aha hepsi patladı şuanya aklıma bişey geldı ocakta merkur retrosu olcak bu bellıydı suan oldugu gibi ve 25ine kdr sürüyor. merkur retrosunda da eski sevgılıler falan gelır msj atar. sanırım bazı falcılar dırek bundan dolayı dıyor olabılır.
Ben de baktırdım ama bana yüzeysel gelmıstı. Söyledıklerı dogruydu ama nokta atışı yapamadı cok, bır de geleceğe yönelik soyledıgı seylerden sadece bırı çıktı onu da yanı çıkacağını çevremdeki herkes soyledı ben de tahmın edıyordum yanı falcı olmaya gerek yok:) cok kötu degıldı ama begenmedımSelam kızlar bakırköy laf cafede canana fal baktıran var mı.Ben baktırdım iyiydi bayağı ama iskambil falı baktı çiğdeme baktırcaktım sıra çok olunca ona baktırdım geçmişi anı iyi bildi falı açar açmaz seninki evlilikten dönmüş dedi su grubundan isminin içinde b ve r harfi var dedi.Var mı canana baktıran merak ettim
aha hepsi patladı şuan
Çok sinir oldum bende patladı. Bunu bilseydim hiç gitmezdim :):) aslında benimki gelmicek bunlar oyalıyor beni :)o retro bile ikna edemez gelmesine msj atmasına :)ya aklıma bişey geldı ocakta merkur retrosu olcak bu bellıydı suan oldugu gibi ve 25ine kdr sürüyor. merkur retrosunda da eski sevgılıler falan gelır msj atar. sanırım bazı falcılar dırek bundan dolayı dıyor olabılır.
Çiğdem e gittin miBen uc dort ayda bır gidiyorum falcıya bu seferkini hakkımı sanırım topraktan yana kullanacagım
Hislere gel :) bana da dün iş görüşmesine gitmişsin dedi e ve t dedim :)ben topraga gitmeden bikac gun once eskiden beni cok seven biriyle karsilastik tesadufen avmde,ayakutu biraz sohbet ettik,sora topraga gittim 3 gun dora karti acar acmaz bana dediki gecmisten gelen bi haber nedir bu???? :)
Bende Eylemin esas konudaki gelecekle ilgili söylediği hiçbirşey ama hiçbirşey tutmadı arkadaşlar...ama hikaye güzel...sözkonusu duruma o kadar uygun şeyler söylüyor ki siz kesin olacak diye bekliyorsunuz ...yani bu kadar kılıfına uydurulabilir gelecek ama ne yazık ki olmuyor....düşünce mi okuyor diye kafamızdaki düşünceleri mi görüyor diye düşünmeye başladım o nedenle ...esas konu kel alaka yanislm kızlar,bugünlerde dadandım bende ama bi kendime geleyim silkelenip.gittiklerimi paylaşayım.
taksim göker:12,13 dk sürdü.asıl konuya bir cevap verince fazla uzatmadı soruları zorla sordum sayılır,dedikleri çıkabilir evet ama ben tatmin olmadım çünkü aaa aa şu da çıktı diyebileceğim farklı şeyler söylemedi.bir de çok bariz bilmesi gereken bişeyler var bilemedi.30 veya 35 tl idi
eylem:15 dk kadar baktı.benden hiç bir bilgi almadan hayatımla ilgili yorumları güzeldi.olumlu bir faldı ama coğu kişiye olumlu konustuklaından bilemiyorum artık.50 tl idi
avcılar,laflafa,saliha:yarım saat sürdü.ayrıntıları ve süreci iyi anlattı.o bilmesi gereken bir iki detay vardı ya saliha onları bildi,begendim K kaknis de geldi hatta.40 tl(cay,kahve,tarot)
bakırköy toprak:12 dk sürdü,istediğim ayrıntıları bilemedi,kısa kesti ben zorla soru sordum.38 tl
bakırköy çiğdem:herkes aşırı memnun kalmıyor bun kişiden ama ben dün cok şaşırdım...arabamın rengi,kredi taksidim,aile yaşantım,iş durumum ve özel durumumla ilgili çok net ve özel bilgiler verdi..çok şaşırdım.olumlu bir faldı.40tl
netice itibariyle herkeste farklı cıkıyor kesinlikle kimseye iyi kötü demeyeceğim ama şuan en iyisi çiğdem sonra salihaydı.
buarada özel durumumla ilgili bütün falcılar olumlu konusuyorlar direkt.ama buradan tanıdığım bi kaç kişiyede aynı falcılar aynı durumdan dolayı olumlu konusuyorlar yani inanamıyorum tam.ama anı merak ediyorsam ki öyle,göker ve toprağa gitmem sanırım artık.
birde şunu ekleyeyim,internette zamanında çok baktırdım ki artık baktırmamda sadece çok duramazsam ilkay gür e baktırırım çünkü analizleri çok gerçekçi ve doğru...
