Haha aynen yaa günde 30 kişiye bakıyordur en az ben onun bir falını unutmam şoka sokmuştu sanki karşımda sevgilim var cümlelerini sölüyor bide bana kızma o sölüyor diyor ya:))) ben yanlıslıkla sankı o varmıs gıbı kendımı savundum:))Yeter bir de geçen falda ben bunu demiştim bak nasıl değişmiş olaylar falan diyor ,onu nasıl hatırlıyor ben orda kayboluyorum . Bana da bu çok ilginç geliyor ya.
Ahahhahahah:) bende seviyorum ya o an aklındakileri falan söylemesi garip yani nasıl yapıyor bilmiyorum ama arada iyi oluyor gitmesi:)Haha aynen yaa günde 30 kişiye bakıyordur en az ben onun bir falını unutmam şoka sokmuştu sanki karşımda sevgilim var cümlelerini sölüyor bide bana kızma o sölüyor diyor ya:))) ben yanlıslıkla sankı o varmıs gıbı kendımı savundum:))
Eskiden Melekler Kahvesindeydi.Gülşen kim ? Sanki daha öncede duydum gibi
Bu forum derken mekandan bahsetmiyorum, hani şu an bir forumda yazışıyoruz, falan filan...Fala 80₺ vermem asla. Allah medet umdurmasın büyük konuşmıym. Forum toprak dediğiniz kim? Ben mandaldaki topraktan bahsediyodum. Toprak murat bir de aysel hanım dediler sanırım murata baktırdım. Ama fossss ötesiydi. Enerji meselesi tabi. Geçmişi bildi. Gelecek sıfır
Dilek abla Beşiktaş Papyon cafe ye transfer oldu :)Canım kadınlar kahvesinde Dilek abla var o bence çok iyi bir de pen Cafe de yeter var . Tavsiye edilir:)))
Hayırlısı :)) Mutluluklar dılerımArkadaşlar forumda yeniyim. Ama önerebileceğim falcılar:
1-Nostradamus Feza Sultan
2-Mon Ange Cafe-Sibel
3-Nil hanım-Bağımsız
4-Tuğba-Bağımsız
Üçü de aynı şeyleri söylediler.
Beklemedeyim.
Canım kadınlar kahvesinde Dilek abla var o bence çok iyi bir de pen Cafe de yeter var . Tavsiye edilir:)))
EvetKızlar ben şu an gelecek ve karşı tarafın düşüncelerini merak ediyorum kesin önerebileceğiniz yeter mi ???
Yeter'i bilmiyorum ama an ve düşünceler için Hande'den memnunum. Göker de fena değil.Kızlar ben şu an gelecek ve karşı tarafın düşüncelerini merak ediyorum kesin önerebileceğiniz yeter mi ???
merhabe ne kadar tl bakıyor dilek hanım bnde cok ıstıyorum hıc gtmedım ıstanbulda falcıyaDilek abla Beşiktaş Papyon cafe ye transfer oldu :)
Nihal için ne düşünüyorsun peki yarın nihale gitmeyi düşünüyodum
Hande ve göker neredeler pekiYeter'i bilmiyorum ama an ve düşünceler için Hande'den memnunum. Göker de fena değil.
Daha gitmedim gidince söylerim ama genelde beğeniliyor..Nihal için ne düşünüyorsun peki yarın nihale gitmeyi düşünüyodum
Hande, beşiktaş mi cafede, önceden randevu şart.Hande ve göker neredeler peki
Göker istiklalde inerken gransız konsolosluğunu geçince büyük bir koton var tam karşı sokağına giriyorsunuz orada pembe çıkmazı var nazar çay ocağındaHande, beşiktaş mi cafede, önceden randevu şart.
Göker, taksim istiklal'de ara sokakta bi yerdeydi ama adını unuttumrandevusuz bekleyerek baktırmıştım.
Aa bide göker e baktırmıstım oda anı bildi ama tarihi baya gecikmişti ama yine iyidi 4. Sıraya onu koyabilirim:)Göker istiklalde inerken gransız konsolosluğunu geçince büyük bir koton var tam karşı sokağına giriyorsunuz orada pembe çıkmazı var nazar çay ocağında
Teşekkür ederim ben yarın gidiyim o zamanDaha gitmedim gidince söylerim ama genelde beğeniliyor..
Teşekkür ederim ben yarın nihale gidiyim o zaman sonra randevu alınca handeye de giderimHande, beşiktaş mi cafede, önceden randevu şart.
Göker, taksim istiklal'de ara sokakta bi yerdeydi ama adını unuttumrandevusuz bekleyerek baktırmıştım.
randevu şimdiden al 15 gun sonraya verio zatenn:)))Teşekkür ederim ben yarın nihale gidiyim o zaman sonra randevu alınca handeye de giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?