İstanbul'da Fal - Falcılar

Günaydın, bugün gidicem ama kararsız kaldım tuğba mı yoksa andaç mı daha iyi olur? Bir de fiyatları nedir? Teşekkürler

Ne burası elitler kulubu mu işinize gelmeyince terbiyesilikle itham et anlaşılan anlamamakta ısrarcı olmak gercekleri kabul etmemektir ha herkez toz pembe çiziyor sanıyorsa nız yanılıyorsunuz
Bakiş açisina bak :) Terbiyeli konusmak icin elitler kulubu olmasi gerekmiyor yalniz?

Sevgican sen misin :))

Yarın handeye gitcem gidip gitmeme arasındayım açıkcası 1 hafta öncesinden aldım randevu paramın boşa gitmesini istemiyorum ya( 3 yıl önce baktırdım hatırlamıyorum anı ıyı bilmişti varmı kızlar çıkan fallar handede??

Hande'den çook memnun olan da var ay param boşa gitti diyen de...
Dönüp dolaşıp geldiğimiz ''enerji'' noktasındasın yani..
Ben henüz baktırmadım sanırım şubatta gideceğim kendisine ya da Çigdem'e gideceğim.
Sen gitmiş miydin Çigdem'e, memnun kaldın mı?

Gittim canımm baktıracaksan erken git ilk 3 e gir daha iyi bir enerji oluyor bence 3 kez falan gittim iyidi en son 3 hafta oldu gideli daha önceden sölediği şekilde tutarlı konuştu bide anla alakalı haberim olmayan bir durumun doğru oldugunu öğrendim. Arada gidilecek bir falcı baya müdayimleri var

Son düzenleme:
An ve geçmişi iyi bildi.çokta ılımlı biri. Bende kararsız kalmıştım gittikten sonra iyi ki gittim dedim.dediği iki şeyi yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…