İstanbul'da Fal - Falcılar

......Bide bu bayanı deneyin arkadaşlar. Gerçekten çokk iyi yorumluyor.
cnm ben zamanında 6 kere baktırdım. o zaman 100 tlye bakıyordu, 600 tl yani düşün:) hiçbirşey olmadı , o paraya degmez derim ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence o üç harfliler le çalışıyor istanbulda gördüğüm en kötüsüydü soru hakkı veriyor bişeyler yazıyor cevaplıyor cevapları başkalarıyla zıt kartlara sormuyor veya mantıksal çıkarım iki kötü cevap verince 1 hakkın kaldı yıldızname bakalım yardımcı oluruz dedi ha dedim senin asıl niyetin belli oldu kahve falı da fasa fiso yok çok ölümden Kurtulmuşsun araba kazası bile bir kuruluştur vs ...öyle bilşey yok böyle adamlar nasıl övülüyor çözemedim kendi kendini övüyor foursqure vs... sanırım

Valla ben faceden tesadüfi gördüm mumsema bildikleri ve geleceğe yönelik sorularımın cevabı hepsi cikti

hahahaahah bana da ben sımdı ona enerjı gönderırım senı arar 2 3 gune demıstı, fix lafı sanırım hemen hemen herkese dıyor :)
Malesef farkettiğim şeylerden biri bu. Herkeze olumlu konuşuyor herkeze enerji gönderiyor. Herkez dönüyor ve sen pasta götürüyorsun.
Ben bunları yazarken kötü yada iyi olduğunu söylemek için yazmıyorum. Daha öncede dediğim gibi bu enerji işi. Herkezin bayıldığı tuba anda ve gelecekte bana saçmaladı hemde fena. Enerjimiz tutmadı dedim geçtim. Ama duygu ile ilgili yorumları okuduğumda hep aynı herkeze aynı. Bu insanlara falcılık yapmak değil umut dağıtmaktır. Ve enerji yolluyorum şöyle olacak böyle olacak diyerek kendine bağlamaktır. Ben bunu eleştiriyorum.

Valla kimseyi savunmak için söylemiyorum tarihe takılırsanız işiniz var 2012 symbol asiye 2013 de symbol nihal ve nisanda ilişkilnle ilgili karar vereceksin 1 sene sonra nisanda da evlilik var ve ev değişikliği var dediler ilişkiyle ilgili karar vermek için hayatında biri olması lazım kimse yoktu karar vermem gereken dönem bu dönem olabilir hiç ev değiştirmedim bu sıralar işle bağlantılı değiştirebilirim ben duyguyu 2009 yılında gittim karşına şu özelliklerde biri çıkacak yurdışında kalmak isteyeceksiniz ama dönmek zorunda kalacaksın demişti ikiside oldu hiç tarih olmadan ben daha öncede söyledim olgular kaderindeki şeyler sebep sonuç ilişkisine bağlıdır bence burdaki insanların göremediği şey önemli olan olgular tarihler değil bişey kaderindeki varsa şu veya bu şekilde olur symbol nesil 2012 yılında evleneceğin insan ilk etapta sana çok soğuk davranarak dedi vs... 2014 sonunda bu insanla tanıştım kimin tarihleri çıkıyor ki ben görmedim biri kaderindeki varsa bişekilde döner ama siz sadece falcıva giderek sorunları çözemezsiniz duygu kasımda işe gireceksin şu özelliklerde bir yer evet öyle bir yer var ama 7 aydır olmuyor ama ben bu işe girmek için elimden geleni yaptım kısmetimdw varsa olacak mi hande iş için Mart dedi bu iş mi evet kaderindeyse olur zaten falcıları suçlamak yok 3 ay beş ay geçti patladı gitme kardeşim ozaman sabret dişini sık bekle dua et kaderini yaşa

Ben hiçbir zaman falcıları suçlamadı hatta falı çıkmadı diye duyguyuda suçlamadım ama şuda bir gerçekki herkezinkinin döneceği bir dünya yok ama burda gördüğüm herkez için dönecek ben enerji yolladım şöyle olacak böyle olacak.

O zaman bana bu yıl desinler senin çocuğun olacak , sonra 5 yıl sonra olsun ,falı çıktı mı oluyor? İllaki olcak yani hayatına biri giricek bunu ben bile söylerim. Zamanı söylemesinler o zaman veya bazıları gereksiz umut veriyor arkadaşın demek istediği o.

