İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar iyi oldugunu dusundugunuz telefondan fal bakan kim var. Tel numarasinida yazar misiniz?

Sendende torum bekliyoruz canım
Canim pazartesileri kapaliymis pen cafe. Ordan ciktim gökere baktirdim ben de. Bisey diyemiyorum suan yorum yapmiyim cunku teyit edemeyecegim bi konuda baktirdim. Zaman verdi birseyler soyledi eger cikarsa tekrar yazarim

Canim pazartesileri kapaliymis pen cafe. Ordan ciktim gökere baktirdim ben de. Bisey diyemiyorum suan yorum yapmiyim cunku teyit edemeyecegim bi konuda baktirdim. Zaman verdi birseyler soyledi eger cikarsa tekrar yazarim
Ayyy evet yaa o.tesileri kapali unuttum ben onu amam zaten yoldaydin dimi ?

Ayyy evet yaa o.tesileri kapali unuttum ben onu amam zaten yoldaydin dimi ?
aynen canım. zaten yoldaydım baktırcaktım bırıne burda melekler kahvesı muzaffer dıye bırını yazmıslardı o vardı aklımda en kotu ona gıdecektım sımdı kım yazdı bulamadım. kısmet gokereymıs.
falı cıkan var mı gokerın burda acaba

yıllar sonra ilk kez fal baktırayım dedim. müptela cafe paşahan bey aman allahım uzak durun mümkünse kapısının önünden geçmeyin üstüne bide kazıkladı. tamam bizde bişeyler tutsun diye gitmedik atmanında bi ölçüsü var hızlı konuşuyo ne dediği anlaşılmıyo resmen aptal yerine konuldum. aman diyim yolunuz düşerse falan uzak durun. pen cafe yeter hanım bende hiçbişey bilemedi onuda söyleyeyim

Bana 1 dediği çıktı, dediği başka 1 şey onun dediği şekilde yön almaya başladı ve dediği gibi sonuçlanabilir, oluru var gibi gözüküyor.
1 dediği için ise beklemedeyim, olur mu olmaz mı hiçbir fikrim yok
başka da bişey demedi zaten :)

Aaa harbi mi yaa bende baktırdım da bekliyorum hala bakalım:)

ocak ayı da bittiiii, bir ayını eskittik bile 2016nın
eee var mı çıkan / patlayan fal haberi?

CAN
sana ne baktı canım tarot kahve vs

Çıkan fal haberi Tugba'dan.
Yılbaşından sonra(aralıkta baktirmisyim) iş yerinde kadrolarda degişiklik var demisti. Ben yana yakıla departman degiştirmeye çalışırken müdürüm istifa ettiiii.
Fena halfe mutluyum çünkü beni fena halde darlıyorduuu
Falının devamı da çıkar umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…