Hele ben gün geçmiyordu resmen o emin konuşması üzerine fos çıkması canımı sıkmıştı.çok ümitlenmiştim ya
yıldızname bakabilen ama gerçekten! yıldızname bakabilen çok aradım ama bulamadım maalesefFal olayindansa ya yildizname baktir yada farkli seylerle ugrasan birine gidin.kahve fali trot falinin dogrulugu yokkki
Tuğba,hande yeter var benim bildiğim bunlar. Edi an ve geçmişte iyi. Ama bende çoğu kişi patladı. Şubata kadr süre verenler var onu bekliyorum. Oda olmadı. Hayırlsı der çekilirim...ya çiğdem bana ne an ile ilgili ne geçmiş ne gelecekle lgili hiç bilemedi toprakta mandal cafe topraksa an ve geçmiş iyi ama gelecek bilmiyorum ediyi hiç bilmiyorum ama dejavuyu sevmiyorum
ya buna kızıyorum işte belki gerçekten tutturuyodu en başta gerçekten biliyodu belki ama işte böyle popüler olup fazla para kazanınca salıyolar sallamaya başlıyolar bide telefonda baktığı için dahada kötü yani belki biraz zaman aralığı verilse o dönemde doğru düzgün kimse baktırmasa falan belki yine güzel bakmaya başlarHele ben gün geçmiyordu resmen o emin konuşması üzerine fos çıkması canımı sıkmıştı.
50 tl ye 10 dakika baktıryorsun umut veriyorlar sonra fos çıkıyor. Oh ne güzel dünya.. Eylem e baktırdım. Her falcı gibi an ve geçmiş iyi yorumladı. Ama gelecek çıkmadı anam o kdr şaşırdım ki o eminliğe yakışmadı herşeyi Allah bilir o ayrı zaten. Ama iyi salladı bende. Zaten baktırınca azalmıştır diye düşünüyorum bi kez çıkmadı ikinci kez niye baktırsınlar ki..ya buna kızıyorum işte belki gerçekten tutturuyodu en başta gerçekten biliyodu belki ama işte böyle popüler olup fazla para kazanınca salıyolar sallamaya başlıyolar bide telefonda baktığı için dahada kötü yani belki biraz zaman aralığı verilse o dönemde doğru düzgün kimse baktırmasa falan belki yine güzel bakmaya başlar
Bulan yazsın buraya herkes yararlansın..yıldızname bakabilen ama gerçekten! yıldızname bakabilen çok aradım ama bulamadım maalesef
eylemden ilk bahsedilen mesajlar hep gelecek için tutturdu demişler off çok üzüldüm hala numarasını bulsam ararım heralde çok ihtiyacım var iyi bişeyler duymaya50 tl ye 10 dakika baktıryorsun umut veriyorlar sonra fos çıkıyor. Oh ne güzel dünya.. Eylem e baktırdım. Her falcı gibi an ve geçmiş iyi yorumladı. Ama gelecek çıkmadı anam o kdr şaşırdım ki o eminliğe yakışmadı herşeyi Allah bilir o ayrı zaten. Ama iyi salladı bende. Zaten baktırınca azalmıştır diye düşünüyorum bi kez çıkmadı ikinci kez niye baktırsınlar ki..
Ben sildim numarasını.. Yiğit varmış ben bilmiyorum da oda ii diyorlareylemden ilk bahsedilen mesajlar hep gelecek için tutturdu demişler off çok üzüldüm hala numarasını bulsam ararım heralde çok ihtiyacım var iyi bişeyler duymaya
50TL'ye kendine kıyafet al inan daha mutlu olursun...eylemden ilk bahsedilen mesajlar hep gelecek için tutturdu demişler off çok üzüldüm hala numarasını bulsam ararım heralde çok ihtiyacım var iyi bişeyler duymaya
Memnun kalmana sevindim.Handeye bugun baktırdım tarot ve kahve ıkısınede anı ıyı bildi bakalım yakın gelevekte dedikleri çıkcak mı ama an iyidi
Katılıyorum. Bence bazı şeyleri biz zorluyoruz. Bi alışveriş yapsaydım yemek yeseydim gezseydim fala verdiğim parayla oho çoktan iyi olmuştum.50TL'ye kendine kıyafet al inan daha mutlu olursun...
Önerebileceğin biri var mı
Sen öner boşver isteyen güder ismeyen gitmezvar ama herkexin begendiggi farkli ya begenmezsen arada kalirim
var ama herkexin begendiggi farkli ya begenmezsen arada kali
Olsun sen söle :) fiyatla birlikte bide memnun kaldın mı çıktı mı dediklerivar ama herkexin begendiggi farkli ya begenmezsen arada kalirim
Ben aradım cok farklı bakıyor korktum o yüzden baktıramadım soracagınız sorları hazırlayıp veriyor musussınuz gözlerinizi kapattırıyormus transa geçip yazdıgınız soruları sordugunda eger dogru sol tarafınız dogru değilse sağ tarafınızdan elınız kolunuz pacanızı oynatıyormus 3 harflileri var galiba o kadarı bana fazla eğlenmek için baktırıyorum keyif alıyorum baktırırken bu durum beni korkutur bir de 200tl.Antalya saadet simdilik istanbulda ama dondumu bilmiyorum donem demisti bende antalyaya dobmesini bekliyprum
Bende korktum okuyunca :)Ben aradım cok farklı bakıyor korktum o yüzden baktıramadım soracagınız sorları hazırlayıp veriyor musussınuz gözlerinizi kapattırıyormus transa geçip yazdıgınız soruları sordugunda eger dogru sol tarafınız dogru değilse sağ tarafınızdan elınız kolunuz pacanızı oynatıyormus 3 harflileri var galiba o kadarı bana fazla eğlenmek için baktırıyorum keyif alıyorum baktırırken bu durum beni korkutur bir de 200tl.
Dedikleri çıktı mıBen aradım cok farklı bakıyor korktum o yüzden baktıramadım soracagınız sorları hazırlayıp veriyor musussınuz gözlerinizi kapattırıyormus transa geçip yazdıgınız soruları sordugunda eger dogru sol tarafınız dogru değilse sağ tarafınızdan elınız kolunuz pacanızı oynatıyormus 3 harflileri var galiba o kadarı bana fazla eğlenmek için baktırıyorum keyif alıyorum baktırırken bu durum beni korkutur bir de 200tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?