediyi bende beegenmistim ama gelecekle ilgili soyledigi cikmadiBen bakırköy de. Edi yi toprak ı beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?