İstanbul'da Fal - Falcılar

Yeteri ben begenmedim pek fazla cananla toprak daha iyiydi bir de famaya baktirdim online o da nokta atisi vardi fama falin icinde tarihte sarkmalar olabilir dedi surekli hisli bir hatun.Yeter fala bakarken surekli ayni seyi sordu bunun icin emek harcasam deger mi diye soralim mi defi birak da ben sorayim ne sormak istiyosam fali o dkkadan sonra kendi yonlendirdi karsi tarafin dusuncrlerini iyi okudu ona birsey diyemem ams gerisi fos.Canan evli midin bekar misin dedi sonra herseyi iskambilde pat pat soyledi benmle onun arasinda ne gecti simdi neyiz ilerdr nolucsk onu soyle cananibondan begendim fali cikar cikmaz o ayri yeter sirf karsi tarafa odakli

Evet gittim bir kere, ben beğendim yani dedikleri mantıklıydı ve diğer falcılarla aynı şeyleri dedi bide aynı tarihi verdi ama kısa bakıyor onu sölim , böyle bitti mi fal şimdi diyorsun
:)o kadar yol çek sonra kısa bi fal baksın adalete bak :) yani onun düşüncelerini kesin sölüyor demek demi

Bi yerde önemli olan karşı tarafın düşüncesi değil mi

O da onemli ama gecmidi ani gelecrgi biraz daha dtaylandirsa daha iyi bir de cok hizli anlatti sasirdim da uc sey soyledi karsi tarafla ilgilidogruydu da

:)o kadar yol çek sonra kısa bi fal baksın adalete bak :) yani onun düşüncelerini kesin sölüyor demek demi
Hahahaaj evet 8-10 dk bakıyor ama an için daha iyi yani bazıları beğenmiyor forumda bir arat istersen. Yani karşı tarafı iyi analiz ediyo sana şöyle ölüyo böyle ölüyo demiyor, ne hissesiyosa onu söylüyor

Kimi öneriyorsun harbiden? Tuğba deme:)) hafta da bi gidiyorsun... Hande sende tutmadı:) yeter karşı taraf için çok iyi... Gelecek için kim iyi???

Yeter de bende olmadi.
Hevesimi kırdın şuan gerçi yeter an için daha iyi galiba bilemedim

Yeter bende de hic cikmadi, karsinin dusunceleri konusunda hic olmadi yani. Tugba'yi cok begenmistim ben. Herhangi bi tarih ya da birini beklemiyorum aslinda ama olan durumu cok cok guzel analiz etti, ben baya tatmin olmus kapattim telefonu. Tabi ailemle ilgili bilemedigi seyler de oldu :))

Çiğdem mi yeter mi daha iyi? Aslında karşı tarafın düşüncesini merak ediyorum ama forumdan iki arkadaş bugün çiğdem e baktırmış baya iyi tutmuş anı ve geçmişi iyi bilmiş.gelecek ile ilgili de tutarlı net konuşmuş. Baya memnun kalmışlar

Bana dört kez 21 Ocak dedik kararlı bi şekilde. Ama bazı konular vardı onları net bi şekilde dedi ve çıktı mı
bana edi ve diger butun falcilar ocak suba ayinda yuzyuze gorusmeniz var dedilaer ki bu da imkansiz cunki geen hafta ben bakuye donuyorum 1 aylik,edi,andac,halil,umay,yeter ve diger butunnn falcilar ocakda gorusme var dediler ama bi tek mandal toprak,hande bi de taksim goker gorusme var ama bu gorusme 2017-2018i bulur dediler :) ki bende boyle dusunuyorum yani bu yakin zamanlarda gorusmemiz imkansizzzzzz

Bana toptan hepsi aynı şeyi diyor aslında hani biri öyle diyip biri böyle demiyor ona seviniyorum . Bende tuğbayı beğenirim beğenmeyen arkadaşlarda var ama hepsi tabi çıkmıyor , şuanlık bizim enerjimiz tuttu .

Oho bu ne ya bu falcılar kafa karıştırıyor ya hep çok sinir bozucu. Bana da Ocak sonu Şubat başı dediler ama inanmıyorum artık ya canan patladı zaten bende ama diğerlerinde iyiydi. Benim patlarsa toptan patlıcak. Bende onları hayalimde patlatırım :)

ya aklıma bişey geldı ocakta merkur retrosu olcak bu bellıydı suan oldugu gibi ve 25ine kdr sürüyor. merkur retrosunda da eski sevgılıler falan gelır msj atar. sanırım bazı falcılar dırek bundan dolayı dıyor olabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…