İstanbul'da Fal - Falcılar

Karşı tarafın düşüncelerini net bi şekilde sölüyor mu

merhaba hanımlar...
yıllar sonra ilk defa girdim siteye:)üstelik şifremi dahi unutmuşum sağolsun admin yeni şifrem için yardımcı oldu.
hatta nasıl mesaj yazılır onu dahi:)neyse kısaca söyleyeceğimi diyip ayrılayım
hepiniz gibi ben de falcı falcı gezdim bir zamanlar..en çok anadolu yakasında olanları.avrupa tarafına hiç gitmedim..peki sonuç?HİÇ..kocaman bir HİÇ..o zamanlar anı bildi az biraz geleceği bildi dediğimiz hiçbir falcı pek birşey bilmedi aslına bakarsanız..çünkü falcılık ümit verme üzerine kurulu bir müessese..yani olmayacak olmaz demiyor ki dememeli zaten.yoksa tekrar gitmezsiniz..bana birisi düğün davetiyemi dahi basmıştı:)kadıköy de çok meşhurdu..adını unuttum da tavsiye üzerine gitmiştim..bir diğeri parça parça eşyalarını toplayacaksın demişti..
Aslında içten içe olması zor bir ilişki olduğunu biliyordum fakat iyi şeyler duymak istiyordum..sağolsunlar bunu başardılar..güzel şeyler söylediler pembe tablo çizdiler ama olmadı.kısa süreliğine mutlu oldum..olan parama oldu o ayrı.meşhur emine var ya hani rüya yorumlayan tv de..ona dahi gittim..ne bildi derseniz?beni ve o kişiyi bana anlattı..karekter analizi yani..bu çok da zor değil inanın.
Birlikteliğinizi en iyi siz analiz edersiniz.Doğru mu o kişi yoksa değil mi ya da mutlu olur muyum olmaz mıyım?İçinizden bu sorulara cevap verirsiniz de mutsuz olursunuzbunun tersini söyleyecek insanlara ihtiyacı oluyor kişinin.O insanlara falcı diyoruz işte..
Tamam çok uzattım noktalıyorum asla falcıya güvenmeyin,inanmayın ve boşa paranızı vermeyin.Olmayacak bir ilişki zaten olmuyor olsa da iyi olmuyor.
Bu dediklerimi ahkam kesme gibi algılamayın lütfen..Gece internette dolanırken girip bir bakayım dedim epey bir yorum okudum.Sonra da bir iki kelam edeyim diye deneyimlerimi yazdım..
Mutlu olun kızlar..Sevdiğiniz kadar sevilin.Falcıya değil kendi hislerinize güvenin..

vaaooovv çok iyi yazmıssın, kesinlıke öyle aslında okuuuu cınım Nihandurr

o kadar iyi anlatmışsınız ki... gerçekten doğru. ben de insanların ne dedigine kulak asmadan burnumun dikine gidiyorum cünkü hislerim öyle yönlendiriyor. yoksa oluru yok bnm durumun da, imkanı yok. sonum hayrolsun bakalım...
Bu arada ben de tugbaya baktırdım. dedigi ufak bir şey tarihinde cıktı. onun dısında genel yorum itibariyle de tuttu diyebilirim ama arada cok cok önemli detayları yasadım, onları bilemedi mesela. bir daha baktırmam sanmıyorum.
Eyleme de baktırdım hem de 3 kere... acıkcası neden baktrıdım ben de bilmiyorum:) bazen gecenin bir yarısı canı sıkılıyor insanın, arıyorum müsaitseniz fal istiyorum diyorum, en uygunu o oluyordu yani ama 50 tlye inanın değ-mez! anlık bir rahatlatıyor . ama ben ona da imkan vermicem artık cünkü sildim numarasını.
yani sonuç, gerçekten koca bir hiç:)
not: ben ankara topiğinden, arada burayı da okuyorum belki telde bakan birileri cıkar diye. 5 senedir aralıklarla fala sarıyorum ama olumlu bir tarafını göremedim hala:)

Çiğdemi nsl buldun peki

cikti mi falcilarin bu ortak dedikleri???
Çıkmadı. Aynı kişiyle devam ediyoruz ama zamanlar uymadı. Ayrıca karşıma yeni biri de çıkmadı. En son kasım ayında Mi cafe Hande'ye gittim. Onun söyledikleri bir şekilde çıktı ve ben de bir daha kimseye gitmedim ve fal işlerini kapattım. İyi de oldu walla:)

aaa gercektenmi?handeyi bende cok begendim,handenin tum dedikleri ciktimi?bi de tarihlerinde mi cikti yoksa tarihlerde sarkma oldumu??

maşallah angelsnil. mandal toprak sence iyi mi? veya murata mı gittin? hangisi iyi sence? yeteri geç... tuğbayı geççç:)

maşallah angelsnil. mandal toprak sence iyi mi? veya murata mı gittin? hangisi iyi sence? yeteri geç... tuğbayı geççç:)
Bence murat daha iyidi sadece dinledim anlattı ama söledikleri için biraz zaman var ama anı bildi. :)

Bence murat daha iyidi sadece dinledim anlattı ama söledikleri için biraz zaman var ama anı bildi. :)
Yalniz sizi murat konusunda uyarayim eylul ayinda bende baktirmistim sonra burada farkettimki 3 kisiyede ayni tarihi vermis ve tabiki dedigi tarihte hicbirsey olmadi

Yalniz sizi murat konusunda uyarayim eylul ayinda bende baktirmistim sonra burada farkettimki 3 kisiyede ayni tarihi vermis ve tabiki dedigi tarihte hicbirsey olmadi
Anladım tşkler ama sadece toprak a göre iyidi sadece anda bir kaç şey bildi o yüzden beklentiye girmedim yani ses kaydını dinlemediğim sürece ne olcakla ilgili bişi hatırlamıyorum:) favorim olmadı

Merhaba,
Melekler kahvesinde muzaffer e fal baktıran var mı acaba?

Ben üç hafta falan oldu baktırdım. Aslında Barış'a baktıracaktım ama o gün yoktu. Ordaki elemanlara kime baktırsam diye sordum onların tavsiyesi üzerine baktırdım. Bi kere çok bal yaaaaa çok şeker. Garson çocuk sürekli gelip gidiyor " aaa bu da benden hoşlanıyor galiba dibimden ayrılmıyo dedi fkjghjkfhgk. Neyse. hayatımdaki insanın adını söyledi sonra durumu anlattı böyle böyle. İşle ilgili değişiklik yapmak istiyosun ama olmayacak hemen vaktin var. 14 şubata kadar vakti var senin ki arayacak, ama başka biri daha var adı x dedi. Bundan uzak dur pek tekin değil gibi konuştu aynen öyle. Sevdiğin adamla nişan görüyorum parmağında yüzük var falan. Beklemedeyim bakalım. Genel olarak iyiydi memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…