İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok merak ettim şimdi.peki sizce kahve mi tarot mu baktırayım?yada ikisine birden mi?
Genel bir bakım istiyorsanız kahve, net bir konu ve sorunuz varsa tarot...
Vaktiniz ve bütçeniz varsa ikisi de :)

Ben kahve baktırmayı tercih ediyorum, zaten en çok merak ettiğim konu mutlaka çıkıyor, arada başka şeyler de söylenmesi daha iyi bence

Bende daha önceleri elmiraya baktirdim ne dediyse çıktı çok güzel baktı şimdilerde yine uygun fiyatlı birini istiyorum 75 80 ler çok yüksek

Merhaba eski bir post farkındayım ama ben de Aysun'u arıyordum. İletişim bilgileri hala var mı acaba??

Kızlar Çiğdem hakkında görüşleriniz ne? Çıkan var mı? Benim yakın bir arkadaşımın arkadaşı senelerdir gidiyormuş ona ve çıkıyormuş sanırım. İsim veriyormuş vs... Bugün o arkadaşım aradı gel seni götüreyim Çiğdem'e dedi ,4'e kadar doluymuş, randevu da almıyorlarmış talep çok diye. Ben de Bakırköy'e çok yakın sayılmam. Adam hemen gelmeniz lazım demiş. Dur dedim düşüneyim bi 5 dkya arar sorarım ona göre bakarız. 5 dakika sonra aradığımda bugünlük fal alımı doldu dedi dedim napıyo bunlar 5 dakikada 5 kişi geldi herhalde=) İnsanlar sabah 9'da gelip kahvesini içip gidip işlerini halledip öyle dönüp fal baktırıyormuş bayağı talep var anlaşılan. Yarın duruma göre gideceğiz belki, bakalım. Gidenler yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Ay şu son dönemde sardığım kadar toplamda fal baktırmamışımdır hayatımda =)

Ben az önce tavsiye üzerine fal baktırdım Arkadya diye bir kafede. Gerçekten inanılmazdı.

Paylaşıcam mutlaka, çok etkilendim. Yalnız her yerde eski fal bilim merkezindeki Aysun hanımı arıyorum. Burada bazı arkadaşlar telefonu olduğunu vs yazmış bilen söyleyebilir mi acabaa ??

Merak ettim, yorumunu bekliyorum. Memnun kalırsan bende giderim :)

Bende şimdi bir arkadaştan birini duydum telefon da kahve fali bakiyom us 20 tl çok uygun geldi yarın baktirayim düşünüyorum ☺☺

Baya müdaimi var bende bir kaç kez baktırmıstım. İlk 3 e girmeye çalıs sabah 9 bucuk gibi gitmen lazım bana çıkan falı olöustu beğenmiştim son falı bekliyorum bakalım

Merhaba ben fal baktırmıştım. Gerçekten şaşırtıcı nokta atışları vardı beni çok etkiledi. Gitmenizi öneririm..

Baya müdaimi var bende bir kaç kez baktırmıstım. İlk 3 e girmeye çalıs sabah 9 bucuk gibi gitmen lazım bana çıkan falı olöustu beğenmiştim son falı bekliyorum bakalım

ay 9 buçuk çok erken şeker ya ben o kadar erken kalkamam ki=) Hadi bakalım iyiler çıksın inşallah bakalım ben de yarın gidebilirim gibi=)

Merhaba ben fal baktırmıştım. Gerçekten şaşırtıcı nokta atışları vardı beni çok etkiledi. Gitmenizi öneririm..

Merhaba, teşekkürler yorumunuz için. Yeni mi baktırdınız? Gelecek çıktı mı peki? Gideceğim gibi duruyor merak ettim ben de=) Siz ne kadar beklediniz randevu almıyormuş ya...

Merhaba, teşekkürler yorumunuz için. Yeni mi baktırdınız? Gelecek çıktı mı peki? Gideceğim gibi duruyor merak ettim ben de=) Siz ne kadar beklediniz randevu almıyormuş ya...
Ocak 20 de gitmiştim. Şubat sonuna kadar vaktim var. Bekledim evet saat 2 de baktı. Düşünün 9 buçukta ordaydım 4. Sırayı kaptım:)

9 buçukta orada olup 2'de bakması? ne kadar sürüyor ki bu kadının falı o kadar beklediniz? Anam yandık=)
Fala bakmaya saat 13:00 da başlıyor fakat insanlar kafe açılmadan sıraya geçiyorşar arkada balkon gibi yer var balıkçıların içindem bir yerden geçiyorsunuz. Cafe açıldığında çoktanişk sıraların hepsi dolmuş oluyor. Tavsiye ilk 3 sıtaya girmeniz.

Ah yapmayın ya, demek ondan bu kadar doluyor. yani 12 gibi gidip 1-2'de baktırma fırsatı yok. 9buçuk benim için çok erken bi saat 1 saate yatsam 4 saat sonra fal için kalkabileceğimi hiç sanmıyorum Teşekkürler tavsiyeniz için. Sizin baktırdığınızı varsayıyorum. Memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…