:) eylemin numarasını burdan bir arkadaş yolladı canım o yüzden sıkıntı yok...laf sokma çabasındaysan enerjini sarfetme - çok falcı denedim ve şimdiye kadar en iyisi Oktaydı, ne yazık ki nerde baktığını bilmiyorum artık ya da hala bakıyormu..ama burda tanıyan biri çıkarsa ltfn bana haber versin, sevinirim
bn sildim guzelim ilk basta guzel gibi glmsti ama snradan patladi o yuzden numarasini hmn sildim vardr ama basklarnda sor istersenMerhaba, eylemin numarasını rica edebilirmiyim?
:) Ben çoktan sildim, asabım bozuluyordu rehberde denk geldikçeayrıca Eylemin numarası ben de var mesaj atıp isteyen herkese de yolladım, isteyen varsa da mesaj atsın yollarım
sevgiler :)
Yanılmıyorsam siz ilk istediginizde de uyarmıştık.bn sildim guzelim ilk basta guzel gibi glmsti ama snradan patladi o yuzden numarasini hmn sildim vardr ama basklarnda sor istersen
yok canim o ben degilimYanılmıyorsam siz ilk istediginizde de uyarmıştık.
Burda pek çol falcı için enerji meselesi diyoruz tutmadığında ama Eylem için bunu bile diyemiyorum. Birkaç kişiye çıktı sadece, onlara da ne dediğini cook merak ediyorum gerçekten
Geçmiş an da ikisi de iyi, gelecek belli değil, tekrar gitmek için can atmıyorum diyeyimCanım sen tugbadan ve yeterden memnun kaldın mı ? Gelecek ıle dedıklerı cıktı mı ? Gecmıs ve anı bılıyorlar mı ?
Kusura bakmayın yanlış anlamışım, buraya yeni olduğum için yazıları doğru dürüst takip edemedim.Dikkatli okursanız mesajımda sizinle alakalı hiçbir şey yokŞehriban'ı nasıl eylem olarak okudunuz, çok merak ettim doğrusu :)
ya arkadaslar bısı sorcam sız an dıyorsunuz ya ne anı hangı andan bahsedıyorsunuz falcılar ıcın ?
Cook tesekkurler canım :)içinde bulunduğun durum, şu anki halin kafandakiler, olan biten vs çoğunlukla:)
Cook tesekkurler canım :) bırde yanı suan kafamdan gecen dusunceler ıcın de mı gecerlı bu ?içinde bulunduğun durum, şu anki halin kafandakiler, olan biten vs çoğunlukla:)
Cook tesekkurler canım :) bırde yanı suan kafamdan gecen dusunceler ıcın de mı gecerlı bu ?
O da dogru yanı bende sabahtan berı burdayım sayfa sayfa okuyorum da hande den etkılendım bıraz ona gıtmeyı dusunuyorum gecmısı anı gelecegı bılıyormus dedıler kararsızım ya :/eh tabi ki. ama niye takıldın ki sen an mevzusuna? anı bilmesi umutlandırıyor tabi "aa bak bildi durumumu" gibi ama biz hatunların en kilit noktası geleceği tutturabilen falcı, ara ki bulasın:)
O da dogru yanı bende sabahtan berı burdayım sayfa sayfa okuyorum da hande den etkılendım bıraz ona gıtmeyı dusunuyorum gecmısı anı gelecegı bılıyormus dedıler kararsızım ya :/
ANKARA DA MEDYUM GÜL HANIM VAR BAYANLAR HARİKA FAL BAKIYOR....GERCEKTEN ŞOOOK OLDUK.. HEPİNİZE TAVSİYE EDERİMM TEL 05535815771
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?