Öncelikle bazı kişiler şüphelendirici sizi kimse adres etmedi. Ben de zamanında Eylemin telefonunu buradan talep ettim, o zamanlar burada hakkında iyi yorumlar varken.Neden şüpheleniyorsunuz? Ben burda adı geçen çoğu falcıyı denedim (andaç, toprak, yiğit, ayhan, semra, levent, niko, ahmet, burcu, zaza, serkan vs....) ve herkesin deneyimi farklı. Siz beğenmediğiniz için numarayı istemek neden reklam olmak zorunda? bu yazışmalara bir anlam veremiyorum açıkcası. Biri reklam yapmak istese direkt bişiiler yazar diye düşünüyorum....
ayrıca Eylemin numarası ben de var mesaj atıp isteyen herkese de yolladım, isteyen varsa da mesaj atsın yollarımÖncelikle bazı kişiler şüphelendirici sizi kimse adres etmedi. Ben de zamanında Eylemin telefonunu buradan talep ettim, o zamanlar burada hakkında iyi yorumlar varken.
Beni düşündüren ben de dahil bir süredir Eylem'i yetersiz bulduğumuzu belirtiyoruz, hatta olmadı diyenler var ve hemen akabinde o gün üye olup ısrarla numara isteyenler şuphelendiriyir.
İlk defa baktıracaklara siz bilirsiniz diye bir uyarı benimkisi sadece, ben zaten baktırmışım eyleme ne kazancım olur ne kaybım...
Ama keşke benim araştırdığım zamanlarda daha fazla bilgi olsaydı diye düşünduğum için yazıyorum.
Ve kimsenin gerçekten alınmasına gerek yok, adımız yok bişeyimiz yok, reklamcı deseler ne olur demeseler ne olur... isterseniz bana da antiteklam yapıyor denilsin problem değil.
Sonuçta herkesin kararı kendine
En son olarak da hiç kimseye hiçbişey bilememiş biri biri için döktürebilir, herşeyi de tutturabilir, enerji meselesi sonuçta
Bişey daha, fal bakan adı geçenler de burayı takip ediyor (biliyorum çünkü beni nerden buldun diyen birine burada adının geçtiğini söylediğimde biliyorum ya okuyorum demişti, adını vermim ama... Neyse belki biraz daha iyi olurlar, enerjileri tutmadıysa bakmasınlar bi kişiden de para almayıversinler cnm ya nolcak.
1 kez baktırdım ve aman dediğim bir daha baktırmam deyip parama yandıgım falcıdır kendısı. çıkanlara ne ala ama çogunlukla eylem olumsuzdur bu burdaayrıca Eylemin numarası ben de var mesaj atıp isteyen herkese de yolladım, isteyen varsa da mesaj atsın yollarım
sevgiler :)
Hande beşiktaş ıhlamur caddesinde mi cafede bakıyorkızlar hande nın yerı neresı bırde bakırkoy kahve dıyarı ümit'i tanıyan var mı ? Bırde hande kaça bakıyor ?
Saol canım :) sen gıttın mı daha once memnun musun?Hande beşiktaş ıhlamur caddesinde mi cafede bakıyor
Öncelikle bazı kişiler şüphelendirici sizi kimse adres etmedi. Ben de zamanında Eylemin telefonunu buradan talep ettim, o zamanlar burada hakkında iyi yorumlar varken.
Beni düşündüren ben de dahil bir süredir Eylem'i yetersiz bulduğumuzu belirtiyoruz, hatta olmadı diyenler var ve hemen akabinde o gün üye olup ısrarla numara isteyenler şuphelendiriyir.
İlk defa baktıracaklara siz bilirsiniz diye bir uyarı benimkisi sadece, ben zaten baktırmışım eyleme ne kazancım olur ne kaybım...
Ama keşke benim araştırdığım zamanlarda daha fazla bilgi olsaydı diye düşünduğum için yazıyorum.
Ve kimsenin gerçekten alınmasına gerek yok, adımız yok bişeyimiz yok, reklamcı deseler ne olur demeseler ne olur... isterseniz bana da antiteklam yapıyor denilsin problem değil.
Sonuçta herkesin kararı kendine
En son olarak da hiç kimseye hiçbişey bilememiş biri biri için döktürebilir, herşeyi de tutturabilir, enerji meselesi sonuçta
Bişey daha, fal bakan adı geçenler de burayı takip ediyor (biliyorum çünkü beni nerden buldun diyen birine burada adının geçtiğini söylediğimde biliyorum ya okuyorum demişti, adını vermim ama... Neyse belki biraz daha iyi olurlar, enerjileri tutmadıysa bakmasınlar bi kişiden de para almayıversinler cnm ya nolcak.
Gittim canım anı ve geçmişi cok ıyı gelecekle alakalı tutarşı ben gecen hafta gittiğim için baya yenı benımSaol canım :) sen gıttın mı daha once memnun musun?
Canım cok soru sordum ama özür dılerımGittim canım anı ve geçmişi cok ıyı gelecekle alakalı tutarşı ben gecen hafta gittiğim için baya yenı benım
40 tl tarot veya kahve bakyırıyorsun ikisine de baktırırsan çift ücret ben ikisinede baktırdım ikiside ıyıdı sen tercıh et randevulu ama 12 gun sonraya veriyor baya yogunCanım cok soru sordum ama özür dılerımpekı ucret nedır ? Bıde tandevu vs var mı nasıl yapmam gerekıyor bana yardımcı olur musun ? Ha bırde şoka sokuyor mu ınsanı hande?
:) eylemin numarasını burdan bir arkadaş yolladı canım o yüzden sıkıntı yok...laf sokma çabasındaysan enerjini sarfetme - çok falcı denedim ve şimdiye kadar en iyisi Oktaydı, ne yazık ki nerde baktığını bilmiyorum artık ya da hala bakıyormu..ama burda tanıyan biri çıkarsa ltfn bana haber versin, sevinirimŞehriban kendisi üye olduğunda beklediği tepkiyi alamadı, şimdi bir de bu yolu deniyor galiba.
Canım sen tugbadan ve yeterden memnun kaldın mı ? Gelecek ıle dedıklerı cıktı mı ? Gecmıs ve anı bılıyorlar mı ?Kızlar haftasonu İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum, Pazar Günü İstiklal Caddesi'ndeki mağazalar açık oluyor mu?
Ordan da fal baktırmaya gitmek istiyorum, daha önce Tuğba ve Yeter'e baktırdım, sizce Hande'ye mi gideyim ya da bir fikir lütfen
Bana da 12 şubata kadar dedi...Nihal 6 şubata kadar iletişime geçecek demişti.1 gün kaldı.umudum yok ama bekliyorum.anı ve geçmişi çok iyi yorumlamıştı.yarın gece yazarım bir gelişme olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?