yorum yapıp kimsenin hakkına girmek vs istemiyorum aslında ama burayı okuyup fikrimiz şekillendiğinden mecbur hissettim kendimi...
ve bütün falcıların olaylar için verdiği tarih ocak sonu şubat başı...bilemiyorum artık :)
slm kızlar,bugünlerde dadandım bende ama bi kendime geleyim silkelenip.gittiklerimi paylaşayım.
taksim göker:12,13 dk sürdü.asıl konuya bir cevap verince fazla uzatmadı soruları zorla sordum sayılır,dedikleri çıkabilir evet ama ben tatmin olmadım çünkü aaa aa şu da çıktı diyebileceğim farklı şeyler söylemedi.bir de çok bariz bilmesi gereken bişeyler var bilemedi.30 veya 35 tl idi
eylem:15 dk kadar baktı.benden hiç bir bilgi almadan hayatımla ilgili yorumları güzeldi.olumlu bir faldı ama coğu kişiye olumlu konustuklaından bilemiyorum artık.50 tl idi
avcılar,laflafa,saliha:yarım saat sürdü.ayrıntıları ve süreci iyi anlattı.o bilmesi gereken bir iki detay vardı ya saliha onları bildi,begendim K kaknis de geldi hatta.40 tl(cay,kahve,tarot)
bakırköy toprak:12 dk sürdü,istediğim ayrıntıları bilemedi,kısa kesti ben zorla soru sordum.38 tl
bakırköy çiğdem:herkes aşırı memnun kalmıyor bun kişiden ama ben dün cok şaşırdım...arabamın rengi,kredi taksidim,aile yaşantım,iş durumum ve özel durumumla ilgili çok net ve özel bilgiler verdi..çok şaşırdım.olumlu bir faldı.40tl
netice itibariyle herkeste farklı cıkıyor kesinlikle kimseye iyi kötü demeyeceğim ama şuan en iyisi çiğdem sonra salihaydı.
buarada özel durumumla ilgili bütün falcılar olumlu konusuyorlar direkt.ama buradan tanıdığım bi kaç kişiyede aynı falcılar aynı durumdan dolayı olumlu konusuyorlar yani inanamıyorum tam.ama anı merak ediyorsam ki öyle,göker ve toprağa gitmem sanırım artık.
birde şunu ekleyeyim,internette zamanında çok baktırdım ki artık baktırmamda sadece çok duramazsam ilkay gür e baktırırım çünkü analizleri çok gerçekçi ve doğru...
yorum yapıp kimsenin hakkına girmek vs istemiyorum aslında ama burayı okuyup fikrimiz şekillendiğinden mecbur hissettim kendimi...
ve bütün falcıların olaylar için verdiği tarih ocak sonu şubat başı...bilemiyorum artık :)
tuğbaydı galiba, şuan hatırlamadım net konuşmayı ama o olması gerekiyor
Yok canım gitmedim laf Cafe'de Canan ve Zeynep e gitmistim begenmedim ikisini deÇiğdem e gittin mi
Umarım istediğin gibi sonuçlanır. Ters köşe yapıyordur belki.Çıkan fal haberi; Tugba'nin verdigi tarih tuttu..17sinde konusma var demisti..az once whatsuptan epey yazistik ama olumlu bir konusma degildi..
Dolayisiyla falının devamının çıkacagından epey şüpheliyim...beraberlik var demisti cunku...zor...
Ben çiğdem i denicem. Canan A gittim esas konu çıkmadı patladı tarih sarktı belki De.Yok canım gitmedim laf Cafe'de Canan ve Zeynep e gitmistim begenmedim ikisini de
Hicbir oyun peşinde oldugunu düşünmüyorum...hırboUmarım istediğin gibi sonuçlanır. Ters köşe yapıyordur belki.
O zaman sende onun gibi davran naçizane fikrim ayna ol yada takmamış gibi yap.. Olayı bilmiyorum ama erkek işte. Hamuru aynıHicbir oyun peşinde oldugunu düşünmüyorum...hırbo
Artık isteklerim de şekil degistirmis olabilir zaten...
Kızgınım
Şöle canımm hayatında 2 kişi etkin biri eski biri yeni doğrumu?? Biri esmer biri kumral dogru mu? Masa başı görüyorum ama bıde görsel bişi görüyoruö hangısı ne okudun? Bu gibi sorular bana böle sorular sorulunca bende neyı neye yorucagımı şaşırıyorum. Sen baktırmaya devam et ben yorumumu belirtiyorum.Ben anlayamdim tam olarak ne demk istediginizi . 9naylatiyor derken eger yanlis biseyse hayir der onaylamazsin.. bence toprak mantikli ve guzel fal bakiyo diger falcilar gibi 3 . Ya da 4. Gittiginde kivirmiyo dediklerinin arkasinda.yani ben oyle duaunuyorum yanlissam yanlis deyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?