İstanbul'da Fal - Falcılar

Hande, Göker ve Nihal de var mı patlayanlarda? Boşuna beklemeyeyim

Arkadaşlar selam.Bundan bir kaç ay önce Bakırköy Dejavu Kafe'ye Edibe hanım isminde bir falcı gelmişti.Oldukça şık ve modern görünümlü,düzgün Türkçesi olan bu hanımın bana dediği her şey çıktı.Ben bu kadar isabetli şeyleri bilen bir falcı tanımadım.Fakat oradan ayrılmış ve bir daha da izine rastlayamadım.Bilen,duyan varsa nerde olduğunu yazabilir mi? Teşekkürler.

Kızlarr herkese merhabaa... Bana anadolu yakasında bir falcı önerebilir misiniz? Bugun gidecegim. Donuste de tecrubeleri paylasirim :) mutlu bir gün olsun hepimiz icinn..

Kızlarr herkese merhabaa... Bana anadolu yakasında bir falcı önerebilir misiniz? Bugun gidecegim. Donuste de tecrubeleri paylasirim :) mutlu bir gün olsun hepimiz icinn..
Şaşkınbakkal symbol cafe serkan
Kadıköy angels cafe Burcu
İkisinden de memnunum.burcu anı iyi yorumluyor.ben ocak başında gittim 2 ay zaman vermişti.brklemedeyim.tavsiyede veriyor.

Burcu kahve artı tarot 50 tl di sadece tarot 30 tl.
Serkan kahve bakıyor 30 tl.ama serkan çok kalabalık olabiliyor.gitmeden telefon aç bence.

Ben boraya da baktırdım,beğenmedim.çok kısa bakıyor,ciddiyetsiz baştan savma ve ortaya konuşuyor.sen bilirsin,benim belkide burcuyla enerjim tuttu.

Senin adına sevindim :) toprak mandal toprak mı

Kızlar duyguya baktirdim angelsda, isimi egitim durumu vs bildi, birsey icin 2 hafta sure verdi, o sureyi bekleyeceğim. Ama anı iyi bildi, enerjisi de güzeldi. Arkadasim cuneyte baktirdi fiyasko 5 6 dk sürdü ve sallamasyondu dedi.

Birine patladı diye sana da patlayacak diye birsey yok, enerji meselesi.
Ama harbiden çook fena sallayanlar, araya sana büyü yapılmış deyip oltalamaya çalışanlar oluyor, işte onlara dikkat
konuya öyle girenleri hatta istersen yardımcı oluruma getirenlerin o andan itibaren dediklerini dinlemiyorum bile zaten...
Sorduklarımla enerjim uydu gibiydi, an ve geçmişte, durum analizlerinde iyilerdi.
Gelecek malum beklemek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…