İstanbul'da Fal - Falcılar

Yeter bir de geçen falda ben bunu demiştim bak nasıl değişmiş olaylar falan diyor ,onu nasıl hatırlıyor ben orda kayboluyorum . Bana da bu çok ilginç geliyor ya.
Haha aynen yaa günde 30 kişiye bakıyordur en az ben onun bir falını unutmam şoka sokmuştu sanki karşımda sevgilim var cümlelerini sölüyor bide bana kızma o sölüyor diyor ya:))) ben yanlıslıkla sankı o varmıs gıbı kendımı savundum:))

Ahahhahahah:) bende seviyorum ya o an aklındakileri falan söylemesi garip yani nasıl yapıyor bilmiyorum ama arada iyi oluyor gitmesi:)

Bu forum derken mekandan bahsetmiyorum, hani şu an bir forumda yazışıyoruz, falan filan...
Evet Mandal Toprak'ti benim de kastım

Kızlar ben şu an gelecek ve karşı tarafın düşüncelerini merak ediyorum kesin önerebileceğiniz yeter mi ???

Hande, beşiktaş mi cafede, önceden randevu şart.
Göker, taksim istiklal'de ara sokakta bi yerdeydi ama adını unuttum randevusuz bekleyerek baktırmıştım.
Göker istiklalde inerken gransız konsolosluğunu geçince büyük bir koton var tam karşı sokağına giriyorsunuz orada pembe çıkmazı var nazar çay ocağında

Göker istiklalde inerken gransız konsolosluğunu geçince büyük bir koton var tam karşı sokağına giriyorsunuz orada pembe çıkmazı var nazar çay ocağında
Aa bide göker e baktırmıstım oda anı bildi ama tarihi baya gecikmişti ama yine iyidi 4. Sıraya onu koyabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…