- 12 Kasım 2015
- 160
- 137
- 18
- 42
Bu forum Toprak'tan epey memnun. Ben baktirmadim henuz.Mandalda ada var. Bana deyip de tutturamadığı çıkmadı. Gerçejten efsane. Ama yeni birini denemek bulmaj istiyorun. Murat müsait dediler baktırdım inan parama yanıyorum. Keşke toprağı deneseydim
Fala 80₺ vermem asla. Allah medet umdurmasın büyük konuşmıym. Forum toprak dediğiniz kim? Ben mandaldaki topraktan bahsediyodum. Toprak murat bir de aysel hanım dediler sanırım murata baktırdım. Ama fossss ötesiydi. Enerji meselesi tabi. Geçmişi bildi. Gelecek sıfırBu forum Toprak'tan epey memnun. Ben baktirmadim henuz.
Bir de Laf cafe Cigdem.den memnunlar.
Besiktas Hande, Tugba ve Yeter en sevilen falcılar...
Ben de zamanınde Soganlik Emine ve Gülsen.den memnundum. Ikisine de uzun zamandir baktirmadim.
Nişantası Dilek.ten memnunum bir de ama 80TL o, cok geliyor rakami bana
Gülşen kim ? Sanki daha öncede duydum gibiBu forum Toprak'tan epey memnun. Ben baktirmadim henuz.
Bir de Laf cafe Cigdem.den memnunlar.
Besiktas Hande, Tugba ve Yeter en sevilen falcılar...
Ben de zamanınde Soganlik Emine ve Gülsen.den memnundum. Ikisine de uzun zamandir baktirmadim.
Nişantası Dilek.ten memnunum bir de ama 80TL o, cok geliyor rakami bana
Ben muratta baktırdıktan sonra forumda bir farkettim 4 kişiyedr aynı tarihi vermiştiFala 80₺ vermem asla. Allah medet umdurmasın büyük konuşmıym. Forum toprak dediğiniz kim? Ben mandaldaki topraktan bahsediyodum. Toprak murat bir de aysel hanım dediler sanırım murata baktırdım. Ama fossss ötesiydi. Enerji meselesi tabi. Geçmişi bildi. Gelecek sıfır
28 gün içinde mi dedi yoksaBen muratta baktırdıktan sonra forumda bir farkettim 4 kişiyedr aynı tarihi vermiştitabi dediği tarihte hiçbirşey olmadı
Yok bize direk tarih vermişti 14 eylül mü 17 eylül mü öyle birşey işte şimdi hatırlamıyorum net28 gün içinde mi dedi yoksa
Kıza demiş 28 gün içindeYok bize direk tarih vermişti 14 eylül mü 17 eylül mü öyle birşey işte şimdi hatırlamıyorum net
Valla çok baktırdığım için yazsam roman olur. Ama sorarsan baktırdıysam yorum yazarım sanaKıza demiş 28 gün içindebana da ay sonuna dedi. Başka kimlere baktırdın
Mandalın toprağına baktırdın mı mesela hiç. Ya da laftan birine. Fiyatı 30u geçmesin ya ben fazla veremem 30 bile çokValla çok baktırdığım için yazsam roman olur. Ama sorarsan baktırdıysam yorum yazarım sana
Şaftan çiğdemi mandaldan toptağı beğerim ben. Yalnız mandal cafe zam yaptı 38 oldu haberin olsunMandalın toprağına baktırdın mı mesela hiç. Ya da laftan birine. Fiyatı 30u geçmesin ya ben fazla veremem 30 bile çok
Çiğdem ne kadarŞaftan çiğdemi mandaldan toptağı beğerim ben. Yalnız mandal cafe zam yaptı 38 oldu haberin olsun
30 du galiba ama emin değilimÇiğdem ne kadar
Çok para ya gider kendime bi tshirt alırım30 du galiba ama emin değilim
Oda ayrı bir mantıkÇok para ya gider kendime bi tshirt alırım
Öğrenci mantığı:) 30 lirayı yalan duymaya vericeğme kendime bişey alırım. Alışverişin verdiği hazzı zaten veremez. Düşünsene on kere gitsen(ki zamanında on kereden de fazla gittim) 300₺ eder.Oda ayrı bir mantık
Senin adına çok sevindim... Hayırlısı olsun. Yeter karşı tarafın düşüncelerini iyi analiz ediyor demi?KIZLAR ÇIKAN FAL HABERİM VAR!!!
Farketmissinizdir bu ara baya falcıya gittimm içim gitti verdiğim paralara ama çıkması memnun etti şimdi tarih konusunda tuba nın verdiği tarih net çıktı. 30tl
Dün beşiktaş nihale baktormıstım o bana 12 gun içinde dedi verdiği tarıh içinde bugun oldu fakat beni şaşırtan bekledğim olayın neden oldugunu nihalin anlattıklarıyla aynı olması ben çok beğendim nihali 29 tl çigt fala baktırdım çift para odedım tarot kahve fakat siz tek baktırcaksanız tarot olabilir ama emın olun kahvede ıyı:)
Beşiktaş hande onada bravo bu olayı bildiği gibi 11gün vermişti tarihte birde yakın birinden sağlıkla ilgili bir haber alcaksın dedi dun gece çok üzücü bir haber aldım. 40 tl ben tarot ve kahveye ayrı baktırdıgımdan çift ödedim.
Yeter karşı tarafın düşünce ve duyguları net çıkardı ve sölediği şeyleri duydum 30tl
Şahsen ben bu falcılardan hep aynı cümlelere yakın şeyler duydum biri birinin zıttı bir şey sölemedi. Sıralayacak olursam 1.nihal 2. Tuba 3. Hande-yeter ikisinden birini 4 e atamadım bilginize
Yaa ben onu çözemedim ben yetere 1 ayda 3 kez baktırdım. Bazen aramızda gecen kavga cümlelerini sölüyor yada edeceğimiz ben anlamadım vallahı bıde bunu benım arkadaslarımda yaşadı:) iyi o konuda:)Senin adına çok sevindim... Hayırlısı olsun. Yeter karşı tarafın düşüncelerini iyi analiz ediyor demi?
Yeter bir de geçen falda ben bunu demiştim bak nasıl değişmiş olaylar falan diyor ,onu nasıl hatırlıyor ben orda kayboluyorum . Bana da bu çok ilginç geliyor ya.Yaa ben onu çözemedim ben yetere 1 ayda 3 kez baktırdım. Bazen aramızda gecen kavga cümlelerini sölüyor yada edeceğimiz ben anlamadım vallahı bıde bunu benım arkadaslarımda yaşadı:) iyi o konuda:)
Bende memnun kaldım tekrar gitmeyi düşünüyorum..Yaa ben onu çözemedim ben yetere 1 ayda 3 kez baktırdım. Bazen aramızda gecen kavga cümlelerini sölüyor yada edeceğimiz ben anlamadım vallahı bıde bunu benım arkadaslarımda yaşadı:) iyi o konuda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?