Karşı tarafın düşüncelerini net bi şekilde sölüyor muAyrıca ben bu ay laf cafe andaç, çiğdem pen cafe yeter, sembol cafe beşiktaş murat, mandal cafe murat,tuğba, zaza ve bana merak uyandıran göker baktırdım. Ha bu arada yetere 3 kez gitmişim) karşı tarafı iyi aneliz yapıo durduramıyorum kendımı
En çok hangisinden memnun kaldınKarşı tarafın düşüncelerini net bi şekilde sölüyor mu
merhaba hanımlar...
yıllar sonra ilk defa girdim siteye:)üstelik şifremi dahi unutmuşum sağolsun admin yeni şifrem için yardımcı oldu.
hatta nasıl mesaj yazılır onu dahi:)neyse kısaca söyleyeceğimi diyip ayrılayım
hepiniz gibi ben de falcı falcı gezdim bir zamanlar..en çok anadolu yakasında olanları.avrupa tarafına hiç gitmedim..peki sonuç?HİÇ..kocaman bir HİÇ..o zamanlar anı bildi az biraz geleceği bildi dediğimiz hiçbir falcı pek birşey bilmedi aslına bakarsanız..çünkü falcılık ümit verme üzerine kurulu bir müessese..yani olmayacak olmaz demiyor ki dememeli zaten.yoksa tekrar gitmezsiniz..bana birisi düğün davetiyemi dahi basmıştı:)kadıköy de çok meşhurdu..adını unuttum da tavsiye üzerine gitmiştim..bir diğeri parça parça eşyalarını toplayacaksın demişti..
Aslında içten içe olması zor bir ilişki olduğunu biliyordum fakat iyi şeyler duymak istiyordum..sağolsunlar bunu başardılar..güzel şeyler söylediler pembe tablo çizdiler ama olmadı.kısa süreliğine mutlu oldum..olan parama oldu o ayrı.meşhur emine var ya hani rüya yorumlayan tv de..ona dahi gittim..ne bildi derseniz?beni ve o kişiyi bana anlattı..karekter analizi yani..bu çok da zor değil inanın.
Birlikteliğinizi en iyi siz analiz edersiniz.Doğru mu o kişi yoksa değil mi ya da mutlu olur muyum olmaz mıyım?İçinizden bu sorulara cevap verirsiniz de mutsuz olursunuzbunun tersini söyleyecek insanlara ihtiyacı oluyor kişinin.O insanlara falcı diyoruz işte..
Tamam çok uzattım noktalıyorum asla falcıya güvenmeyin,inanmayın ve boşa paranızı vermeyin.Olmayacak bir ilişki zaten olmuyor olsa da iyi olmuyor.
Bu dediklerimi ahkam kesme gibi algılamayın lütfen..Gece internette dolanırken girip bir bakayım dedim epey bir yorum okudum.Sonra da bir iki kelam edeyim diye deneyimlerimi yazdım..
Mutlu olun kızlar..Sevdiğiniz kadar sevilin.Falcıya değil kendi hislerinize güvenin..
o kadar iyi anlatmışsınız ki... gerçekten doğru. ben de insanların ne dedigine kulak asmadan burnumun dikine gidiyorum cünkü hislerim öyle yönlendiriyor. yoksa oluru yok bnm durumun da, imkanı yok. sonum hayrolsun bakalım...merhaba hanımlar...
yıllar sonra ilk defa girdim siteye:)üstelik şifremi dahi unutmuşum sağolsun admin yeni şifrem için yardımcı oldu.
hatta nasıl mesaj yazılır onu dahi:)neyse kısaca söyleyeceğimi diyip ayrılayım
hepiniz gibi ben de falcı falcı gezdim bir zamanlar..en çok anadolu yakasında olanları.avrupa tarafına hiç gitmedim..peki sonuç?HİÇ..kocaman bir HİÇ..o zamanlar anı bildi az biraz geleceği bildi dediğimiz hiçbir falcı pek birşey bilmedi aslına bakarsanız..çünkü falcılık ümit verme üzerine kurulu bir müessese..yani olmayacak olmaz demiyor ki dememeli zaten.yoksa tekrar gitmezsiniz..bana birisi düğün davetiyemi dahi basmıştı:)kadıköy de çok meşhurdu..adını unuttum da tavsiye üzerine gitmiştim..bir diğeri parça parça eşyalarını toplayacaksın demişti..
