İstanbul'da Fal - Falcılar

Ay yine de seç birini canım

ilk defa değilse vayyy diycem, o kadar yol geldiklerine göre...
nasıldı bu arada? geleceği bekliyoruz tabi ama :)
iyiydi ilk falinda soyledigi seylerin aynisini soyledi ayni tariheri verdi,verdigi en erken tarih subatin son haftasi martin ilk haftasi ise basliyormusum :) bakalim cikarsa yazarim buraya

iyiydi ilk falinda soyledigi seylerin aynisini soyledi ayni tariheri verdi,verdigi en erken tarih subatin son haftasi martin ilk haftasi ise basliyormusum :) bakalim cikarsa yazarim buraya
tutarlı olması iyi bişey :)
ayrıca hadi hayırlısı, gönlünce bir iş olur inşallah

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Kesinlikle su fali derim 5..... havasci tavsiye ederim watsap'tan bakiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selam, ben de kadıköy sevgi cafe'ye fal baktırdım iki kere. ilk 2015 temmuz ayının 31inde gittim. Bana şu anki erkek arkadaşımla 2016 senesinin ilk ayları evlilik var falan dedi. erkek arkadaşımla olan sorunları falan anlattı ama geneldir bu sorunlar herkeste olabilecek sorunlar bence. sonra bundan bir kaç hafta önce gittim bu sefer de 3-5 aya kadar ayrılacaksın ve hayatına başkası girecek onunla evleneceksin dedi. sıra yanımdaki arkadaşıma geldi ona da hayırlı bişeyler olacak demişti kız da nişanlandı kasım ayında. olunca bana gel demişti o yüzden baktırdı bir daha. ben de arkadaşıma yüzüğünü çıkartıp baktırsana dedim göze alamadı. bana en son dönüp yaa gördün mü hep kötü şeyler söylemiyomuşum değil mi dedi. ben de dayanamayıp biz yine ikimiz aynı zamanda gelmiştik bana da evlilik dediniz ama şimdi 3-5 aya biter diyorsunuz dedim lafı çevirdi. sizlerden baktıran oldu mu ? bazen kafaya çok takıyorum.

An ve an eylem in verdiği tarih bombe olup patladı:) ah şu falcılar burayı okusun ve emin olmadıkları tarihi vermesinler çok uyuz oluyorum haaaa neyse bi su içip sakinleşeyim

An ve an eylem in verdiği tarih bombe olup patladı:) ah şu falcılar burayı okusun ve emin olmadıkları tarihi vermesinler çok uyuz oluyorum haaaa neyse bi su içip sakinleşeyim
Burda adı geçen her falcıya baktırdın, Eylem için oldukça az kişinin iyi yorumu var burda...
Çok sık fal baktırınca hayatın akışına engel oluyor insan,,

Angels cengiz hayatımda gördüğüm en negatif garip falcı yıldızname önerdi bana hiç pozitif konuşması bana ama ben tüm istanbulu gezmiş cevapları toplamışken su olmayacak ama daha sonra su olacak bile demeyen bir tip cumartesi hiç sıra beklemedim oda şaşırttı beni biraz fesat bir tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…