Genel bir bakım istiyorsanız kahve, net bir konu ve sorunuz varsa tarot...Çok merak ettim şimdi.peki sizce kahve mi tarot mu baktırayım?yada ikisine birden mi?
Tabii veririm, ben çok falcı gezmişimdir ama Aysun hanımın yeri ayrıdır benim için, bir zamanlar bana çok yardım etti, çok yol gösterdi. Tarotu çok iyiydi kahve baktığını bilmiyorum, pek çok şey bildi ama uzun zaman geçtiği için aklımda en önemlileri kalmış. Bir zamanlar sözlüydüm ve başka birine aşık olmuştum.Sonra sözlümden ayrılıp o kişiyle birlikte olmaya başlamıştım ama sözlümde peşimi bırakmıyordu.O zamanlar kendisine gidip benim için hangisi daha iyi karar veremiyorum demiştim. O da bana ikisi de senin eşin olmayacak bu ikisinin dışında biriyle ileride tanışıp karar vereceksin demişti.Zaten o ikisinden sonradan aşık olduğumun gelecekte yurtdışında göründüğünü , eski sözlümlede evlenmeyeceğimi vs söylemişti. 2002 yılıydı, ben 2003 te diğer aşık olduğum çocuktan ayrılıp 2004 te başka biriyle tanıştım,2006 da evlendim.Eski aşık olduğum çocuk ise 2007de yurtdışında iş bulup oraya yerleşti. Başka birşey daha,2004 te şu anki eşimle yeni tanışmıştım,ama henüz çıkmaya başlamamıştım,tarotun içinde öylesine sordum bu nasıl biri diye..Sen bu adama hiçbir zaman güvenemeyeceksin dedi..O zaman bana bu güvenemeyeceksin sözü aldatmak gibi göründü ve sonradan eşimin beni aldatacak biri olmadığını görünce evlenene dek amaaann Aysun hn. da salladımı ne dedim, amaaa evlendikten sonra eşim beni aldatmasada ufak şeylerde bile olsun o kadar çok yalan söylediki gerçekten şu an aldatmayacağına güveniyorum ama diğer söylediği hiçbirşeye tam olarak güvenemiyorum. Yani zararsız yalanlar ama tipik bir Balık burcu sürekli gizemli havalar vs..Neyse işte böyle, şu anda fal bilim merkezinde çalışmıyor oluşuna sevindim aslında, özelden daha güzel bakabilir..
hele bi çıksın bakalımBen az önce tavsiye üzerine fal baktırdım Arkadya diye bir kafede. Gerçekten inanılmazdı.
Merak ettim, yorumunu bekliyorum. Memnun kalırsan bende giderim :)Kızlar Çiğdem hakkında görüşleriniz ne? Çıkan var mı? Benim yakın bir arkadaşımın arkadaşı senelerdir gidiyormuş ona ve çıkıyormuş sanırım. İsim veriyormuş vs... Bugün o arkadaşım aradı gel seni götüreyim Çiğdem'e dedi ,4'e kadar doluymuş, randevu da almıyorlarmış talep çok diye. Ben de Bakırköy'e çok yakın sayılmam. Adam hemen gelmeniz lazım demiş. Dur dedim düşüneyim bi 5 dkya arar sorarım ona göre bakarız. 5 dakika sonra aradığımda bugünlük fal alımı doldu dedi dedim napıyo bunlar 5 dakikada 5 kişi geldi herhalde=) İnsanlar sabah 9'da gelip kahvesini içip gidip işlerini halledip öyle dönüp fal baktırıyormuş bayağı talep var anlaşılan. Yarın duruma göre gideceğiz belki, bakalım. Gidenler yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Ay şu son dönemde sardığım kadar toplamda fal baktırmamışımdır hayatımda =)
