bakirkoy laf cafeBu çiğdem nerde kızlar?
bakirkoy laf cafe
evet mandalla yan yana fiyati 38 tlMandal ile yan yana sanırım... Fiyatı ne kadar acaba?
evet mandalla yan yana fiyati 38 tl
Her biri nokta atışı yaptı ve hepsinin fallarından çıkan oldu hande hariç ona yıllar önce baktırmıstım ama haftaya randevu aldım gökerde yeni baktırdım oda önemli bir ayrıntı bildi ama bunun dışındakileri ayıramıyorum:)) işte bunların toplamı biri olsa :)) yaşadıkk
ilk defa değilse vayyy diycem, o kadar yol geldiklerine göre...bugun handeye gitmistim,kusadasindan gelen musterileri vardi
iyiydi ilk falinda soyledigi seylerin aynisini soyledi ayni tariheri verdi,verdigi en erken tarih subatin son haftasi martin ilk haftasi ise basliyormusum :) bakalim cikarsa yazarim burayailk defa değilse vayyy diycem, o kadar yol geldiklerine göre...
nasıldı bu arada? geleceği bekliyoruz tabi ama :)
Neye baktırdın tarot mu kahve falı mıiyiydi ilk falinda soyledigi seylerin aynisini soyledi ayni tariheri verdi,verdigi en erken tarih subatin son haftasi martin ilk haftasi ise basliyormusum :) bakalim cikarsa yazarim buraya
cift baktirdim ben hem kahve hem tarot ama daha cok yuzune bakarak konusuyor ya kahveye de karta da cok bakmiyorNeye baktırdın tarot mu kahve falı mı
tutarlı olması iyi bişey :)iyiydi ilk falinda soyledigi seylerin aynisini soyledi ayni tariheri verdi,verdigi en erken tarih subatin son haftasi martin ilk haftasi ise basliyormusum :) bakalim cikarsa yazarim buraya
Kesinlikle su fali derim 5..... havasci tavsiye ederim watsap'tan bakiyorkızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Burda adı geçen her falcıya baktırdın, Eylem için oldukça az kişinin iyi yorumu var burda...An ve an eylem in verdiği tarih bombe olup patladı:) ah şu falcılar burayı okusun ve emin olmadıkları tarihi vermesinler çok uyuz oluyorum haaaa neyse bi su içip sakinleşeyim
Tarihlere hiç takılmıyorum bende kimsenin artık, genelde değişebiliyor maalesefAn ve an eylem in verdiği tarih bombe olup patladı:) ah şu falcılar burayı okusun ve emin olmadıkları tarihi vermesinler çok uyuz oluyorum haaaa neyse bi su içip sakinleşeyim
Olsun herşeyin hayırlısı. Daha fal yokTarihlere hiç takılmıyorum bende kimsenin artık, genelde değişebiliyor maalesef
Angels cengiz hayatımda gördüğüm en negatif garip falcı yıldızname önerdi bana hiç pozitif konuşması bana ama ben tüm istanbulu gezmiş cevapları toplamışken su olmayacak ama daha sonra su olacak bile demeyen bir tip cumartesi hiç sıra beklemedim oda şaşırttı beni biraz fesat bir tipBu konuda dünya kadar mesajım var, sayısını unuttuğum falcı tecrübem var, ve şunu söyleyebilirim ki şu an hayatım onların bana söylediklerinin tam tersi yönde. En basiti 3 ay önce Cengiz sevgilinle tekrar bir birleşme gözükmüyor demişti ama biz tekrar beraberiz. Yarın ne getirir bilemem ama falı çıkmamış oldu bu durumda.
Geleceği kimse bilemez, boşuna öyle falcı aramayın. Karşınızdakinin düşüncelerini sorun ama geleceği sormayın. Çıkmayacak zaten. Aşkından öldüğünüz adam gün gelir bir şey yapar ondan tamamen vazgeçersiniz. 1 hafta önce barışacaksınız diyen falcı 1 hafta sonra hayatına başkası girecek der. Evlenmiş gitmiş, sevgili bulmuş adam için fal baktırılmaz. O yolunu çizmiştir, bazen kabullenmek gerekir. Fala göre hayat yaşamayın, dünyanın parasını saçıyorsunuz falcılara, yapmayın. Anlık rahatlama yaşıyorsunuz, anlık umutlarınız oluyor ama devamı gelmiyor. Sizi falcı falcı gezdiren adamlardan hayır gelmez, falcı falcı dolaştığınız hayatta bir sorun var demektir. Böyle söylediğim için üzgünüm ama tecrübeyle sabit. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, kimimiz daha önce geçiyoruz. Daha önce geçip dersini alanlardan da faydalanmak lazım. Şimdiki aklım olsa asla falcılara o kadar para dökmezdim.
Bunu bir abla, kardeş, arkadaş tavsiyesi olarak alın. Çok samimi söylüyorum, bu kadar fal baktırdığınız için sonradan pişman olacaksınız, kendinize bunu yapmayın. Umarım en azından birkaç kişi de olsa birileri bu mesajdan sonra falı hayatından çıkarır. Fala ihtiyaç duymanıza neden olmayacak insanlar çıksın karşınıza. :)
Edinin hiç bir tarihi tutmuyor ki ama olumlu olumsuz herşeyi söylüyor kısmetren öteye bişey olmayacı için sabırla bekliyorsun sonra aa edi bunu söylemişti diyorsunedi 21 ocakdemisti degilmi?yani yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?