İstanbul'da Fal - Falcılar

Belki 2 haftada bir gitdiyiniz icin? Surekli fal baktirinca olacaklar olmuyor. Bence.. Degisiyor

Sıkma canını hayırlısı olsun hakkında... Tarihlere de takılma olacağı varsa oluyor.. Rabbim gönlüne göre versin

Kızlar,birşey denemek istiyorum.bugüne kadar kimseden duymadım,bir falcının "seninki dönmeyecek,aramayacak,bekleme" dediğini.bana da bütün falcılar dönecek dedi.dönmeyecek seninki boşuna bekleme denen birisi varsa yazar mısınız?merak ediyorum hiç öyle birşey söyleyen oldumu diye.yani eğer olmadıysa bizim yaptığımız tamamen umut satın almak

Sıkma canını hakkında hayırlısı olsun
Allah gönlüne göre versin. Belki de karşına daha iyisi çıkacak. Bide olumlu tarafından bakalım.. Hem tarihlere takılma zamanı vardır belki. Olacak olan mutlaka olur..

Ben donmeyecek dendigini duydum ama.

Sıkma canını hayırlısı olsun hakkında... Tarihlere de takılma olacağı varsa oluyor.. Rabbim gönlüne göre versin
Sağol canım benşm, çok farklı bi durum oldu yani şu saatten sonra ben istemiyorum o yüzden artık kendi yolumdayım. Seninde gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede mutlu olman dileğiyle:)

Sağol canım benşm, çok farklı bi durum oldu yani şu saatten sonra ben istemiyorum o yüzden artık kendi yolumdayım. Seninde gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede mutlu olman dileğiyle:)
Kaderdaşız :) kendi yolunda çok mutlu olursun umarım. Teşekkür ederim..

Bugün itibariyle Nihal patladı bende.daha önce de toprak,serkan,levent patlamıştı.tuğba ve burcu kaldı şuanda.

Canım bana kadikoyde feza sultan söylemişti yüzüme yüzüme resmen f.ckbody bu adam dedi, ama 2. Gittiğimde söyledikleri çıkmadı maalesef

Bende bu kadar yorumun üstüne istedim ama önceki yazılarda da bana herşeyi çıktı diyenlerde var o yüzden insan bi umutla belki banada çıkar diye düşünüyor istiyor en azından kendi adıma sölüyüm reklam değildi sadece belirtmek isterim hatta bende çok beğenmediğimi söyleyebilirim verdiği tarihin de çıkmayacağını düşünüyorum

Cuma hande randevum var kızlar..karşının düşüncelerini,anı bilmede nasıl hande?tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Peki benim merak ettiğim,karşı tarafın ne yaptığı.yani benimle görüşmediği dönemde başkasıyla mı beraberdi vs. Bu gibi konularda net birşeyler söylüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…