Falcıya terapıst yaklasımı da nedır

Terapıst terapısttır, falcı da falcı

1o dakıkaya 4o 5o TL alan, çıkar çıkmaz ben karısmam dıyen falcıyla, yıllarca okulunu okumus, emek vermıs bır psıkologtan 1 saate alınan 3oo TL lık bılımsel terapı kıyaslanacak sey degıldır

Ayrıca Falcıların ınsanları manüple etmesı cıddı psıkolojık rahatsızlıklara sebep olur 3 seansta terapıyle çözülecek sornunuza falcıda çözüm arasanız ıhtıyacınız 1o seansa çıkar

Lütfen sapla samanı karıstırmayalım, falcı falcıdır, terapıst te terapıst Falcı ısını yapacak, ısının kapsamını bılmıyorsa açıp bır sözlükten baksın Ne demek "gelecegı bılemem", atmıycaksın o zaman, bastan söylıyceksın, ınsanlara umut verıp zamanlarını hayatlarını çalmanın elbet bır vebali olur

Ben pembe yalanlardan çok hoslanıyorum dıyen, bunu para vererek elde etmekten de hosnutsa keyfı bılır, kendı seçimi

Önemli olan ayrıntılar kim ne özellikleri var ha sen üç ayda bir sevgili değiştiriyorsan bilmiyorum çocuğun sevgilin illaki olacak ama kim asıl kişi asıl kişi gelmeden de başarı olmayan deneyimler oldu iki kişi oldu ama olmadı ayrıntılar ukalalik yapacağına sağlıklı örnekler ver falı tutmayan biri bu piyasada nasıl kalabilir dejavu yiğit tamamen isim uzerine bakan biriydi aaaa herkez hayrandı bakırköy balıkçıların orda dandik bir yerde şimdi herkesi evlendiriyordu iyi olsaydı bu piyasada olurdu şu meşur symbol serkan 4 kez gittim bir kez bile zamanı çıkmadı Bu onun kötü falcı olduğunu mu gösterir adama sabahtan sıraya giriyor millet

Yalnız tavrınız burası için hiç yakışık almayacak bir tarz. Ne demek üç ayda bir sevgili değiştiriyorsun falan gibi bir yaklaşım çok terbiyesiz bir yaklaşım. Lütfen üslubunuza dikkat edin. İnsanların anlatmak istediği şeyleri biraz ön yargısız yaklaşırsanız daha net anlarsınız. Genel şeyleri söylemek kolay diyip bunu anlatabilmek için örnek vrmiş siz olayı nereye çekiyorsunuz. Yazık ...

Fala illa sevgili için gidilmiyor yalnız... Senin kafanın nereye çalıştığını ben anladım devam etmene gerek yok. İstediğin falcıyada git tabi senin bileceğin iş ,ben karar vermiyorum senin adına. Umarım umut taciri birine düşmemeniz dileğiyle...

Ne için gidiyorsun babanın işi için mi yok zaman çıkmıyor diyorsan gitmiyceksin o zaman umut Taciri felan sapla samanı karıştırmamak lazım umut Taciri felan yaşın kaç bilmiyorum iyi ilişki için emek gerekir iyi bir iş pozisyon için zeka eğitim vs... gerekir falcı sana iyi iş vermez çalışır azmeder sarbeder alırsın çaba çaba kolaycılık değil yok bana dönmedi dönmesi için çaba sarfettin mi falcımı döndürcek sen döndüreceksin bunun idrakinde yaşta ve olgunluktayım ha okadar zekisiniz bilim işığınız sa oralalarda işiniz olmamalı bana yurdışında Döneceksin değil için mi döndüm şartlar oluşmadı elimden geleni yapmama rağmen

Ne burası elitler kulubu mu işinize gelmeyince terbiyesilikle itham et anlaşılan anlamamakta ısrarcı olmak gercekleri kabul etmemektir ha herkez toz pembe çiziyor sanıyorsa nız yanılıyorsunuz

Bayanlar cok fazla mesaj almistim kusura bakmayin trk tek donemiyorum.Antalyali Saadet hanim iki haftadir istanbulda yalniz belirtmiyor bunu yogunluk olmamasi icin.isteyenler vardi bilginize

Ne burası elitler kulubu mu işinize gelmeyince terbiyesilikle itham et anlaşılan anlamamakta ısrarcı olmak gercekleri kabul etmemektir ha herkez toz pembe çiziyor sanıyorsa nız yanılıyorsunuz
Yaa gerçekten sizin okuduklarınızı anlayamama gibi bir sorununuz var. Bizim dediğimiz şey o zaten hatat toz pembe değil o yüzden toz oembe olan falcılara umut bağlamayın. Biz size bunu anlatmaya çalışırken yukarıdaki msj bize bunu anlatmaya çalışmanız biraz komik olmadı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…