Baya müdaimi var bende bir kaç kez baktırmıstım. İlk 3 e girmeye çalıs sabah 9 bucuk gibi gitmen lazım bana çıkan falı olöustu beğenmiştim son falı bekliyorum bakalımKızlar Çiğdem hakkında görüşleriniz ne? Çıkan var mı? Benim yakın bir arkadaşımın arkadaşı senelerdir gidiyormuş ona ve çıkıyormuş sanırım. İsim veriyormuş vs... Bugün o arkadaşım aradı gel seni götüreyim Çiğdem'e dedi ,4'e kadar doluymuş, randevu da almıyorlarmış talep çok diye. Ben de Bakırköy'e çok yakın sayılmam. Adam hemen gelmeniz lazım demiş. Dur dedim düşüneyim bi 5 dkya arar sorarım ona göre bakarız. 5 dakika sonra aradığımda bugünlük fal alımı doldu dedi dedim napıyo bunlar 5 dakikada 5 kişi geldi herhalde=) İnsanlar sabah 9'da gelip kahvesini içip gidip işlerini halledip öyle dönüp fal baktırıyormuş bayağı talep var anlaşılan. Yarın duruma göre gideceğiz belki, bakalım. Gidenler yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Ay şu son dönemde sardığım kadar toplamda fal baktırmamışımdır hayatımda =)
Merhaba ben fal baktırmıştım. Gerçekten şaşırtıcı nokta atışları vardı beni çok etkiledi. Gitmenizi öneririm..Kızlar Çiğdem hakkında görüşleriniz ne? Çıkan var mı? Benim yakın bir arkadaşımın arkadaşı senelerdir gidiyormuş ona ve çıkıyormuş sanırım. İsim veriyormuş vs... Bugün o arkadaşım aradı gel seni götüreyim Çiğdem'e dedi ,4'e kadar doluymuş, randevu da almıyorlarmış talep çok diye. Ben de Bakırköy'e çok yakın sayılmam. Adam hemen gelmeniz lazım demiş. Dur dedim düşüneyim bi 5 dkya arar sorarım ona göre bakarız. 5 dakika sonra aradığımda bugünlük fal alımı doldu dedi dedim napıyo bunlar 5 dakikada 5 kişi geldi herhalde=) İnsanlar sabah 9'da gelip kahvesini içip gidip işlerini halledip öyle dönüp fal baktırıyormuş bayağı talep var anlaşılan. Yarın duruma göre gideceğiz belki, bakalım. Gidenler yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Ay şu son dönemde sardığım kadar toplamda fal baktırmamışımdır hayatımda =)
Baya müdaimi var bende bir kaç kez baktırmıstım. İlk 3 e girmeye çalıs sabah 9 bucuk gibi gitmen lazım bana çıkan falı olöustu beğenmiştim son falı bekliyorum bakalım
Merhaba ben fal baktırmıştım. Gerçekten şaşırtıcı nokta atışları vardı beni çok etkiledi. Gitmenizi öneririm..
Ocak 20 de gitmiştim. Şubat sonuna kadar vaktim var. Bekledim evet saat 2 de baktı. Düşünün 9 buçukta ordaydım 4. Sırayı kaptım:)Merhaba, teşekkürler yorumunuz için. Yeni mi baktırdınız? Gelecek çıktı mı peki? Gideceğim gibi duruyor merak ettim ben de=) Siz ne kadar beklediniz randevu almıyormuş ya...
Ocak 20 de gitmiştim. Şubat sonuna kadar vaktim var. Bekledim evet saat 2 de baktı. Düşünün 9 buçukta ordaydım 4. Sırayı kaptım:)
Fala bakmaya saat 13:00 da başlıyor fakat insanlar kafe açılmadan sıraya geçiyorşar arkada balkon gibi yer var balıkçıların içindem bir yerden geçiyorsunuz. Cafe açıldığında çoktanişk sıraların hepsi dolmuş oluyor. Tavsiye ilk 3 sıtaya girmeniz.9 buçukta orada olup 2'de bakması?ne kadar sürüyor ki bu kadının falı o kadar beklediniz? Anam yandık=)
Fala bakmaya saat 13:00 da başlıyor fakat insanlar kafe açılmadan sıraya geçiyorşar arkada balkon gibi yer var balıkçıların içindem bir yerden geçiyorsunuz. Cafe açıldığında çoktanişk sıraların hepsi dolmuş oluyor. Tavsiye ilk 3 sıtaya girmeniz.
Peki fali kac dakika suruyor? Uzun mu bakiyo? Normalde digerleri 10-16 dk merak ettim )Ocak 20 de gitmiştim. Şubat sonuna kadar vaktim var. Bekledim evet saat 2 de baktı. Düşünün 9 buçukta ordaydım 4. Sırayı kaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?