Hımm tamam tşkler nasıl ulaşırım peki özelden numarasını atar mısınTelefonla baktirmis canim yeri varmi bilmiyorum
Ben baktırmıştım canım bana beklediğim kişiyle yüzleşme olacağını ve rahatlayacağımı söylemişti ama o kişiyle tekrar olmayacağını söyledi. Gerçektende görüşmüştük ama tam anlamıyla istediğim şekilde konuşmadık yine de rahatlamıştım. Ama o kişiyle yeniden başlamadık malesef.Kızlar samsundan arzunun numarasını vermiştim çıkan falı olan varmı dün bi arkadasım aradı falının cıktıgını anlattı burayada hiç yazılmadı baktıranlar merak ettım
Canım senın in hayırlısı olsun bir kaç arkadasıma da cıktı o kadın banada da çıkmıstı ondan buraya soruyım dedımm olmayacak seyı sölemesi iyi. Umut vermio bana da ole demıstı daha ıyı oldu hatta senın içinde istediğin gibi olur umarımBen baktırmıştım canım bana beklediğim kişiyle yüzleşme olacağını ve rahatlayacağımı söylemişti ama o kişiyle tekrar olmayacağını söyledi. Gerçektende görüşmüştük ama tam anlamıyla istediğim şekilde konuşmadık yine de rahatlamıştım. Ama o kişiyle yeniden başlamadık malesef.
Kim bu falcı?telefonda mı bakıyor?ödemeyi fln nasıl yapıyorsunuz?merak ettim,ben de baktırayımCanım senın in hayırlısı olsun bir kaç arkadasıma da cıktı o kadın banada da çıkmıstı ondan buraya soruyım dedımm olmayacak seyı sölemesi iyi. Umut vermio bana da ole demıstı daha ıyı oldu hatta senın içinde istediğin gibi olur umarım
Yani evet o direk olumsuzu dedi. Ama yaz için birşey dedi bence çok imkansız öyle bir yolum yok çünkü o yüzden ciddiye almamıştım olcak diyenlerde var ben anlamadım bu işiCanım senın in hayırlısı olsun bir kaç arkadasıma da cıktı o kadın banada da çıkmıstı ondan buraya soruyım dedımm olmayacak seyı sölemesi iyi. Umut vermio bana da ole demıstı daha ıyı oldu hatta senın içinde istediğin gibi olur umarım
Bende ciddiye almadım ilk baktırdıgımda sonradan aklıma geldi Umarım hayırlısı olır senin içinYani evet o direk olumsuzu dedi. Ama yaz için birşey dedi bence çok imkansız öyle bir yolum yok çünkü o yüzden ciddiye almamıştım olcak diyenlerde var ben anlamadım bu işi.
Canımm sabah 9-11 arası bakıyordu ücreti 40 mıydı hatırlamıyorum hesabına yatırıyorsun samsunda tlf bakıyorduKim bu falcı?telefonda mı bakıyor?ödemeyi fln nasıl yapıyorsunuz?merak ettim,ben de baktırayım
Numarası varsa özelden yazabilir misin?Canımm sabah 9-11 arası bakıyordu ücreti 40 mıydı hatırlamıyorum hesabına yatırıyorsun samsunda tlf bakıyordu
Senin içinde dilerim canım. Buarada daha önce burdan catish mi tam hatırlayamadım nicki ya. Bakırköyde bir bayandan bahsetmişti o kadına baktırmıştım gününde dediği bazı şeyleri yaşadım baya nokta atışlı oldu birde benim için dediği önemli bişi gerçekleşti açıkçası daha çok analiz gibi olmuştu aşırı tatmin olmamıştım ama ufak tefek bildikleri oldu. Asıl mesele için mart nisan dedi patlarsa yazarım zaten.Bende ciddiye almadım ilk baktırdıgımda sonradan aklıma geldi Umarım hayırlısı olır senin için
Fal bakan kişinin ismi neydiSenin içinde dilerim canım. Buarada daha önce burdan catish mi tam hatırlayamadım nicki ya. Bakırköyde bir bayandan bahsetmişti o kadına baktırmıştım gününde dediği bazı şeyleri yaşadım baya nokta atışlı oldu birde benim için dediği önemli bişi gerçekleşti açıkçası daha çok analiz gibi olmuştu aşırı tatmin olmamıştım ama ufak tefek bildikleri oldu. Asıl mesele için mart nisan dedi patlarsa yazarım zaten.
O zaman tam net istediğim gibi cevaplar almayınca önemsememiştim nosunu silmiştim ismini de hatırlayamıyorum o yüzden canım. Ufak tefek bişiler olunca belki nosunu veren arkadaş görürse yazar diye yazmıştım.Fal bakan kişinin ismi
O zaman tam net istediğim gibi cevaplar almayınca önemsememiştim nosunu silmiştim ismini de hatırlayamıyorum o yüzden canım.Fal bakan kişinin ismi
zehra hanim nerede calisiyor acabakızlaaar uzun bir aradan sonra merhabaa :)
çok özlemişim buraları
yurtdışındaydım daha yeni geldim ve buralara bir süre uğrayamamıştım..
naptınız fal işlerini var mı yeni birileri???
benim sözüm vardı zehra hanımın dediklerinden çıkan olursa yazacağım diye.
dün akşam dediği en önemli şey olduu
evlilik teklifimi aldım :))
14 şubattaa nişanlanıyorum
yurtdışına gideceğimi sevgilimle barışacağımı işte evlilik teklifi alacağımı iş hayatımda değişiklikler olacağını ve yükseliş dönemine gireceğimi söylemişti dediğim gibi hepsi çıktı ve en son evlilik teklifini bekliyordum ve o da sonunda oldu
o kadar mutluyum ki :):)
fal defterini ben maziye gömüyorum böylelikle...
arada bir zehra hanıma baktırırım en azından dedikleri çıkıyor ve vaktimi paramı boşa harcamıyorum
kızlaaar uzun bir aradan sonra merhabaa :)
çok özlemişim buraları
yurtdışındaydım daha yeni geldim ve buralara bir süre uğrayamamıştım..
naptınız fal işlerini var mı yeni birileri???
benim sözüm vardı zehra hanımın dediklerinden çıkan olursa yazacağım diye.
dün akşam dediği en önemli şey olduu
evlilik teklifimi aldım :))
14 şubattaa nişanlanıyorum
yurtdışına gideceğimi sevgilimle barışacağımı işte evlilik teklifi alacağımı iş hayatımda değişiklikler olacağını ve yükseliş dönemine gireceğimi söylemişti dediğim gibi hepsi çıktı ve en son evlilik teklifini bekliyordum ve o da sonunda oldu
o kadar mutluyum ki :):)
fal defterini ben maziye gömüyorum böylelikle...
arada bir zehra hanıma baktırırım en azından dedikleri çıkıyor ve vaktimi paramı boşa harcamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?