Canım nihalin tarihleri çıkıyor mu? Şuan tarih önemli bana da , hepsi aynını diyorda...Canım ben bu ara baya falcıya gittim
Tuba damlalar cafe
Yeter pen cafe
Asiye asmin cafe
Hande mi cafe
Laf çiğdem
Göker
Asmin zaza
Yani bana yakın tarihler verdi hepsi tarihe takılmasakta ben önemsiyorum şu anda tubanın ve handenin tarıhı kaldı ama hepsi aynı cümleleri kullandılar tuba favorım zaten yeterde iyi ama ikisinede gitmissin asminde asiye var taksimde deneye bilirsin bide semnolde nihale gitcem yarın bakalım o ne dicek gidecek falcı kalmadı ya bunlar bana göre iyi bilenler var mı kızlar yeni iyi falcı???
Aradım fakat Pazar Günü yokmuş, anlattım durumu, telefonu açan annesiydi sanırım sağ olsun ilgilendi, İki Cumartesi de doluymuş, Cumartesi sabah ara yine de belki iptal olan randevu olur dedi ama ben İstanbul dışından gelicem dedim, kaldı yani HandePazar günü mağazalar açık oluyor her yerde.
Hande işi zor, Beşiktaş'ta oturmama rağmen 1 yıldır ben gidemedim henüz :)
Arayıp durumunu anlat belki araya sıkıştırırlar
Canım nihalin bana tarihi tutmustu 5 aralık hiç umutmam:)) dogum yapmıs gelmıd mı bilmiyorumCanım nihalin tarihleri çıkıyor mu? Şuan tarih önemli bana da , hepsi aynını diyorda...
Aaa hamile miydi? Ayyy eğer oradaysa hemen yazar mısın canım ya rica etsemCanım nihalin bana tarihi tutmustu 5 aralık hiç umutmam:)) dogum yapmıs gelmıd mı bilmiyorum
Tamam yarın bi arıcam yazarım buraya da:)Aaa hamile miydi? Ayyy eğer oradaysa hemen yazar mısın canım ya rica etsem
Aaa tamam canım çok sağol :)Tamam yarın bi arıcam yazarım buraya da:)
Symbol beşiktaştaki nihal canım :) ama ben daha hiç gitmedim, giden arkadaşlar varsa yazarNihal kimdir kızlar=)
BI de dedikleri ciksaydi iyiydi:')arkadaslar taksim kadınlar kahvesindeki dilek abla beşiktas papyon cafeye gecti ve inanılmaz diyorum.
baskasını denemekle vakit kaybetmeye degmez.tarih ve kişi bildirimiyle birlikte.12 gundur papyon cafede taksim kadınlar kahvesinden tamamen ayrılmsıtır.
pardon da büyü nerden çıktı şimdi... sizin kafanız karışmış biraz galiba, avon'da işler yoğun heraldeKızlar inanmayın bu şarlatanlara kuranı kerim okuyun bol bol allah büyü yapanada yaptıranada bu dünyayı ve ahiretini cehennem kılar
www.avonkatalogu2016.com
Ben yazacaktım tam vallaBI de dedikleri ciksaydi iyiydi:')
Ne kdara bakıyo ikisi birlikte? Tarihleri çıktı mı? Pembeci miKızlar ben nihale gittim bugun tarot ve kahveye ayrı baktırdım anı çok iyi bildi 10 üzerinden 10 verdim gelecekle alakalı kısa tarih verdi bakalım cıkcakmı ama oncekı ıkı falını dinlediğimde çıkan tarıh ve olayları gördüm bilginize :)
Hiç bir dedikleri çıkmadı mı? Ben hande ve tuğba ya baktırmıştım şüphe ettim? Tarih mi sarktıkızlar herkese selam,
eski yorumları okuyanlar benim de mesajlarımı illaki görmüşlerdir. uzun zamandır yazmıyorum sadece ara ara bakıyorum yorumlara ne var ne yok diye. görüyorum ki hala aynı isimler dönüyor ortada. kimsenin umudunu kırmak moralini bozmak istemem çünkü en iyi kendimden biliyorum tek bir olumlu şey duymak için çaresizce falcıdan falcıya nasıl koşulduğunu
arkadaşlar bir ara bana da hepsi sözleşmiş gibi aynı şeyleri söylüyorlardı. üzgünüm ama ne iş ne de aşk anlamında hiç birinin dediği çıkmadı. naçizane tavsiyem pek o tarihlere bel bağlamamanızkimlerin falları patladı diyenler için; yiğit, burak, eylem, tuğba, ezgi, sevgi, didem, hande vs.. bütün falcıların numaralarını da telimden sildim. yılların arşivi tarihin tozlu sayfalarına karıştı :)
herkese sevgiler
Canım daha once baktırmıştım dediği tarih olmustu bir arkadasımıda yönlendirdim bugun baya beğendiNe kdara bakıyo ikisi birlikte? Tarihleri çıktı mı? Pembeci mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?