Ooo bu kadar olcağını tahmin etmemiştim saol bunu söylediğin için onada randevumu alıyorum hemen :)randevu şimdiden al 15 gun sonraya verio zatenn:)))
Hangi falcı bu ?Falcilardan da randevu almak bir dert.bende ta hazirana aldim :)
Zam yapmadıysa 30 tl di.Kizlar yeter ne kadara bakiyor. Yoldayim suan
Sagol canim cevabin icin :)Zam yapmadıysa 30 tl di.
Sendende torum bekliyoruz canımSagol canim cevabin icin :)
200 tllik.saadet hanimHangi falcı bu ?
Canim pazartesileri kapaliymis pen cafe. Ordan ciktim gökere baktirdim ben de. Bisey diyemiyorum suan yorum yapmiyim cunku teyit edemeyecegim bi konuda baktirdim. Zaman verdi birseyler soyledi eger cikarsa tekrar yazarimSendende torum bekliyoruz canım
Ayyy evet yaa o.tesileri kapali unuttum ben onu amam zaten yoldaydin dimi ?Canim pazartesileri kapaliymis pen cafe. Ordan ciktim gökere baktirdim ben de. Bisey diyemiyorum suan yorum yapmiyim cunku teyit edemeyecegim bi konuda baktirdim. Zaman verdi birseyler soyledi eger cikarsa tekrar yazarim
aynen canım. zaten yoldaydım baktırcaktım bırıne burda melekler kahvesı muzaffer dıye bırını yazmıslardı o vardı aklımda en kotu ona gıdecektım sımdı kım yazdı bulamadım. kısmet gokereymıs.Ayyy evet yaa o.tesileri kapali unuttum ben onu amam zaten yoldaydin dimi ?
Bana 1 dediği çıktı, dediği başka 1 şey onun dediği şekilde yön almaya başladı ve dediği gibi sonuçlanabilir, oluru var gibi gözüküyor.aynen canım. zaten yoldaydım baktırcaktım bırıne burda melekler kahvesı muzaffer dıye bırını yazmıslardı o vardı aklımda en kotu ona gıdecektım sımdı kım yazdı bulamadım. kısmet gokereymıs.
falı cıkan var mı gokerın burda acaba
Aaa harbi mi yaa bende baktırdım da bekliyorum hala bakalım:)Bana 1 dediği çıktı, dediği başka 1 şey onun dediği şekilde yön almaya başladı ve dediği gibi sonuçlanabilir, oluru var gibi gözüküyor.
1 dediği için ise beklemedeyim, olur mu olmaz mı hiçbir fikrim yok
başka da bişey demedi zaten :)
iyi şanslar :) iyi şeylerin hepsi çıksın :)Aaa harbi mi yaa bende baktırdım da bekliyorum hala bakalım:)
sana ne baktı canım tarot kahve vsBana 1 dediği çıktı, dediği başka 1 şey onun dediği şekilde yön almaya başladı ve dediği gibi sonuçlanabilir, oluru var gibi gözüküyor.
1 dediği için ise beklemedeyim, olur mu olmaz mı hiçbir fikrim yok
başka da bişey demedi zaten :)
CAN
sana ne baktı canım tarot kahve vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?