İstanbul'da Fal - Falcılar

Dikkatli okursanız mesajımda sizinle alakalı hiçbir şey yok Şehriban'ı nasıl eylem olarak okudunuz, çok merak ettim doğrusu :)

bn sildim guzelim ilk basta guzel gibi glmsti ama snradan patladi o yuzden numarasini hmn sildim vardr ama basklarnda sor istersen
Yanılmıyorsam siz ilk istediginizde de uyarmıştık.
Burda pek çol falcı için enerji meselesi diyoruz tutmadığında ama Eylem için bunu bile diyemiyorum. Birkaç kişiye çıktı sadece, onlara da ne dediğini cook merak ediyorum gerçekten

yok canim o ben degilim

ya arkadaslar bısı sorcam sız an dıyorsunuz ya ne anı hangı andan bahsedıyorsunuz falcılar ıcın ?

Cook tesekkurler canım :) bırde yanı suan kafamdan gecen dusunceler ıcın de mı gecerlı bu ?

eh tabi ki. ama niye takıldın ki sen an mevzusuna? anı bilmesi umutlandırıyor tabi "aa bak bildi durumumu" gibi ama biz hatunların en kilit noktası geleceği tutturabilen falcı, ara ki bulasın:)

Kızlarr bende size biraz fal maceralarımdan bahsedeyim; maltepe de sis fal cafe vardı, orada anne kız bakiyorlardi bilge abla diye geciyor annenin adı, kendisine su fali baktirdim gecmisi ve ani iyi bilmisti, gelecek bilemedi. Kagida yazip vermisti hatta. Sonra kizina rus iskambil fali baktirdim gelecek konusunda dedigi seyleri yasadim,sonra yine gittim kapatmislardi cafeyi. Orda bir sürü falci var denedim bir erkek bir kadin daha maltepedekiler fos çıktı, yakacikta sila hanim var geçmişi ve ani iyi bilmisti o da gelecek konusunda soyledigi seylerden biri ev konusu mesela gundeme geldi ama dedigi gibi alma olayi vs yasanmadi, gelecek konusunda o da fos. Kadikoyxe feza sultan gecmis gelecek herseyi super bildi. 2. Kez gittigimde tutmadı soyledikleri, belki de bastan savma baktı. Telefonda 2 kez yigite baktirdim. Ikisinde de hicbisey bilemedi gelecekle ilgili. Simdilik aklima bunlar geldi. Son olarak duyguya baktirdim bakalim 2 hafta sure verdi bitince sure onun icinde yine yazarim. Sizlerdr süre anlaminda tutan kimler oldu, bir de yildizname iyi bakan oneriniz var mi canlarim?

eh tabi ki. ama niye takıldın ki sen an mevzusuna? anı bilmesi umutlandırıyor tabi "aa bak bildi durumumu" gibi ama biz hatunların en kilit noktası geleceği tutturabilen falcı, ara ki bulasın:)
O da dogru yanı bende sabahtan berı burdayım sayfa sayfa okuyorum da hande den etkılendım bıraz ona gıtmeyı dusunuyorum gecmısı anı gelecegı bılıyormus dedıler kararsızım ya :/

Aslında anı bilme konusu da enteresan.mesela bana 20 falcı kimseyle görüşmüyor seninki sadece işi ailesi ve geçmişine takıntılı dedi.tuğba farklı söyledi.neredeyse her önüne gelenle yatıyor demeye getirdi.ben inandım ama tuğbaya ve bitti benim için.şimdi aramasını bekliyorum tabi ama ararsa görüşmek istemiyorum.benim için bitti diyeceğim.herneyse kızlar.umarım beklediğiniz bütün şeyler gerçekleşir.

O da dogru yanı bende sabahtan berı burdayım sayfa sayfa okuyorum da hande den etkılendım bıraz ona gıtmeyı dusunuyorum gecmısı anı gelecegı bılıyormus dedıler kararsızım ya :/

hande'de randevu almak zor ama bildiğim kadarıyla. 1-2 hafta sonraya anca bulunabiliyor diye duymuştum ama bak istersen bi.

Kizlar bakirkoyde uc vakit didem var gideniniz var mi hic . Bide adanadan eylem diye bayan bakiyor. Baktiraniniz var mi telefondan.

Herkese merhaba,
Çıkan fal haberi demek isterdim ama çıkmayan fal haberi maalesef .

İlk önce hangi falcılara gittim; pen cafe yeter, damlalar tuğba, göker nazar cafe, eylem telefonda. Hiçbiri çıkmadı ve artık imkansız. Bu arada tuğba ve yetere 2 haftada bir gittim yaklaşık 2 aydır. Evet anı çok iyi bilen falcılar hepsi ,evet bir umutla eve gidiyoruz evet güzel ve mantıklı bir söz duymak istiyoruz, hepsini yapıyor bu falcılar. Ama bazen kaderi de hesaba katmayabiliyoruz. Hatta çıkmayan fal haberi okuyunca ona çıkmamıştır çünkü enerjisi tutmadı ondan diyordum.
Yine de kötü bir dönemdeyken sarıyoruz napalım bu da bizim zayıf noktamız.
Buraya bu cümleleri yazacağımı hiç sanmıyordum hatta o kadar emindim ki çıkacaklarına, çıkmadı.
Herkesin gönlünden geçenin olması dileğiyle , iyi haftasonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…