Aslında içten içe olması zor bir ilişki olduğunu biliyordum fakat iyi şeyler duymak istiyordum..sağolsunlar bunu başardılar..güzel şeyler söylediler pembe tablo çizdiler ama olmadı.kısa süreliğine mutlu oldum..olan parama oldu o ayrı.meşhur emine var ya hani rüya yorumlayan tv de..ona dahi gittim..ne bildi derseniz?beni ve o kişiyi bana anlattı..karekter analizi yani..bu çok da zor değil inanın.
Birlikteliğinizi en iyi siz analiz edersiniz.Doğru mu o kişi yoksa değil mi ya da mutlu olur muyum olmaz mıyım?İçinizden bu sorulara cevap verirsiniz de mutsuz olursunuzbunun tersini söyleyecek insanlara ihtiyacı oluyor kişinin.O insanlara falcı diyoruz işte..
Tamam çok uzattım noktalıyorum asla falcıya güvenmeyin,inanmayın ve boşa paranızı vermeyin.Olmayacak bir ilişki zaten olmuyor olsa da iyi olmuyor.
Bu dediklerimi ahkam kesme gibi algılamayın lütfen..Gece internette dolanırken girip bir bakayım dedim epey bir yorum okudum.Sonra da bir iki kelam edeyim diye deneyimlerimi yazdım..
Mutlu olun kızlar..Sevdiğiniz kadar sevilin.Falcıya değil kendi hislerinize güvenin..
Çiğdemi nsl buldun pekiAyrıca ben bu ay laf cafe andaç, çiğdem pen cafe yeter, sembol cafe beşiktaş murat, mandal cafe murat,tuğba, zaza ve bana merak uyandıran göker baktırdım. Ha bu arada yetere 3 kez gitmişim) karşı tarafı iyi aneliz yapıo durduramıyorum kendımı
Yok canım gitmedim laf Cafe'de Canan ve Zeynep e gitmistim begenmedim ikisini de
Çiğdeme erken gittim 2. Sırada yer aldım anı iyi bildi bakalım zaman verdi bi durum için kısa süreki daha önce de baktırmıstım çiğgdemi beğenirim güzel analiz yapar ve yorumlarÇiğdemi nsl buldun peki
Çıkmadı. Aynı kişiyle devam ediyoruz ama zamanlar uymadı. Ayrıca karşıma yeni biri de çıkmadı. En son kasım ayında Mi cafe Hande'ye gittim. Onun söyledikleri bir şekilde çıktı ve ben de bir daha kimseye gitmedim ve fal işlerini kapattım. İyi de oldu walla:)cikti mi falcilarin bu ortak dedikleri???
aaa gercektenmi?handeyi bende cok begendim,handenin tum dedikleri ciktimi?bi de tarihlerinde mi cikti yoksa tarihlerde sarkma oldumu??Çıkmadı. Aynı kişiyle devam ediyoruz ama zamanlar uymadı. Ayrıca karşıma yeni biri de çıkmadı. En son kasım ayında Mi cafe Hande'ye gittim. Onun söyledikleri bir şekilde çıktı ve ben de bir daha kimseye gitmedim ve fal işlerini kapattım. İyi de oldu walla:)
Beyin doğru diyor aynen bu yazı gibi diyor ama ...gerisi malum
Ayrıca ben bu ay laf cafe andaç, çiğdem pen cafe yeter, sembol cafe beşiktaş murat, mandal cafe murat,tuğba, zaza ve bana merak uyandıran göker baktırdım. Ha bu arada yetere 3 kez gitmişim) karşı tarafı iyi aneliz yapıo durduramıyorum kendımı
Bence murat daha iyidi sadece dinledim anlattı ama söledikleri için biraz zaman var ama anı bildi. :)maşallah angelsnil. mandal toprak sence iyi mi? veya murata mı gittin? hangisi iyi sence? yeteri geç... tuğbayı geççç:)
Yalniz sizi murat konusunda uyarayim eylul ayinda bende baktirmistim sonra burada farkettimki 3 kisiyede ayni tarihi vermis ve tabiki dedigi tarihte hicbirsey olmadiBence murat daha iyidi sadece dinledim anlattı ama söledikleri için biraz zaman var ama anı bildi. :)
Anladım tşkler ama sadece toprak a göre iyidi sadece anda bir kaç şey bildi o yüzden beklentiye girmedim yani ses kaydını dinlemediğim sürece ne olcakla ilgili bişi hatırlamıyorum:) favorim olmadıYalniz sizi murat konusunda uyarayim eylul ayinda bende baktirmistim sonra burada farkettimki 3 kisiyede ayni tarihi vermis ve tabiki dedigi tarihte hicbirsey olmadi
Medyum Muzo mu yoksa?Merhaba,
Melekler kahvesinde muzaffer e fal baktıran var mı acaba?
Merhaba,
Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?