İstanbul'da Fal - Falcılar

Hande, Yeter, Nihal ve Göker'in direkt ulaşabileceğim nosu var mı acaba? Cep no?

Bende baktırmak istiyorum tuğba hnma nasıl ulaşabiliyoruz

Numarasını alabilirmiyim rica etsem

Merhabalar, aslında bir süredir burdaki mesajları takip eden biriyim. Burdan okuduğum öneriler üzerine bir kaç falcı denemiş olan biriyim. Ve aslında üye olmayı hiç düşünmemiştim, fakat eylem'i merak ettim ve sadece tel'de baktığı için üye olup numarasını rica ettim. aranızda bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Ayrıca yeni üye olup böyle bir tepki almak şaşırtıcı - sanırım sizde bi zamanlar yeni üye olmuştunuz ...

Tuğbanın telini rica etsem

Ben yeni üye oldum. Numara alabilirmiyim. Birde mesaj yanlış atmış olabilirim .yeni öpreniyorum

Kim yazmıştı ''Yeni birileri üye oluyor ve direk Eylem'in numarasını soruyor, bir reklamdır gidiyor böylece.'' diye?
Haklı bence.
Eylem kelimesini görünce ister istemez tüylerim dikiliyor.
ben de şüphelenmeye başladım...
bikaç kişiye de ben de pek bilemedi ama diye yazmama rağmen hala soruluyor.

Eylemin numarasını soranlar
an ve geçmişte bile ortalama biri... telefonda 50 tl vereceğinize, gidin yüz yüze birine baktırın hiç olmadı bi kahve içmiş olursunuz :)
Tabi yine de siz bilirsiniz

slm kızlar,ne zamandır şu adı gecen falcıların coğuna gittik.zamanla cıkmayan fallardan dolayı hem soğudum hem de olmasını istediğim meseleden soğudum.bi kaç kişiden bahsedeyim yine de.

telefonda eylem,ilk anlattığında cok inandırıcı geliyor ama ne tarihler ne de verdiği ayrıntılar olaylar olmadı.hele ki telefonda 10 dk ya hiç değmez.

taksim göker,cok bastan savma baktı 10 dk sürdü ve asıl konu dısında ağzını bile acmadı,ve eskı erkek arkadasımla tekrar başlamamam gerektğini söyledi özetle,baska ne bir kişi ne sosyal hayatım ne işim...çok gereksizdi.

pen yeter: 5,6 dk sürdü,otomatiğe bağlamış gibi sıradaki deyip alıyor hızla herkesi.söylediği şeyler herkeste olabilecek seyler,sadece 2 kişi arasında kalacaksın dedi bu mantıklı durumum için,olabilir yani ama cok kısa ve detaysız.

bakırköy toprak:9 dk sürdü o bana soru sorarak ilerledi o kısa fal.beni tatmin etmedi ama o da iki kişi arasında kalacaksın dedi olabilir.

bakırköy çigdem:cok ilginç detaylar bildi oyuzden güvenim arrtı ona ama cok toz pembeydi.

taksim zaza:kendine emin konusuyor agzımdan laf alıp ordan yürüdü fala bu hoşuma gitmedi,analizleri güzeldi ama geregi yok...

önceden yazmıstım online ilkay gürü begenirim diye.ama o hiç şu olacak bu olacak demez daha cok tarafların psikolojisiyle ilgili konusur.doğrudurda aslında ama net değil o yüzden cıkıp cıkmadığını anlayamayıp arada baktırıyorsunuz.değişik bi durum :)
bunun dısındada avcılar beylikdüzü gibi yerlerde bir sürü fal baktırıldı ama cıkan bi durum yok.

özetle:bu kişilerin bazıları ocakta barısacaksınız bazılarıda en gec şubat başı dediler.oyüzden bazıları beklemede...ama şunu da düşünüyorum zaten yüzde elli ihtimal var ya barısırsın ya barısmazsın yani şimdi barıssak falcılar cok sey bildi mi diyeceğim...manasızlaştı valla...
bir sürü para veriyoruz ne için tanıdığımız insanları bize 5,6 dk analiz etsinler diye mi..birde bu gittiklerin en övülenleri yani...

Ben eylem e fal baktırdım o kadar net söylediği tarih geçince mesaj attım hani net geliyordu diye kadın şok oldu.. Hem bana haber verirsin diyo hemde Allah bilir diyo. Bizde biliyoruz Allah ın bildiğini de sen madem böyle dicektin niye oyalıyorsun bizi. Baktırıp memnun olan çok az o yüzden tavsiyem yüz yüze baktırmanız..

Neden şüpheleniyorsunuz? Ben burda adı geçen çoğu falcıyı denedim (andaç, toprak, yiğit, ayhan, semra, levent, niko, ahmet, burcu, zaza, serkan vs....) ve herkesin deneyimi farklı. Siz beğenmediğiniz için numarayı istemek neden reklam olmak zorunda? bu yazışmalara bir anlam veremiyorum açıkcası. Biri reklam yapmak istese direkt bişiiler yazar diye düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…