İstanbul'da Fal - Falcılar

Acaba tuğba nerde fal bakıyor

Merhaba kızlar, çıkan fal haberi vermek istiyorum.. uzun zamandır okumuyorum forumu neler konuşuldu fırsatım olmadı okumaya hiç 1 ay önce filan dideme su falı baktırmıştım. sonra ulaşamadım hiç dideme çok kızdım hatta tartıştım kadınla baya. ama hakkını yemişim sanırım çünkü verdiği tarih dündü ve dün söylediği şeyi yaşadım hem de baya anlattığı gibi yaşadım. Esas konu ile ilgiliydi. çıkmıycak filan diye epey yedim kadının başını çünkü herşey tam tersi gidiyodu imkansızlaşmıştı. hala olayın şokundayım. Burda ben de sizin gibiyim deli gibi fal baktırıyorum çaresizlkten oyüzden paylaşmak istedim sizinle. Su falını daha iyi bakıyo bu kadın ya. İlk defa baktırdım su okadar para verip şuan iyi ki baktrmışm diyorum. he tabi bidaha bana bakar mı bilemem baya yüklendim kadına çünkü :)

Selam kızlar,forumda yeniyim ama dışarıdan konuyu takip ediyordum.kafam çok karışık nolur yardım edin.
Çok falcıya gittim.hepsinin söylediği şey aynı doğrultudaydı.onun görüştüğü kimse yok,sadece işi ve ailesine odaklı ve kafası karışık.başkasıyla görüşmüyor kesinlikle ve sana dönecek dediler(nihal,burcu,asiye ve 4-5 falcı daha)
Fakat haftasonu tuğbaya fal baktırdım.kesin başka birileriyle görüşüyor.flört etmeyi çok seviyor fln dedi.o da sana dönecek 13 marta kadar dedi.diğerleri de yakın tarih vermişti.şimdi kafayı yicem,acaba başka bir kızla görüşüyor mu?haftasonu boluya gitmiş.instagramda gördüm.acaba oraya bir kızla mı gitti diye düşünüp duruyorum.sizce tuğba bu konuda nasıl?diğer 10 falcının dediğine mi inansam tuğba ya mı?çünkü başkasıyla beraberse bana dönse de istemem artık.

Tuğba yı beğenen var beğenmeyen var. Çıkan falı da var çıkmayan da.. Ama çiğdem e baktırmadıysan onu bi dene derim. Yada yeter e karşı taraf için tarot baktır..

Tuğba tarotta söyledi bunu.yeter ve çiğdeme baktırıcam haftaya.iş için il dışına çıktım şimdi.çok sabırsızlanıyorum.gerçi birçok falcı 6 ocaka kadar arayacak dedi.bilemedim,kafam çok karışık

Hande ve Göker'i denediniz mi? An ve geçmişte iyiydiler bende, beğenenler olunca gitmiştim

Tuğba yı beğenen var beğenmeyen var. Çıkan falı da var çıkmayan da.. Ama çiğdem e baktırmadıysan onu bi dene derim. Yada yeter e karşı taraf için tarot baktır..
Çiğdem hangi konuda iyi? Bu laf kafede galiba bakırköy mü oluyor? Ne kadara bakıyor? Ya nd kadar soru sordum)))

Tuğbanın her söylediği diğer iyi falcılarla aynı,tek fark başkasıyla görüşüyor dedi.bence tuğba dürüstçe ne gördüğünü söyleyen biri.diğerleri benim umudumu kırmamak için söylemedi yada göremedi.haa adam dönse ve ben sorsam başkasıyla görüştün mü diye,inkar edecek tabiki.herneyse,düşünmek istemiyorum artık bu konuları.çok yoruldum falcı falcı gezmekten.biraz unutmaya çalışıp dinlenmek istiyorum.

Selam kizlar. Bugun itibariyle baktirdigim butun falcilarin hem soyledikleri hemde tarihleri patlamis bulunuyor.

Baktirdiklarim:
Taksim tugba 2 kere baktirdim ikiside patladi,
yeter 1 kere baktirdim soylediklerinin tam tersi oldu olumlu konustu olumsuz oldu.
Tugba da ayni sekilde cok olumlu konustu yeterle ayni seyleri dediler zaten hem dedikleri hem verdigi tarihler patladi.
Eylemin bi iki dedigi sey cikmisti ama oda bugun itibariyle baya saglam patladi.
Mandal murat, atakoy cansu falan aylaaar once patladi.
Online fallarda aylin, serkan tek, ilkay gür, fama, araf, tellweden seruven, aynur bunlarda patladi.
Daha aklima gelmiyor baska baktirdiklarim ama genelde iyi diye övulen falcilarin hepsi patladi kisacasi.

Benım de yakında böyle bır yazı yazmam mümkündür,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…