Şubata az kaldı :) bi baktır bakalım hayırlısı olsun umarım beğenirsin:)Ben yarın ikisinede baktırıyım diyorum sonrasında baktırmıcam şubata kadar:))
toprak mandal toprak mı. bende ondan şk ümitliyim şimdiyi takır takır saymıştı ama gelecek maalesef , belki tarih tutmamıştır falan diyorum ama sanmam .ümidim gün geçtikçe bitiyo çünkü.Kızlar merhaba ben yeni üye oldum, Eylemden çok bahsedilmiş acaba numarasını verebilecek biri var mı?
Bu arada benim gittiğim falcılarda
Andaç: Geçmiş: 9 Şuan: 9 Gelecek: Belirsiz
Toprak: Geçmiş:8 Şuan :8 Gelecek: Bilemedi
Dejavu Yiğit : Baya oldu baktıralı geçmiş ve şuanı bilmişti ama geleceği tutturamadı
şimdilik aklımda olanlar bunlar :)
eylem çok patladı, bence artık kimse vermez numarasını, ben de asla tavsiye etmiyorumKızlar merhaba ben yeni üye oldum, Eylemden çok bahsedilmiş acaba numarasını verebilecek biri var mı?
Bu arada benim gittiğim falcılarda
Andaç: Geçmiş: 9 Şuan: 9 Gelecek: Belirsiz
Toprak: Geçmiş:8 Şuan :8 Gelecek: Bilemedi
Dejavu Yiğit : Baya oldu baktıralı geçmiş ve şuanı bilmişti ama geleceği tutturamadı
şimdilik aklımda olanlar bunlar :)
Bende tavsiye etmiyorum o kadar emin konuştu fos çıktıeylem çok patladı, bence artık kimse vermez numarasını, ben de asla tavsiye etmiyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun Kesira Sirel'e olayı anlatmış mıydınız? pekikızlar merhaba.
Hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz. şu 3 ay içinde o kadar çok fal baktırdım ki maddi manevi çoktüm diyebilirim.
Canımdan çok sevdiğim adam bir gecede bitti deyince nefes almanın ne kadar zor olduğunu anlamadım.bizimkisi mecburiyetten bir ayrılıktı gerçi benim kadar sevse bırakırmıydı onuda düşünüyorum hala ama tek bildiğim var erkekler ve kadınlar çok farklıyız şimdi gelelim fal olayına...
bakırköy:ne kadar falcı varsa...enfal - talin- toprak - umay - fusun abla- şenay -çigdem - nuray hem fincan hem violetteki .. , neslihan ... ada , murat hepsi ama hepsi dönücek aşkından ölücek dediler ocak sonuna kadar adam yanımdaydı .. arıcakı dayanamıcaktı gelicekti.. ama an itibariyle gelmeyip bugün uludağa tatile gidiyor..
taksim - kadınlar kahvesi dilek - asmin kafe zaza - taksim göker (şubat 15 dedi hakkını yiyemem bir tek bu var elimde )
yani sonuç hepsi patladımı patladı... ama hepsi anı güzl bildimi valla bildi. 3 ay boyunca ben kendimi gelicek dönücek diye oyaladım mı oyaladım. pişmanmıyım hayır :-( çünkü yanlış olduğunu yalan olduğunu bile bile herkesin böyle dönemleri olabiliyor.en çok toprak ve şenaydan ümitliydim kendilerinden çok ümitliydimm.ama olmadı.
gelelim online.
rezzan ,şevval erdal,kerim avşar ,hüma bal , hira soydan , müge aydın , haleh , karaca duran , eylül acar , serra güngören , elif ışık , meral saydam , firuze aydın (hele bu nasıl patladı)
bir tek kesira sirel kadın takır takır saydı .. ama çok istiyorum onun falının çıkmamaısını çok negatif ve olumsuzdu ama maalesef durum aynen öyle ilerliyor yiğidi öldür hakkını ver demişler.
Şimdiye kadar patlamayanlar , falcı aylin , birkerebir , nur banu , naira şuman hepsi mart nisana kadar süre verdi ve hepsi dönücek dedi . o kadar çok istiyorum ki o kartlarda çok seven deli olan çok özleyen adamın çıkıp gelmesini şimdilik maalesef.
