İstanbul'da Fal - Falcılar

Hande'nin tüm dedikleri çıktı mı?

Ben bugün çiğdem e baktırdım. Bilmesi zor şeyleri bildi. Memnun kaldım ama esas konuya ilişkin zaman var çıkarsa daha da memnun kalırım..

merak ettim bu cigdemi :)
Şöyle söylim tatmin edecek bi fal bakıyor. Herşeyden bahsediyor. An ve geçmişi çok iyi yorumluyor. Ama geleceği bilmiyorum beklemem gerek. Ama artık şüphedeyim gelecekle ilgili söyleyenlerden... Çiğdem e gidip söylediği çıkan var mı??

ani ve gecmisi herkes biliyor zaten,burda bazilari yaziyor su falciya gittik isimleri bildi fln sanki biz bilmyormuyuz hayatimizda olan insanlarin isimlerini isim neyimize lazim bize gelecegi bilen bi falci lazim o da yok maalesef ani gecmisi isimleri cogu biliyor ama gelecegi bilen yok sadece tahmin yurutuyorlar gelecekle ilgili

Aynen öyle ya. Zaten olmayacak bi ilişkiyi varmış gbi çok güzel olacak ailesiyle görüşeceksin falan filan diyen falcılara hayret ediyorum.işlerini ciddiye alsalar ve sadece olması ihtimal olan şeyi abartmadan yalın bi şekilde söyleseler daha iyi olur. Kimse kandırılmak istemiyo ki yazık yani insanlar hevesle gidiyor onlara noluyorsa umut dağıtıyorlar işkenceyi uzatıyorlar. Hepsi pembeci inancımı yitirdim iyice. Kandırılmak istemiyorsa kimse geleceğe takılmayacak..

toprak ne dedi peki sana?olumlu mu konustu??? pembe tablocu degildir o

Bu konuda dünya kadar mesajım var, sayısını unuttuğum falcı tecrübem var, ve şunu söyleyebilirim ki şu an hayatım onların bana söylediklerinin tam tersi yönde. En basiti 3 ay önce Cengiz sevgilinle tekrar bir birleşme gözükmüyor demişti ama biz tekrar beraberiz. Yarın ne getirir bilemem ama falı çıkmamış oldu bu durumda.

Geleceği kimse bilemez, boşuna öyle falcı aramayın. Karşınızdakinin düşüncelerini sorun ama geleceği sormayın. Çıkmayacak zaten. Aşkından öldüğünüz adam gün gelir bir şey yapar ondan tamamen vazgeçersiniz. 1 hafta önce barışacaksınız diyen falcı 1 hafta sonra hayatına başkası girecek der. Evlenmiş gitmiş, sevgili bulmuş adam için fal baktırılmaz. O yolunu çizmiştir, bazen kabullenmek gerekir. Fala göre hayat yaşamayın, dünyanın parasını saçıyorsunuz falcılara, yapmayın. Anlık rahatlama yaşıyorsunuz, anlık umutlarınız oluyor ama devamı gelmiyor. Sizi falcı falcı gezdiren adamlardan hayır gelmez, falcı falcı dolaştığınız hayatta bir sorun var demektir. Böyle söylediğim için üzgünüm ama tecrübeyle sabit. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, kimimiz daha önce geçiyoruz. Daha önce geçip dersini alanlardan da faydalanmak lazım. Şimdiki aklım olsa asla falcılara o kadar para dökmezdim.

Bunu bir abla, kardeş, arkadaş tavsiyesi olarak alın. Çok samimi söylüyorum, bu kadar fal baktırdığınız için sonradan pişman olacaksınız, kendinize bunu yapmayın. Umarım en azından birkaç kişi de olsa birileri bu mesajdan sonra falı hayatından çıkarır. Fala ihtiyaç duymanıza neden olmayacak insanlar çıksın karşınıza. :)

Çok doğru,rahatlamak yada birşeyleri duymak istediği gibi birinin söylemesi o anda iyi geliyor ama hepsi hayal ürünü bencede.eylülden beri hem online hemde yüzyüze birsürü fal baktırdım bi tane birşeymi çıkmaz ya .hani denk gelsin ufak bi olay çıkaaydı keşke.harcadığım paraya yazık ama o anda onu yapmak istiyorsun .inş dediğiniz gibi kimsenin fallara ihtiyacı olmayacağı bir hayatı olur.son 3yılda hiç baktırmamıştım ondan öncede arkadaşlarmdan bilenlere baktırırdım inanmazdım hatta.ama hayat fallara yönlendiriyo işte.ama artık akışına bıraktım

cigdemi cok duydum ben ama olumsuz yorumlar okdum burda gelecek cikmiyor fln diye an icin gidile bilir ama deniyecem ben de :)
Herkesin dilinde şu var zamana takılmayın :) ama çiğdem için geçerli galiba söledikleri çıkarmış diyende var çıkmıyor diyende.. Ya çiğdem bende çok şeyi bildi şok etti beni

Herkesin dilinde şu var zamana takılmayın :) ama çiğdem için geçerli galiba söledikleri çıkarmış diyende var çıkmıyor diyende.. Ya çiğdem bende çok şeyi bildi şok etti beni
Ben çiğdemin dediği bir kaç şeyi yaşadım yani bana dedikelrinden çıkan oldu. Hepsi çıktı diyemme ama beklediğim bir şey çıkmıştı

Valla bncede arkadaşa katılıyorum akışına bıraksak rahatlıcaz biz üzülüyoruz yıpranıyoruz adamların keyfi yerinde belkide bizi hatırlamıyolar bile en iyisi boşvermek yrn son bi daha baktırırsam keyfi baktırırım oda aeada sırada beklenti içine girmicem beklentimde kalmadı gerçi ne hali varsa görsün yani napim

Çiğdeme erken gittim 2. Sırada yer aldım anı iyi bildi bakalım zaman verdi bi durum için kısa süreki daha önce de baktırmıstım çiğgdemi beğenirim güzel analiz yapar ve yorumlar
Zaza nasıl sana göre ? Uzun bakıyo dediler de) çıktı mı söyledikleri? Nasıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…