İstanbul'da Fal - Falcılar

Cafe Cafe gezmiyorsunuz ama bizim sitede reklam yapmaya kalkıyorsunuz
Çok müşteriniz vardı madem sitede instagram hesabınıza kadar yayınlamanın sebebi ne ola ki

Canım tarot mu iyi kahve mi sence?

Kızlar arkadaşlarımla konuşurken muhabbet arasında geçti eskiden bakırköy aşkım cafede alex vardı travestiydi hatta ameliyat olmayı falan düşünüyodu neyse buraları önemsiz geleceği tutturuyodu yani genel olarak 100de 70 oranında falan ama şuan nerde olduğu hakkında hiç bir fikrim yok belki aranızda bilen biri vardır

Tugba ocak ayinin son haftasi subat ayinin ilk haftasi diye tarih vermisdi 2 gun once oldu soylediyi esas konu ile ilgili. Cok SUKUR olduguna, baktiriyoruz ama hepimiz, seviniyoruz cikan fallara ama tabi bunlar hepsi ALLAHin izni ile oluyor. Rabbimize SUKUR, kismetimizdekiler hep guzel seyler olur INSHALLAH

Sevindim sizin adınıza. Ben de Kasım ayında gitmiştim. Anı bilmişti gerçekten. Gelecek içinse 29 Aralık dedi ocak 18'i dedi en geç. Çok da inanmıştım olacağına ama olmadı maalesef =(

selam kızlar benim sürekli gittiğim fal bakan bi bayan var duymak istediğim herşeyi söyledi çok uygun fiyata telefondan bile irtibata geçebiliyorum tavsiye ederim mutlaka

selam kızlar ben istanbul esenlerde oturuyorum bi arkadaşım ankarada Gülcan adında bi kadına fal baktırmış ve çok memnun kalmış bana da önerdi ve bende telefonunu alıp telefonda baktırdım ve kadın beni tanımadığı halde evlenip ayrıldığımı nişan attığımı ve ayak ameliyatıma kadar bildi tavsiye ediyorum...

Çok sayfa var okuyamadım hepsini. Fiyatıyla yazar mısınız kızlar istanbulda kim var dediği çıkar efsanedir dediğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…