İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana yakn gelecek ici doyledigi sey oldu iki hafts icinde senle iletidime gecicel dedi martta iiskiye basliycaksaniz mutlu olacaksaniz ama tam o sirada eski nisanli kaldigi kiz karsisina cikacak ve duygusal karmasa yasiycak dedi bu durumu bilen tek falciydi ins cikar bir arkadasima cikmisti cananin fali umutluyum

Ben3 ay önce toprak baktırdım. Anla alakalı dedıgı seyler var ama size söledikten sonra onaylatırıyor o ıyı değil yanı çok iyi diyemem. Ses kaydını dinledim
Ben anlayamdim tam olarak ne demk istediginizi . 9naylatiyor derken eger yanlis biseyse hayir der onaylamazsin.. bence toprak mantikli ve guzel fal bakiyo diger falcilar gibi 3 . Ya da 4. Gittiginde kivirmiyo dediklerinin arkasinda.yani ben oyle duaunuyorum yanlissam yanlis deyin..

Ben3 ay önce toprak baktırdım. Anla alakalı dedıgı seyler var ama size söledikten sonra onaylatırıyor o ıyı değil yanı çok iyi diyemem. Ses kaydını dinledim

Kimi öneriyorsun harbiden? Tuğba deme:)) hafta da bi gidiyorsun... Hande sende tutmadı:) yeter karşı taraf için çok iyi... Gelecek için kim iyi???

kımın dedıgı cıktı ?

Lorus canm gelecek ici toprak derim ben gecen agustosts baktirmistim ne is yapicagimi nasil bir isr girecegimi bilmusti tarihiylr birlikte var o cocukts birseyler karylari iyi yorumluyor laf cafe cananin yakn glecek icin dedigi oldu bunlari drne derim

Damlalar cafe Tuğba önerebilirim Taksimde gidip memnun kaldığım tek falcı diyebilirim
Tugbanın dedikleri çıktımı sana canm gecende bende baktırdım cok hızlı konusuuor anlık analızleri cok iyidi tarih verdi aslında pek inanmadım :)

Sanırım bakırköy tarafında oturuyorsunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…