Bende aradım taradım bulamadım hiçbirşey ?Nerde bakıyor bu kadın ben dıymadım baktıran fikri olan var mı?
Bakiş açisina bak :) Terbiyeli konusmak icin elitler kulubu olmasi gerekmiyor yalniz?Ne burası elitler kulubu mu işinize gelmeyince terbiyesilikle itham et anlaşılan anlamamakta ısrarcı olmak gercekleri kabul etmemektir ha herkez toz pembe çiziyor sanıyorsa nız yanılıyorsunuz
TuğbaGünaydın, bugün gidicem ama kararsız kaldım tuğba mı yoksa andaç mı daha iyi olur? Bir de fiyatları nedir? Teşekkürler
Sevgican sen misin :))Ne için gidiyorsun babanın işi için mi yok zaman çıkmıyor diyorsan gitmiyceksin o zaman umut Taciri felan sapla samanı karıştırmamak lazım umut Taciri felan yaşın kaç bilmiyorum iyi ilişki için emek gerekir iyi bir iş pozisyon için zeka eğitim vs... gerekir falcı sana iyi iş vermez çalışır azmeder sarbeder alırsın çaba çaba kolaycılık değil yok bana dönmedi dönmesi için çaba sarfettin mi falcımı döndürcek sen döndüreceksin bunun idrakinde yaşta ve olgunluktayım ha okadar zekisiniz bilim işığınız sa oralalarda işiniz olmamalı bana yurdışında Döneceksin değil için mi döndüm şartlar oluşmadı elimden geleni yapmama rağmen
Fikriniz yoksa falciyla ilgili hic aramayin.ben arastirmadigik kisiye baktitmam sahsen.Bende aradım taradım bulamadım hiçbirşey ?
İlahi benazir ya :) Aklımdan geçeni sen yazmışsın. Bakış açısı, cümleler hep aynı. Azalarak bitsinler lütfenSevgican sen misin :))
İlahi benazir ya :) Aklımdan geçeni sen yazmışsın. Bakış açısı, cümleler hep aynı. Azalarak bitsinler lütfen
Hande'den çook memnun olan da var ay param boşa gitti diyen de...Yarın handeye gitcem gidip gitmeme arasındayım açıkcası 1 hafta öncesinden aldım randevu paramın boşa gitmesini istemiyorum ya( 3 yıl önce baktırdım hatırlamıyorum anı ıyı bilmişti varmı kızlar çıkan fallar handede??
Gittim canımm baktıracaksan erken git ilk 3 e gir daha iyi bir enerji oluyor bence 3 kez falan gittim iyidi en son 3 hafta oldu gideli daha önceden sölediği şekilde tutarlı konuştu bide anla alakalı haberim olmayan bir durumun doğru oldugunu öğrendim. Arada gidilecek bir falcı baya müdayimleri varHande'den çook memnun olan da var ay param boşa gitti diyen de...
Dönüp dolaşıp geldiğimiz ''enerji'' noktasındasın yani..
Ben henüz baktırmadım sanırım şubatta gideceğim kendisine ya da Çigdem'e gideceğim.
Sen gitmiş miydin Çigdem'e, memnun kaldın mı?
Onun derdi çevresindekilerin onunla ilgilenmemesi.. :) nereye saracağını bilemiyor...Senin derdin ne merak ediyorum ?
Ciddiye almazsak eğer burayada sarmaz...Senin derdin ne merak ediyorum ?
An ve geçmişi iyi bildi.çokta ılımlı biri. Bende kararsız kalmıştım gittikten sonra iyi ki gittim dedim.dediği iki şeyi yaşadım.Yarın handeye gitcem gidip gitmeme arasındayım açıkcası 1 hafta öncesinden aldım randevu paramın boşa gitmesini istemiyorum ya( 3 yıl önce baktırdım hatırlamıyorum anı ıyı bilmişti varmı kızlar çıkan fallar handede??
2 seyi yasadinmi? gercektenmi??bu 2 gun icindemi???An ve geçmişi iyi bildi.çokta ılımlı biri. Bende kararsız kalmıştım gittikten sonra iyi ki gittim dedim.dediği iki şeyi yaşadım.
Neye baktırdın canımm?An ve geçmişi iyi bildi.çokta ılımlı biri. Bende kararsız kalmıştım gittikten sonra iyi ki gittim dedim.dediği iki şeyi yaşadım.
Ben anlamadımm ne yazmışş:)) artık gülüyorumm bölelerine yavv Allah kimseyi böle ciddiye alınmıcak duruma getirmesin artık böle yazanlara YAV HE HE diyecem:)))Senin derdin ne merak ediyorum ?
Kahve baktırmıştımNeye baktırdın canımm?
Ben yarın ikisinede baktırıyım diyorum sonrasında baktırmıcam şubata kadar:))Kahve baktırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?