Sende haklisin bilmem şey hanım kafayı ananla yapkesinlikle haklısınız raziye hanım......
hajkshhjahkjshkjahsjkahkjahdjSende haklisin bilmem şey hanım kafayı ananla yap
IQ benim paçalarımdan akıyordu ama olmadı şimdi... Üzdün benihajkshhjahkjshkjahsjkahkjahdjannemle yaptım sımdı sana sıra geldı ve IQ paçalarından akar
hahaahhahahhhaa o meziyeti raziye hanım kımseye bırakmaz rahatIQ benim paçalarımdan akıyordu ama olmadı şimdi... Üzdün beni
ya ne yapalım pekı elestırmeyıp? kadın dıyor kı ben enerjı gonderıcem 2 3 gune arayacak. 2 kurusa kendını o kadar düşürüp yalan yanlıs bılgı vermesın bizde saçmaladı diye elestırmeyelım. cıkmayan falcıları savunmayı kendıne ilke edinmek nasıl bir boşluktur?Haha cem yı
patladı patladı Mısırlar patladı üç ay önce falcıya gitmiş 50 tl vermiş toz pembe konuşmuş olmamış o zaman başkasına git veya duygu bunu dedin ama olmadı benim derdim iki kuruş para verip falı çıkmayınca karalanan falcıları savunmak
Ne olur kaderimde senin gibilerle muhattap olmak olmasın. :) bu nedir ya günlerdir yoktun dolup dolup gelmişsin :) git parka oyun oyna..N
Nihayet git de rahatla biraz paraya kıymışşsın anlaşılan yüzleştiğin şey kaderin
aaa canım burası varya parka ne gereek ?Ne olur kaderimde senin gibilerle muhattap olmak olmasın. :) bu nedir ya günlerdir yoktun dolup dolup gelmişsin :) git parka oyun oyna..
Oda var şimdi klavye aslanlığı daha eğlenceli gelmiştir :) anlayamıyorum burda herkes güzel bi muhabbet içindeyken ne gerek var negatifliğini burda yaymaya..aaa canım burası varya parka ne gereek ?
Negatiflik yaydigini sanar canim onu yapmaya gucu yetmez :) herkesi umursasaydiiikkk oooo :))Oda var şimdi klavye aslanlığı daha eğlenceli gelmiştir :) anlayamıyorum burda herkes güzel bi muhabbet içindeyken ne gerek var negatifliğini burda yaymaya..
Aynen :) neyse sustu galiba :)Negatiflik yaydigini sanar canim onu yapmaya gucu yetmez :) herkesi umursasaydiiikkk oooo :))
Canım hande ye ole baktırım diye gidemıyorsun 10 gün öncesinden randevu alman gerekıyorKızlar haftasonu İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum, Pazar Günü İstiklal Caddesi'ndeki mağazalar açık oluyor mu?
Ordan da fal baktırmaya gitmek istiyorum, daha önce Tuğba ve Yeter'e baktırdım, sizce Hande'ye mi gideyim ya da bir fikir lütfen
YaaaCanım hande ye ole baktırım diye gidemıyorsun 10 gün öncesinden randevu alman gerekıyor
Bir zamanlar oleydı şimdi malesef oyle değil:)Yaaaben de yarın arıycaktım, ama oraya gidip isim yazılmıyor muydu? Karıştırdım mı ben
Aradım, 2 Cumartesi de doluBir zamanlar oleydı şimdi malesef oyle değil:)
Canım ben bu ara baya falcıya gittimAradım, 2 Cumartesi de doluhande'den sonra kim iyi Angelsnil?
Çok teşekkür ederim....Canım ben bu ara baya falcıya gittim
Tuba damlalar cafe
Yeter pen cafe
Asiye asmin cafe
Hande mi cafe
Laf çiğdem
Göker
Asmin zaza
Yani bana yakın tarihler verdi hepsi tarihe takılmasakta ben önemsiyorum şu anda tubanın ve handenin tarıhı kaldı ama hepsi aynı cümleleri kullandılar tuba favorım zaten yeterde iyi ama ikisinede gitmissin asminde asiye var taksimde deneye bilirsin bide semnolde nihale gitcem yarın bakalım o ne dicek gidecek falcı kalmadı ya bunlar bana göre iyi bilenler var mı kızlar yeni iyi falcı???
Pazar günü mağazalar açık oluyor her yerde.Kızlar haftasonu İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum, Pazar Günü İstiklal Caddesi'ndeki mağazalar açık oluyor mu?
Ordan da fal baktırmaya gitmek istiyorum, daha önce Tuğba ve Yeter'e baktırdım, sizce Hande'ye mi gideyim ya da bir fikir lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?