Tşk ederimÇok güzel karşı taraf için!!!
ÇiğdemKızlar merhaba,
İstanbul'a gideceğim gözümü karartıp.
Top 6 yapsak kim ilk sırayı alır?
*Duygu
*Tuba
*Yeter
*Göker
*Hande
*Çiğdem
Çok teşekkürler
handeKızlar merhaba,
*Duygu
*Tuba
*Yeter
*Göker
*Hande
*Çiğdem
Çok teşekkürler
her dediği (henüz) çıkmadı ama, HandeKızlar merhaba,
*Duygu
*Tuba
*Yeter
*Göker
*Hande
*Çiğdem
Çok teşekkürler
Çiğdem
her dediği (henüz) çıkmadı ama, Hande
Şöyle söylim tatmin edecek bi fal bakıyor. Herşeyden bahsediyor. An ve geçmişi çok iyi yorumluyor. Ama geleceği bilmiyorum beklemem gerek. Ama artık şüphedeyim gelecekle ilgili söyleyenlerden... Çiğdem e gidip söylediği çıkan var mı??
Her biri nokta atışı yaptı ve hepsinin fallarından çıkan oldu hande hariç ona yıllar önce baktırmıstım ama haftaya randevu aldım gökerde yeni baktırdım oda önemli bir ayrıntı bildi ama bunun dışındakileri ayıramıyorum:)) işte bunların toplamı biri olsa :)) yaşadıkkKızlar merhaba,
*Duygu
*Tuba
*Yeter
*Göker
*Hande
*Çiğdem
Çok teşekkürler
Anne ismi lazım mı pekşÇok güzel karşı taraf için!!!
Anne ismi lazım mı pekş
tarihiyle mi??Bugün Göker ve Hande'nin bir dediği oldu. (aynı konu)
İkisinin de dediği zamanda.
Ama hala tüm dedikleri olmadı, beklemedeyim.
evet. biri max 10gün içinde biri de ocağın 3. / 4. haftası demişti.tarihiyle mi??
onemli bisi mi yoksa kucuk bisi mi???evet. biri max 10gün içinde biri de ocağın 3. / 4. haftası demişti.
Handenin genellikle daha geç oluyordu bana dedikleri ama bu sefer tuttu, belki ben de olacak olacak diyip çekmişimdir evrenin enerjisini bilemem :)
Orta derece diyebilirim.onemli bisi mi yoksa kucuk bisi mi???
Aynen böyle düşündüğüm için tarot mu kahve mi diye seçenek farsa kesin kahve diyorum.kizlar ben birseyi merak ediyorum mesela fal baktiriyoruz,falci kartlari aciyor kahveye bakiyor kendi yorumlarini dusuncelerini soyluyor sora bize diyorki soru sor kart ver,bana bu soru sorma kismi pek inandirici gelmiyor ya,yani fal bakan ilk kartlari kendi actiginda veya kahveye baktiginda soyledigi yorumlar gercek yorumlar bence,biz soru sordugumuzda salliyor yada kendi tahminlerini yurutuyor gibi geliyor bana,siz ne dusunuyorsunuz?
peki kahvede cikan semboller fln onemli mi??? mesela ben senin icdiyin kahveyi yalandan desemki ben ictim benim falima bak o zaman yanlis mi yorumlayacak onu merak ediyorum?? bence kahve de tarot da aslinda araci fal bakan kisinin hisleri onemli.Aynen böyle düşündüğüm için tarot mu kahve mi diye seçenek farsa kesin kahve diyorum.
Dilek tuttun mu derse de, evet tutuyorum ama yooo genel diyorum :)
Ha olur da kendi bulur çıkarırsa en sonda soruyorum sorumu.
Maalesef tarot pek ikna edici gelmiyor bana, duymak istenileni ya da kafalarındaki ve ruh hallerine göre bi hikayeyi yazma ihtimallerinin, olayı bilme ihtimallerinden yüksek olduğunu düşünüyorum
ha ha tabiki degil gerçekten ehline denk gelirsen :)peki kahvede cikan semboller fln onemli mi??? mesela ben senin icdiyin kahveyi yalandan desemki ben ictim benim falima bak o zaman yanlis mi yorumlayacak onu merak ediyorum?? bence kahve de tarot da aslinda araci fal bakan kisinin hisleri onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?