İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı

Çok teşekkürler kızlar. Evet başka yorumlar da bekliyorum :))
Hande hem sıcaklığı hem işinde iyi olması nedeniyle herkez benzer şeyler söyledi ama hande daha ayrıntılı ve sebep sonuç ilişkisini iyi açıklıyor neden olmadığını olmayacağına da keza

Burda adı geçen her falcıya baktırdın, Eylem için oldukça az kişinin iyi yorumu var burda...
Çok sık fal baktırınca hayatın akışına engel oluyor insan,,
Herkes burda söylenen falcılara gidiyor... Evet engel oluyor bunu fark ettim ve falı bıraktım olacağı varsa zaten olur. Sadece duymak istediğimiz şeyleri söylüyor falcılar..

Herkes burda söylenen falcılara gidiyor... Evet engel oluyor bunu fark ettim ve falı bıraktım olacağı varsa zaten olur. Sadece duymak istediğimiz şeyleri söylüyor falcılar..
Duymak istediklerinizi söylüyorlar demek bu insanların hepsini karalamak demek kısmetten ötesi olmaz istedin kadar yırtın olmaz sen kaderindekini öğrenmeye giderken kaderindeki yaşıyorsun falcı senin kaderini ne belirler ne yönetir herşey sebep sonuçtur ben çok acı şeylerde duydum hayat bir ders ve yolculuk ama albilirsen bu dersi ayetel kursi de dediği gibi kullar gösterildiği kadarını bilir

Hepsini karalamak değil hepsine gidince genelleme yapma hakkına sahip oluyorum. Hepsine gittim aynı tarihi verdiler ya tarih vermicekler bu daha iyi.. Herkes kaderini yaşar ve insan irade sahibi kendi şekillendirir kaderini..

Kızlar bugun asmin cafede asiye ye bektırdım kısa baktı tarot ve kahve falı baktı ama nokta atışı yaptı beğendimm akılda verio 25 tl

dun besiktas symbol cafe nihale de gittim ben,anda en begendigim falcilardan biri,tavsiye ederim,bana gore ani yorumlamada en cok begendiklerim nihal,mi cafe hande,mandal toprak ,bi de dejavu cafe edi,edinin gelecekle ilgli tarihleri gecti ama olay gerceklesirmi bilmiyorum ,ama tarihler gecti,ama anda en begendiklerim arasinda edi

Bende nihali anda çok beğenmiştim

Sevgi'ye yaklaşık 2 sene önce baktırmıştım, söylediği hiçbir şey çıkmadı. Genel olarak benim yönlendirmemle bakılan bir faldı zaten. Hiç takmayın kafanıza

Sadece Nihal'i tavsiye edebilirim, o da söylediği her şey çıktığı için değil, mantıklı fal baktığı için.

Ayrıca aynı falcıya çok kısa aralıklarla gitmenin hiçbir anlamı yok, bu kadar abartmayın.

Ben bi kere baktırdım. Kendisinin cinleri var, bunu da saklamadı. Bence geçmiş ve anı biliyor. Bana gelecekle ilgili çok bişey demedi. Cinleri olanlar gelecekten pek bahsetmiyor. İyi bi insandı ben sevdim ama gelecek konusunda dediklerini dikkate alma derim. O an olanları bilse yeter. Moralini bozma yani. Fal baktırıyoruz ama çok da ciddiye almamak lazım.

Ben internetten 40tlye bakan biriyle tanıştım süper süper süper hatta işlem gönderdi yemin ederim hayatıma bereket geldi muskasini takiyorum çok memnunum yildizname bakti

.....
Bide bu bayanı deneyin arkadaşlar. Gerçekten çokk iyi yorumluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…