Daha unuttuklarım vardır kesin. sizinde varsa bu saydıklarımla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.çok uzattım biliyorum ama belki sizede biraz olsun yardımcı olabilirim.
He birde nesibe nisan sonuna kadar sende dedi . benim bile bilmediğim 1 şeyi syledi kadın anda çok iyi gelceği bekliyoruz.
allah hepimizi kurtarsın diyorum ...
başkada birşey demiyorum.
Herkese sordugum klasik soru olarak sormustum ama biraz sotudan yola cikarak mantikta yurutebilir cunku kartlar olumlu gibiydi ama sorumdan ilerlerse verdigi cevaba geliyoruz.Hakkınızda hayırlısı olsun Kesira Sirel'e olayı anlatmış mıydınız? peki
Kesira Sirel'le ilgili bende sorumda her şeyi yazmıştım buradan bir arkadaşla bu konuyu konuştuk ve büyük ihtimal sorudan yola çıktığını düşünüyoruz.Herkese sordugum klasik soru olarak sormustum ama biraz sotudan yola cikarak mantikta yurutebilir cunku kartlar olumlu gibiydi ama sorumdan ilerlerse verdigi cevaba geliyoruz.
Bakalim allhtan otesi yok bilemez bizimkisi hayal dunyasi iste
ya çok sevindim ... yani biliyormu sizce sizinkiside çıktımı ? inşallah sorudan yola çıkıp mantık yürütüyodur çünkü bende herşeyi anlatmıştım onu başka birine anlatsam oda mantık yürütürdü.Kesira Sirel'le ilgili bende sorumda her şeyi yazmıştım buradan bir arkadaşla bu konuyu konuştuk ve büyük ihtimal sorudan yola çıktığını düşünüyoruz.
Eylem in verdiği tarihler çıkmadı.çiğdem toprak edi bunlar iyi diyebilirimkızlar merhaba benim de üyeliğim yeni değil ama giremiyorum ve paylaşım yapamıyorum ilk girdiğimde sizden yiğiti öğrenmiştim sonra da giremedim zaten şimdi de adanalı eylemi çok merak ettim numarasını bilen varsa yazabilir mi ?
Ayrıca önerebileceğiniz bakırköy beylikdüzü avcılar yani bu çevrede falcı varsa onu da isterim lütfen şu an deli gibi falcıya ihtiyacım var
Tuğba,yeter,hande,Göker, edi,çiğdem,toprak, bunlar geçmiş ve anda iyikızlar ben daha buralarda yeniyim ve yarın bi falcıya gitmeyi düşünüyorum 7000 küsür mesajın içinden çıkamıyorum mesajımı görenlerden ricam istanbulun çok uç noktalarında olmayacak şekilde örneğin kadıköy üsküdar beşiktaş taksim gibi ulaşımı kolay yerlerde bildiğiniz iyi falcılar kimler ?
ya çiğdem bana ne an ile ilgili ne geçmiş ne gelecekle lgili hiç bilemedi toprakta mandal cafe topraksa an ve geçmiş iyi ama gelecek bilmiyorum ediyi hiç bilmiyorum ama dejavuyu sevmiyorumEylem in verdiği tarihler çıkmadı.çiğdem toprak edi bunlar iyi diyebilirim
Önerebileceğin biri var mıFal olayindansa ya yildizname baktir yada farkli seylerle ugrasan birine gidin.kahve fali trot falinin dogrulugu yokkki
Evet mandal cafedeki toprak yani bana geleceği tutturamadı ama belkide tarih tutmamıştır dediğin gibitoprak mandal toprak mı. bende ondan şk ümitliyim şimdiyi takır takır saymıştı ama gelecek maalesef , belki tarih tutmamıştır falan diyorum ama sanmam .ümidim gün geçtikçe bitiyo çünkü.
ama eski yazılanlarda hep gelecek için en yüksek puanlar ona verilmiş, aslında eskiden yeşilköy stonesta gül varmış onu çok duymuştum ama o zaman gitmedim gidemedim şimdide kadın ortada yok onun gelecekte çok tutturduğunu duydum ama şimdi bulamıyorumeylem çok patladı, bence artık kimse vermez numarasını, ben de asla tavsiye etmiyorum
çok ümitlenmiştim yaBende tavsiye etmiyorum o kadar emin konuştu fos çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?