Belki 2 haftada bir gitdiyiniz icin? Surekli fal baktirinca olacaklar olmuyor. Bence.. DegisiyorHerkese merhaba,
Çıkan fal haberi demek isterdim ama çıkmayan fal haberi maalesef .
İlk önce hangi falcılara gittim; pen cafe yeter, damlalar tuğba, göker nazar cafe, eylem telefonda. Hiçbiri çıkmadı ve artık imkansız. Bu arada tuğba ve yetere 2 haftada bir gittim yaklaşık 2 aydır. Evet anı çok iyi bilen falcılar hepsi ,evet bir umutla eve gidiyoruz evet güzel ve mantıklı bir söz duymak istiyoruz, hepsini yapıyor bu falcılar. Ama bazen kaderi de hesaba katmayabiliyoruz. Hatta çıkmayan fal haberi okuyunca ona çıkmamıştır çünkü enerjisi tutmadı ondan diyordum.
Yine de kötü bir dönemdeyken sarıyoruz napalım bu da bizim zayıf noktamız.
Buraya bu cümleleri yazacağımı hiç sanmıyordum hatta o kadar emindim ki çıkacaklarına, çıkmadı.
Herkesin gönlünden geçenin olması dileğiyle , iyi haftasonları.
İki haftadır gittiğim için değil canım karşı taraf kendi kaderini seçtiği için . Ayrıca burda hergün gidenlerde var değişseydi onların kaderi değişirdi. Bence...Belki 2 haftada bir gitdiyiniz icin? Surekli fal baktirinca olacaklar olmuyor. Bence.. Degisiyor
Sıkma canını hakkında hayırlısı olsunHerkese merhaba,
Çıkan fal haberi demek isterdim ama çıkmayan fal haberi maalesef .
İlk önce hangi falcılara gittim; pen cafe yeter, damlalar tuğba, göker nazar cafe, eylem telefonda. Hiçbiri çıkmadı ve artık imkansız. Bu arada tuğba ve yetere 2 haftada bir gittim yaklaşık 2 aydır. Evet anı çok iyi bilen falcılar hepsi ,evet bir umutla eve gidiyoruz evet güzel ve mantıklı bir söz duymak istiyoruz, hepsini yapıyor bu falcılar. Ama bazen kaderi de hesaba katmayabiliyoruz. Hatta çıkmayan fal haberi okuyunca ona çıkmamıştır çünkü enerjisi tutmadı ondan diyordum.
Yine de kötü bir dönemdeyken sarıyoruz napalım bu da bizim zayıf noktamız.
Buraya bu cümleleri yazacağımı hiç sanmıyordum hatta o kadar emindim ki çıkacaklarına, çıkmadı.
Herkesin gönlünden geçenin olması dileğiyle , iyi haftasonları.
Ben donmeyecek dendigini duydum ama.Kızlar,birşey denemek istiyorum.bugüne kadar kimseden duymadım,bir falcının "seninki dönmeyecek,aramayacak,bekleme" dediğini.bana da bütün falcılar dönecek dedi.dönmeyecek seninki boşuna bekleme denen birisi varsa yazar mısınız?merak ediyorum hiç öyle birşey söyleyen oldumu diye.yani eğer olmadıysa bizim yaptığımız tamamen umut satın almak
Sağol canım benşm, çok farklı bi durum oldu yani şu saatten sonra ben istemiyorum o yüzden artık kendi yolumdayım. Seninde gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede mutlu olman dileğiyle:)Sıkma canını hayırlısı olsun hakkında... Tarihlere de takılma olacağı varsa oluyor.. Rabbim gönlüne göre versin
Kaderdaşız :) kendi yolunda çok mutlu olursun umarım. Teşekkür ederim..Sağol canım benşm, çok farklı bi durum oldu yani şu saatten sonra ben istemiyorum o yüzden artık kendi yolumdayım. Seninde gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede mutlu olman dileğiyle:)
Böylesi daha iyi daha kimler kimler çıkar karşımıza bilmiyoruz. Sende kendi yolunda mutlu olcaksın eminim , bende öyle inanıyorum :)Kaderdaşız :) kendi yolunda çok mutlu olursun umarım. Teşekkür ederim..
Canım bana kadikoyde feza sultan söylemişti yüzüme yüzüme resmen f.ckbody bu adam dedi, ama 2. Gittiğimde söyledikleri çıkmadı maalesefKızlar,birşey denemek istiyorum.bugüne kadar kimseden duymadım,bir falcının "seninki dönmeyecek,aramayacak,bekleme" dediğini.bana da bütün falcılar dönecek dedi.dönmeyecek seninki boşuna bekleme denen birisi varsa yazar mısınız?merak ediyorum hiç öyle birşey söyleyen oldumu diye.yani eğer olmadıysa bizim yaptığımız tamamen umut satın almak
Bende bu kadar yorumun üstüne istedim ama önceki yazılarda da bana herşeyi çıktı diyenlerde var o yüzden insan bi umutla belki banada çıkar diye düşünüyor istiyor en azından kendi adıma sölüyüm reklam değildi sadece belirtmek isterim hatta bende çok beğenmediğimi söyleyebilirim verdiği tarihin de çıkmayacağını düşünüyorumÖncelikle bazı kişiler şüphelendirici sizi kimse adres etmedi. Ben de zamanında Eylemin telefonunu buradan talep ettim, o zamanlar burada hakkında iyi yorumlar varken.
Beni düşündüren ben de dahil bir süredir Eylem'i yetersiz bulduğumuzu belirtiyoruz, hatta olmadı diyenler var ve hemen akabinde o gün üye olup ısrarla numara isteyenler şuphelendiriyir.
İlk defa baktıracaklara siz bilirsiniz diye bir uyarı benimkisi sadece, ben zaten baktırmışım eyleme ne kazancım olur ne kaybım...
Ama keşke benim araştırdığım zamanlarda daha fazla bilgi olsaydı diye düşünduğum için yazıyorum.
Ve kimsenin gerçekten alınmasına gerek yok, adımız yok bişeyimiz yok, reklamcı deseler ne olur demeseler ne olur... isterseniz bana da antiteklam yapıyor denilsin problem değil.
Sonuçta herkesin kararı kendine
En son olarak da hiç kimseye hiçbişey bilememiş biri biri için döktürebilir, herşeyi de tutturabilir, enerji meselesi sonuçta
Bişey daha, fal bakan adı geçenler de burayı takip ediyor (biliyorum çünkü beni nerden buldun diyen birine burada adının geçtiğini söylediğimde biliyorum ya okuyorum demişti, adını vermim ama... Neyse belki biraz daha iyi olurlar, enerjileri tutmadıysa bakmasınlar bi kişiden de para almayıversinler cnm ya nolcak.
Anı ve geçmişi biliyor. Analizini iyi yapıyor. Memnun kalırsın büyük ihtimalle...Cuma hande randevum var kızlar..karşının düşüncelerini,anı bilmede nasıl hande?tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Bana da anı döktürdü bakalım cıkcak mıCuma hande randevum var kızlar..karşının düşüncelerini,anı bilmede nasıl hande?tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.
evet, bana isim bile vermişti bir kerePeki benim merak ettiğim,karşı tarafın ne yaptığı.yani benimle görüşmediği dönemde başkasıyla mı beraberdi vs. Bu gibi konularda net birşeyler söylüyor mu?
Çok merak ettim şimdi.peki sizce kahve mi tarot mu baktırayım?yada ikisine birden mi?evet, bana isim bile vermişti bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?