İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar merhaba,

İstanbul'a gideceğim gözümü karartıp.
Top 6 yapsak kim ilk sırayı alır?

*Duygu
*Tuba
*Yeter
*Göker
*Hande
*Çiğdem

Çok teşekkürler

Ben gitmedim hiç ama (bi ara gitmeyi planlıyorum) yakın bir arkadaşımın arkadaşı müdavimiymiş, artık kanka gibi olmuşlar. her dediğini yaşadığını, geleceğe dair de isim falan verdiğini söylemişti.

Kızlar merhaba,

İstanbul'a gideceğim gözümü karartıp.
Top 6 yapsak kim ilk sırayı alır?

*Duygu
*Tuba
*Yeter
*Göker
*Hande
*Çiğdem

Çok teşekkürler
Her biri nokta atışı yaptı ve hepsinin fallarından çıkan oldu hande hariç ona yıllar önce baktırmıstım ama haftaya randevu aldım gökerde yeni baktırdım oda önemli bir ayrıntı bildi ama bunun dışındakileri ayıramıyorum:)) işte bunların toplamı biri olsa :)) yaşadıkk

kizlar ben birseyi merak ediyorum mesela fal baktiriyoruz,falci kartlari aciyor kahveye bakiyor kendi yorumlarini dusuncelerini soyluyor sora bize diyorki soru sor kart ver,bana bu soru sorma kismi pek inandirici gelmiyor ya,yani fal bakan ilk kartlari kendi actiginda veya kahveye baktiginda soyledigi yorumlar gercek yorumlar bence,biz soru sordugumuzda salliyor yada kendi tahminlerini yurutuyor gibi geliyor bana,siz ne dusunuyorsunuz?

Aynen böyle düşündüğüm için tarot mu kahve mi diye seçenek farsa kesin kahve diyorum.
Dilek tuttun mu derse de, evet tutuyorum ama yooo genel diyorum :)
Ha olur da kendi bulur çıkarırsa en sonda soruyorum sorumu.

Maalesef tarot pek ikna edici gelmiyor bana, duymak istenileni ya da kafalarındaki ve ruh hallerine göre bi hikayeyi yazma ihtimallerinin, olayı bilme ihtimallerinden yüksek olduğunu düşünüyorum

peki kahvede cikan semboller fln onemli mi??? mesela ben senin icdiyin kahveyi yalandan desemki ben ictim benim falima bak o zaman yanlis mi yorumlayacak onu merak ediyorum?? bence kahve de tarot da aslinda araci fal bakan kisinin hisleri onemli.

peki kahvede cikan semboller fln onemli mi??? mesela ben senin icdiyin kahveyi yalandan desemki ben ictim benim falima bak o zaman yanlis mi yorumlayacak onu merak ediyorum?? bence kahve de tarot da aslinda araci fal bakan kisinin hisleri onemli.
ha ha tabiki degil gerçekten ehline denk gelirsen :)
Telepati vs ne denirse artık... o yüzden iyi sayılabilir denilenerin hepsi anı bildi, analizi iyi deniliyor... konu olan kişilerin analizini de bi dikkat edersek çoğunlukla bizim bildiğimiz kadarıyla yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…