Hande, Göker ve Nihal de var mı patlayanlarda? Boşuna beklemeyeyimSelam kizlar. Bugun itibariyle baktirdigim butun falcilarin hem soyledikleri hemde tarihleri patlamis bulunuyor.
Baktirdiklarim:
Taksim tugba 2 kere baktirdim ikiside patladi,
yeter 1 kere baktirdim soylediklerinin tam tersi oldu olumlu konustu olumsuz oldu.
Tugba da ayni sekilde cok olumlu konustu yeterle ayni seyleri dediler zaten hem dedikleri hem verdigi tarihler patladi.
Eylemin bi iki dedigi sey cikmisti ama oda bugun itibariyle baya saglam patladi.
Mandal murat, atakoy cansu falan aylaaar once patladi.
Online fallarda aylin, serkan tek, ilkay gür, fama, araf, tellweden seruven, aynur bunlarda patladi.
Daha aklima gelmiyor baska baktirdiklarim ama genelde iyi diye övulen falcilarin hepsi patladi kisacasi.
Şaşkınbakkal symbol cafe serkanKızlarr herkese merhabaa... Bana anadolu yakasında bir falcı önerebilir misiniz? Bugun gidecegim. Donuste de tecrubeleri paylasirim :) mutlu bir gün olsun hepimiz icinn..
Anında cevabın icin cok tesekkur ederim canim, ne kadara bakiyorlar?Şaşkınbakkal symbol cafe serkan
Kadıköy angels cafe Burcu
İkisinden de memnunum.burcu anı iyi yorumluyor.ben ocak başında gittim 2 ay zaman vermişti.brklemedeyim.tavsiyede veriyor.
Burcuya gidiyorum simdi, sen kahve mi tarot mu baktirmistin hangisini onerirsin bana?Burcu kahve artı tarot 50 tl di sadece tarot 30 tl.
Serkan kahve bakıyor 30 tl.ama serkan çok kalabalık olabiliyor.gitmeden telefon aç bence.
Arkadasimi bekliyorum suan, o da symbol Bora diyor. Ona baktiran var mi acaba.yarim saat sonra baktiracagim aksam yazarim yorumu :)Sonra yorumunu buraya yazarsan sevinirim
Senin adına sevindim :) toprak mandal toprak mıCikan haberlerle geldim. Tabiki allahin izniyle cok dua ettim. Cok agladim allah sesimi duydu diyelim.
Gokerrr dedigi tarih cuk oturdu
Gecen hakkinda cikmadi diye yorum yapmistumm dilekk kadinlar kahvesi gunu gunu tuttu.
Zaza toprakkk enfall tuttu ...
Birine patladı diye sana da patlayacak diye birsey yok, enerji meselesi.Hande, Göker ve Nihal de var mı patlayanlarda? Boşuna beklemeyeyim
konuya öyle girenleri hatta istersen yardımcı oluruma getirenlerin o andan itibaren dediklerini dinlemiyorum bile zaten...Birine patladı diye sana da patlayacak diye birsey yok, enerji meselesi.
Ama harbiden çook fena sallayanlar, araya sana büyü yapılmış deyip oltalamaya çalışanlar oluyor, işte onlara dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?