İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım nihalin tarihleri çıkıyor mu? Şuan tarih önemli bana da , hepsi aynını diyorda...

Pazar günü mağazalar açık oluyor her yerde.
Hande işi zor, Beşiktaş'ta oturmama rağmen 1 yıldır ben gidemedim henüz :)
Arayıp durumunu anlat belki araya sıkıştırırlar
Aradım fakat Pazar Günü yokmuş, anlattım durumu, telefonu açan annesiydi sanırım sağ olsun ilgilendi, İki Cumartesi de doluymuş, Cumartesi sabah ara yine de belki iptal olan randevu olur dedi ama ben İstanbul dışından gelicem dedim, kaldı yani Hande

Kızlar inanmayın bu şarlatanlara kuranı kerim okuyun bol bol allah büyü yapanada yaptıranada bu dünyayı ve ahiretini cehennem kılar

www.avonkatalogu2016.com

arkadaslar taksim kadınlar kahvesindeki dilek abla beşiktas papyon cafeye gecti ve inanılmaz diyorum.
baskasını denemekle vakit kaybetmeye degmez.tarih ve kişi bildirimiyle birlikte.12 gundur papyon cafede taksim kadınlar kahvesinden tamamen ayrılmsıtır.

BI de dedikleri ciksaydi iyiydi:')

kızlar herkese selam,

eski yorumları okuyanlar benim de mesajlarımı illaki görmüşlerdir. uzun zamandır yazmıyorum sadece ara ara bakıyorum yorumlara ne var ne yok diye. görüyorum ki hala aynı isimler dönüyor ortada. kimsenin umudunu kırmak moralini bozmak istemem çünkü en iyi kendimden biliyorum tek bir olumlu şey duymak için çaresizce falcıdan falcıya nasıl koşulduğunu
arkadaşlar bir ara bana da hepsi sözleşmiş gibi aynı şeyleri söylüyorlardı. üzgünüm ama ne iş ne de aşk anlamında hiç birinin dediği çıkmadı. naçizane tavsiyem pek o tarihlere bel bağlamamanız kimlerin falları patladı diyenler için; yiğit, burak, eylem, tuğba, ezgi, sevgi, didem, hande vs.. bütün falcıların numaralarını da telimden sildim. yılların arşivi tarihin tozlu sayfalarına karıştı :)

herkese sevgiler

Dilek'in söylediği hiçbir şey çıkmadı. 'İnanılmaz' denecek biri değil.

Ne kdara bakıyo ikisi birlikte? Tarihleri çıktı mı? Pembeci mi

Hiç bir dedikleri çıkmadı mı? Ben hande ve tuğba ya baktırmıştım şüphe ettim? Tarih mi sarktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…