6 şubata kadar iletişime geçecek seninle demişti bana.2 gün kaldı.olumlu veya olumsuz gelişmeyi yazarım buraya.2 gün kaldı.Nihale baktıranlar verdiği tarihler tutarmı genelde:
Sağol cnm:)6 şubata kadar iletişime geçecek seninle demişti bana.2 gün kaldı.olumlu veya olumsuz gelişmeyi yazarım buraya.2 gün kaldı.
Hayır hiçbirinin ditrk nısu yok. Hepsi cafe falcısıHande, Yeter, Nihal ve Göker'in direkt ulaşabileceğim nosu var mı acaba? Cep no?
Hayır hiçbirinin ditrk nısu yok. Hepsi cafe falcısı
Goker kartini vermisti numarasini ozelden attim canimHande, Yeter, Nihal ve Göker'in direkt ulaşabileceğim nosu var mı acaba? Cep no?
Bende attım handeyi ama nihali beşiktaş sembol yaz internete randevu numarası cıkıyor aynı şekilde pen cafe taksimde yeterin numarası internetten alabilirsinRandevu nasıl alınıyor peki? :)
Merhaba, eylemin numarasını rica edebilirmiyim?kızlar simdi eyleme baktrdim eylem on numara gercktn ani cok iyi bldi ileriki tarihler cikarmj bilemiorm:)paylasicm
Bende baktırmak istiyorum tuğba hnma nasıl ulaşabiliyoruzKızlar selamlar. Yorumları okuyarak biraz da aslında umutsuz ve karamsar bir şekilde Tuğba'ya fal baktrımaya gittim. Ve umduğumdan daha iyiydi diyebilirim. ANCAK fal bakmaya başladı anda öyle bi korktum ki kalbim duracak sandım. Böyle fal bakan birine pek denk gelmedim zira
Fala gelecek olursak başından ortasına pek bişey anlamadım ne kadar hızlı konuşabilir yani diye düşündüğümden halt ettim fgkjgkjhlkjhlh siz sakın bu hataya düşmeyin. Falın ortasında ses kaydı aldım. Doğru tespitler yaptı verdiği tarihlere var. Bakacaz artık. Ama ısrarla evin içinde boşanmış birini görüyorum dedi durdu benim kafa basmadı, yok diyorum var diyor, yok diyorum var diyor. Ulennn sonradan aklıma geldi ki ablamın sevdiceği boşanmış biri. Acaba ne diyecekti onla ilgili sonra kurt kemirip durdu içimi. Neyse. Genel itibari ile doyurucu bir faldı. İzahı güzeldi her ne kadar hızını yetişmeye çalışıp arada atladığım şeyler olsa da. Memnun kaldım. Söylediği şeylerden tarih itibari ile çıkan olursa haber ederim.
Sevgiler.
Numarasını alabilirmiyim rica etsemKızlar müjde uzakta olan ve gelemeyenler için müsait zamanlarında Tuba telefonla fala bakmaya başladığını söledi isteğe göre tarota yada suya bakacakmıs özellikle şehir dışı ve uzakta olanlar arasın dedi bana baya mesaj atanlar oldu baktırmak isteyenler tekrar belirtsinler numarasını atıyım bilginize
Tuğbanın telini rica etsemBen suya baktırmadım ama arkdaşlarım baktırdı 40 dk bakıo ben her hafta gıttıgım için iyi gelio bana tarot kahve aynı anda bakıyor bide 30 tl falı telefonda ne kadar yapcak bilmiyorum ama fazla yükseltmez artan zamanında bakcagından ekstra zaman harcıycak sanırım ben en son baktırdığımda çiçekler gelmiş falan dedi ben de evet 2 gun önce geldi dedim şimdi kavgalıyız o ayrı tarih verdi yine falan filan
Ya bende istiyorum telde bakacak biri np varmı kızlarrYeter mi Tuğba mı desem? =D
ben de şüphelenmeye başladım...Kim yazmıştı ''Yeni birileri üye oluyor ve direk Eylem'in numarasını soruyor, bir reklamdır gidiyor böylece.'' diye?
Haklı bence.
Eylem kelimesini görünce ister istemez tüylerim dikiliyor.
Ben eylem e fal baktırdım o kadar net söylediği tarih geçince mesaj attım hani net geliyordu diye kadın şok oldu.. Hem bana haber verirsin diyo hemde Allah bilir diyo. Bizde biliyoruz Allah ın bildiğini de sen madem böyle dicektin niye oyalıyorsun bizi. Baktırıp memnun olan çok az o yüzden tavsiyem yüz yüze baktırmanız..ben de şüphelenmeye başladım...
bikaç kişiye de ben de pek bilemedi ama diye yazmama rağmen hala soruluyor.
Eylemin numarasını soranlar
an ve geçmişte bile ortalama biri... telefonda 50 tl vereceğinize, gidin yüz yüze birine baktırın hiç olmadı bi kahve içmiş olursunuz :)
Tabi yine de siz bilirsiniz
ben de şüphelenmeye başladım...
bikaç kişiye de ben de pek bilemedi ama diye yazmama rağmen hala soruluyor.
Eylemin numarasını soranlar
an ve geçmişte bile ortalama biri... telefonda 50 tl vereceğinize, gidin yüz yüze birine baktırın hiç olmadı bi kahve içmiş olursunuz :)
Tabi yine de siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?