Tamam teşekkür ederim bende denicem..Canım daha once baktırmıştım dediği tarih olmustu bir arkadasımıda yönlendirdim bugun baya beğendi
Cafe Cafe gezmiyorsunuz ama bizim sitede reklam yapmaya kalkıyorsunuzTabi gerçekten baktırdıysanız diyelim o halde, istediğiniz kadar kötü gösterebilirsiniz mesele değil, mesele Kadıköy gibi pahalı bir yerde sadece Fal cafe mekanı açma cesareti bulunabilmekte, gerçekten kötü olsaydım yorumunuzda ki gibi,bir mekana değil cafe cafe dolaşıyor olurdum.'' teşekkür ederim. İyi akşamlar
Canım tarot mu iyi kahve mi sence?Kızlar ben nihale gittim bugun tarot ve kahveye ayrı baktırdım anı çok iyi bildi 10 üzerinden 10 verdim gelecekle alakalı kısa tarih verdi bakalım cıkcakmı ama oncekı ıkı falını dinlediğimde çıkan tarıh ve olayları gördüm bilginize :)
Canım ben ikisine de baktırdım önce kahve sonra tarot kahve dede anı ıyı bildi tarotdada ama tek baktırcam diyorsan tarota baktırabilirsin ama ikiside baya iyiCanım tarot mu iyi kahve mi sence?
Tugba ocak ayinin son haftasi subat ayinin ilk haftasi diye tarih vermisdi 2 gun once oldu soylediyi esas konu ile ilgili. Cok SUKUR olduguna, baktiriyoruz ama hepimiz, seviniyoruz cikan fallara ama tabi bunlar hepsi ALLAHin izni ile oluyor. Rabbimize SUKUR, kismetimizdekiler hep guzel seyler olur INSHALLAH
Canım ben ikisine de baktırdım önce kahve sonra tarot kahve dede anı ıyı bildi tarotdada ama tek baktırcam diyorsan tarota baktırabilirsin ama ikiside baya iyi
29 tl gitmeden arayabilirsiniz ama yinede alıyo ama garantı olsun haftanın ıkı gunu tatılmıs bilmiyırum hangı gunler oldugunuNe kadara bakıyor? Randevu almak lazım mı?
Nihal neredeydi ben birşeyleri karıştırdım galiba29 tl gitmeden arayabilirsiniz ama yinede alıyo ama garantı olsun haftanın ıkı gunu tatılmıs bilmiyırum hangı gunler oldugunu
Beşiktaş sembol cafedeki nihalNihal neredeydi ben birşeyleri karıştırdım galiba
Hangi Dilek?Dilek'in söylediği hiçbir şey çıkmadı. 'İnanılmaz' denecek biri değil.
Hangi Dilek?
Canım ben ikisine de baktırdım önce kahve sonra tarot kahve dede anı ıyı bildi tarotdada ama tek baktırcam diyorsan tarota baktırabilirsin ama ikiside baya iyi[jkjgggkjgk
Keşke nerdeyse olsa öyle biri.. :)Çok sayfa var okuyamadım hepsini. Fiyatıyla yazar mısınız kızlar istanbulda kim var dediği çıkar efsanedir dediğiniz
Mandalda ada var. Bana deyip de tutturamadığı çıkmadı. Gerçejten efsane. Ama yeni birini denemek bulmaj istiyorun. Murat müsait dediler baktırdım inan parama yanıyorum. Keşke toprağı deneseydimKeşke nerdeyse olsa öyle biri.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?