İstanbul'da Fal - Falcılar

ya ne yapalım pekı elestırmeyıp? kadın dıyor kı ben enerjı gonderıcem 2 3 gune arayacak. 2 kurusa kendını o kadar düşürüp yalan yanlıs bılgı vermesın bizde saçmaladı diye elestırmeyelım. cıkmayan falcıları savunmayı kendıne ilke edinmek nasıl bir boşluktur?

Kızlar haftasonu İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum, Pazar Günü İstiklal Caddesi'ndeki mağazalar açık oluyor mu?
Ordan da fal baktırmaya gitmek istiyorum, daha önce Tuğba ve Yeter'e baktırdım, sizce Hande'ye mi gideyim ya da bir fikir lütfen

Canım hande ye ole baktırım diye gidemıyorsun 10 gün öncesinden randevu alman gerekıyor

Aradım, 2 Cumartesi de dolu hande'den sonra kim iyi Angelsnil?
Canım ben bu ara baya falcıya gittim
Tuba damlalar cafe
Yeter pen cafe
Asiye asmin cafe
Hande mi cafe
Laf çiğdem
Göker
Asmin zaza
Yani bana yakın tarihler verdi hepsi tarihe takılmasakta ben önemsiyorum şu anda tubanın ve handenin tarıhı kaldı ama hepsi aynı cümleleri kullandılar tuba favorım zaten yeterde iyi ama ikisinede gitmissin asminde asiye var taksimde deneye bilirsin bide semnolde nihale gitcem yarın bakalım o ne dicek gidecek falcı kalmadı ya bunlar bana göre iyi bilenler var mı kızlar yeni iyi falcı???

Çok teşekkür ederim....
Aslında Hande'den sonra, Göker ve Zaza'yı da merak etmiştim bir de Nihal'in adı çok geçti...
Nihal' e gidince yorum yazarsın dimi Canım? Asiye'de aklımda bulunsun o zaman

Pazar günü mağazalar açık oluyor her yerde.
Hande işi zor, Beşiktaş'ta oturmama rağmen 1 yıldır ben gidemedim henüz :)
Arayıp durumunu anlat belki araya sıkıştırırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…