Karşı tarafın net düşüncelerini istiyorsan bir dene benceBen yeter e karşı taraf için tarot baktırmak istiyorum önerir misiniz
Bana dört kez ısrarla dönecek dedi ve aynı tarihi verdi. Bana söledikleri çıktı ama esas konuya az zmn kaldı.ediyi bende beegenmistim ama gelecekle ilgili soyledigi cikmadi
Sen denedin mi hiçKarşı tarafın net düşüncelerini istiyorsan bir dene bence
Evet gittim bir kere, ben beğendim yani dedikleri mantıklıydı ve diğer falcılarla aynı şeyleri dedi bide aynı tarihi verdi ama kısa bakıyor onu sölim , böyle bitti mi fal şimdi diyorsunSen denedin mi hiç
yaa yeter cıkmadı gelecekte bendeeee biliyosunnn :)Evet gittim bir kere, ben beğendim yani dedikleri mantıklıydı ve diğer falcılarla aynı şeyleri dedi bide aynı tarihi verdi ama kısa bakıyor onu sölim , böyle bitti mi fal şimdi diyorsun
:)o kadar yol çek sonra kısa bi fal baksın adalete bak :) yani onun düşüncelerini kesin sölüyor demek demiEvet gittim bir kere, ben beğendim yani dedikleri mantıklıydı ve diğer falcılarla aynı şeyleri dedi bide aynı tarihi verdi ama kısa bakıyor onu sölim , böyle bitti mi fal şimdi diyorsun
Bi yerde önemli olan karşı tarafın düşüncesi değil miYeteri ben begenmedim pek fazla cananla toprak daha iyiydi bir de famaya baktirdim online o da nokta atisi vardi fama falin icinde tarihte sarkmalar olabilir dedi surekli hisli bir hatun.Yeter fala bakarken surekli ayni seyi sordu bunun icin emek harcasam deger mi diye soralim mi defi birak da ben sorayim ne sormak istiyosam fali o dkkadan sonra kendi yonlendirdi karsi tarafin dusuncrlerini iyi okudu ona birsey diyemem ams gerisi fos.Canan evli midin bekar misin dedi sonra herseyi iskambilde pat pat soyledi benmle onun arasinda ne gecti simdi neyiz ilerdr nolucsk onu soyle cananibondan begendim fali cikar cikmaz o ayri yeter sirf karsi tarafa odakli
Karşı tarafın düşüncelerini net sölüyo demiyaa yeter cıkmadı gelecekte bendeeee biliyosunnn :)
aaa gercektenmi???donecek dedigi tarihtemi dondu??Bana dört kez ısrarla dönecek dedi ve aynı tarihi verdi. Bana söledikleri çıktı ama esas konuya az zmn kaldı.
Hevesimi kırdın şuanyaa yeter cıkmadı gelecekte bendeeee biliyosunnn :)
Hahahaaj evet 8-10 dk bakıyor ama an için daha iyi yani bazıları beğenmiyor forumda bir arat istersen. Yani karşı tarafı iyi analiz ediyo sana şöyle ölüyo böyle ölüyo demiyor, ne hissesiyosa onu söylüyor:)o kadar yol çek sonra kısa bi fal baksın adalete bak :) yani onun düşüncelerini kesin sölüyor demek demi
Kimi öneriyorsun harbiden? Tuğba deme:)) hafta da bi gidiyorsun... Hande sende tutmadı:) yeter karşı taraf için çok iyi... Gelecek için kim iyi???
Hevesimi kırdın şuangerçi yeter an için daha iyi galiba bilemedim
Bana dört kez 21 Ocak dedik kararlı bi şekilde. Ama bazı konular vardı onları net bi şekilde dedi ve çıktı mıaaa gercektenmi???donecek dedigi tarihtemi dondu??
bana edi ve diger butun falcilar ocak suba ayinda yuzyuze gorusmeniz var dedilaer ki bu da imkansiz cunki geen hafta ben bakuye donuyorum 1 aylik,edi,andac,halil,umay,yeter ve diger butunnn falcilar ocakda gorusme var dediler ama bi tek mandal toprak,hande bi de taksim goker gorusme var ama bu gorusme 2017-2018i bulur dediler :) ki bende boyle dusunuyorum yani bu yakin zamanlarda gorusmemiz imkansizzzzzzBana dört kez 21 Ocak dedik kararlı bi şekilde. Ama bazı konular vardı onları net bi şekilde dedi ve çıktı mı
Bana toptan hepsi aynı şeyi diyor aslında hani biri öyle diyip biri böyle demiyor ona seviniyorum . Bende tuğbayı beğenirim beğenmeyen arkadaşlarda var ama hepsi tabi çıkmıyor , şuanlık bizim enerjimiz tuttu .Yeter de bende olmadi.
Yeter bende de hic cikmadi, karsinin dusunceleri konusunda hic olmadi yani. Tugba'yi cok begenmistim ben. Herhangi bi tarih ya da birini beklemiyorum aslinda ama olan durumu cok cok guzel analiz etti, ben baya tatmin olmus kapattim telefonu. Tabi ailemle ilgili bilemedigi seyler de oldu :))
Oho bu ne ya bu falcılar kafa karıştırıyor ya hep çok sinir bozucu. Bana da Ocak sonu Şubat başı dediler ama inanmıyorum artık ya canan patladı zaten bende ama diğerlerinde iyiydi. Benim patlarsa toptan patlıcak. Bende onları hayalimde patlatırım :)bana edi ve diger butun falcilar ocak suba ayinda yuzyuze gorusmeniz var dedilaer ki bu da imkansiz cunki geen hafta ben bakuye donuyorum 1 aylik,edi,andac,halil,umay,yeter ve diger butunnn falcilar ocakda gorusme var dediler ama bi tek mandal toprak,hande bi de taksim goker gorusme var ama bu gorusme 2017-2018i bulur dediler :) ki bende boyle dusunuyorum yani bu yakin zamanlarda gorusmemiz imkansizzzzzz
ya aklıma bişey geldı ocakta merkur retrosu olcak bu bellıydı suan oldugu gibi ve 25ine kdr sürüyor. merkur retrosunda da eski sevgılıler falan gelır msj atar. sanırım bazı falcılar dırek bundan dolayı dıyor olabılır.bana edi ve diger butun falcilar ocak suba ayinda yuzyuze gorusmeniz var dedilaer ki bu da imkansiz cunki geen hafta ben bakuye donuyorum 1 aylik,edi,andac,halil,umay,yeter ve diger butunnn falcilar ocakda gorusme var dediler ama bi tek mandal toprak,hande bi de taksim goker gorusme var ama bu gorusme 2017-2018i bulur dediler :) ki bende boyle dusunuyorum yani bu yakin zamanlarda gorusmemiz imkansizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?