Ben baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadıkızlar selam, ben de kadıköy sevgi cafe'ye fal baktırdım iki kere. ilk 2015 temmuz ayının 31inde gittim. Bana şu anki erkek arkadaşımla 2016 senesinin ilk ayları evlilik var falan dedi. erkek arkadaşımla olan sorunları falan anlattı ama geneldir bu sorunlar herkeste olabilecek sorunlar bence. sonra bundan bir kaç hafta önce gittim bu sefer de 3-5 aya kadar ayrılacaksın ve hayatına başkası girecek onunla evleneceksin dedi. sıra yanımdaki arkadaşıma geldi ona da hayırlı bişeyler olacak demişti kız da nişanlandı kasım ayında. olunca bana gel demişti o yüzden baktırdı bir daha. ben de arkadaşıma yüzüğünü çıkartıp baktırsana dedim göze alamadı. bana en son dönüp yaa gördün mü hep kötü şeyler söylemiyomuşum değil mi dedi. ben de dayanamayıp biz yine ikimiz aynı zamanda gelmiştik bana da evlilik dediniz ama şimdi 3-5 aya biter diyorsunuz dedim lafı çevirdi. sizlerden baktıran oldu mu ? bazen kafaya çok takıyorum.
Hande hem sıcaklığı hem işinde iyi olması nedeniyle herkez benzer şeyler söyledi ama hande daha ayrıntılı ve sebep sonuç ilişkisini iyi açıklıyor neden olmadığını olmayacağına da kezaÇok teşekkürler kızlar. Evet başka yorumlar da bekliyorum :))
Herkes burda söylenen falcılara gidiyor... Evet engel oluyor bunu fark ettim ve falı bıraktım olacağı varsa zaten olur. Sadece duymak istediğimiz şeyleri söylüyor falcılar..Burda adı geçen her falcıya baktırdın, Eylem için oldukça az kişinin iyi yorumu var burda...
Çok sık fal baktırınca hayatın akışına engel oluyor insan,,
Duymak istediklerinizi söylüyorlar demek bu insanların hepsini karalamak demek kısmetten ötesi olmaz istedin kadar yırtın olmaz sen kaderindekini öğrenmeye giderken kaderindeki yaşıyorsun falcı senin kaderini ne belirler ne yönetir herşey sebep sonuçtur ben çok acı şeylerde duydum hayat bir ders ve yolculuk ama albilirsen bu dersi ayetel kursi de dediği gibi kullar gösterildiği kadarını bilirHerkes burda söylenen falcılara gidiyor... Evet engel oluyor bunu fark ettim ve falı bıraktım olacağı varsa zaten olur. Sadece duymak istediğimiz şeyleri söylüyor falcılar..
Hepsini karalamak değil hepsine gidince genelleme yapma hakkına sahip oluyorum. Hepsine gittim aynı tarihi verdiler ya tarih vermicekler bu daha iyi.. Herkes kaderini yaşar ve insan irade sahibi kendi şekillendirir kaderini..Duymak istediklerinizi söylüyorlar demek bu insanların hepsini karalamak demek kısmetten ötesi olmaz istedin kadar yırtın olmaz sen kaderindekini öğrenmeye giderken kaderindeki yaşıyorsun falcı senin kaderini ne belirler ne yönetir herşey sebep sonuçtur ben çok acı şeylerde duydum hayat bir ders ve yolculuk ama albilirsen bu dersi ayetel kursi de dediği gibi kullar gösterildiği kadarını bilir
Bende nihali anda çok beğenmiştimdun besiktas symbol cafe nihale de gittim ben,anda en begendigim falcilardan biri,tavsiye ederim,bana gore ani yorumlamada en cok begendiklerim nihal,mi cafe hande,mandal toprak ,bi de dejavu cafe edi,edinin gelecekle ilgli tarihleri gecti ama olay gerceklesirmi bilmiyorum ,ama tarihler gecti,ama anda en begendiklerim arasinda edi
gelecek cikti mi peki?Bende nihali anda çok beğenmiştim
Evet dediği 2 şey çıktı sölediği bir fikir vardı onu da uyguladım zaten kısa bakıyor arada gidilecek bir falcıgelecek cikti mi peki?
hadi ya,cikmayan oldu mu peki??Evet dediği 2 şey çıktı sölediği bir fikir vardı onu da uyguladım zaten kısa bakıyor arada gidilecek bir falcı
bana da bikac dua soyledi bunlari oku okudukca daha iyi olacaksin fln dedihadi ya,cikmayan oldu mu peki??
kızlar selam, ben de kadıköy sevgi cafe'ye fal baktırdım iki kere. ilk 2015 temmuz ayının 31inde gittim. Bana şu anki erkek arkadaşımla 2016 senesinin ilk ayları evlilik var falan dedi. erkek arkadaşımla olan sorunları falan anlattı ama geneldir bu sorunlar herkeste olabilecek sorunlar bence. sonra bundan bir kaç hafta önce gittim bu sefer de 3-5 aya kadar ayrılacaksın ve hayatına başkası girecek onunla evleneceksin dedi. sıra yanımdaki arkadaşıma geldi ona da hayırlı bişeyler olacak demişti kız da nişanlandı kasım ayında. olunca bana gel demişti o yüzden baktırdı bir daha. ben de arkadaşıma yüzüğünü çıkartıp baktırsana dedim göze alamadı. bana en son dönüp yaa gördün mü hep kötü şeyler söylemiyomuşum değil mi dedi. ben de dayanamayıp biz yine ikimiz aynı zamanda gelmiştik bana da evlilik dediniz ama şimdi 3-5 aya biter diyorsunuz dedim lafı çevirdi. sizlerden baktıran oldu mu ? bazen kafaya çok takıyorum.
Ocak sonlarına doğru istediğim bir şey var olmaya başlıcak dedi bakalım şu süreçte olacak mı aralıkta baktıtmıstımhadi ya,cikmayan oldu mu peki??
Hande hem sıcaklığı hem işinde iyi olması nedeniyle herkez benzer şeyler söyledi ama hande daha ayrıntılı ve sebep sonuç ilişkisini iyi açıklıyor neden olmadığını olmayacağına da keza
kızlar selam, ben de kadıköy sevgi cafe'ye fal baktırdım iki kere. ilk 2015 temmuz ayının 31inde gittim. Bana şu anki erkek arkadaşımla 2016 senesinin ilk ayları evlilik var falan dedi. erkek arkadaşımla olan sorunları falan anlattı ama geneldir bu sorunlar herkeste olabilecek sorunlar bence. sonra bundan bir kaç hafta önce gittim bu sefer de 3-5 aya kadar ayrılacaksın ve hayatına başkası girecek onunla evleneceksin dedi. sıra yanımdaki arkadaşıma geldi ona da hayırlı bişeyler olacak demişti kız da nişanlandı kasım ayında. olunca bana gel demişti o yüzden baktırdı bir daha. ben de arkadaşıma yüzüğünü çıkartıp baktırsana dedim göze alamadı. bana en son dönüp yaa gördün mü hep kötü şeyler söylemiyomuşum değil mi dedi. ben de dayanamayıp biz yine ikimiz aynı zamanda gelmiştik bana da evlilik dediniz ama şimdi 3-5 aya biter diyorsunuz dedim lafı çevirdi. sizlerden baktıran oldu mu ? bazen kafaya çok takıyorum.
Ben internetten 40tlye bakan biriyle tanıştım süper süper süper hatta işlem gönderdi yemin ederim hayatıma bereket geldi muskasini takiyorum çok memnunum yildizname bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?