İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar samsundan arzunun numarasını vermiştim çıkan falı olan varmı dün bi arkadasım aradı falının cıktıgını anlattı burayada hiç yazılmadı baktıranlar merak ettım
Ben baktırmıştım canım bana beklediğim kişiyle yüzleşme olacağını ve rahatlayacağımı söylemişti ama o kişiyle tekrar olmayacağını söyledi. Gerçektende görüşmüştük ama tam anlamıyla istediğim şekilde konuşmadık yine de rahatlamıştım. Ama o kişiyle yeniden başlamadık malesef.

Kızlar kadınlar kahvesi duygunun dediklerini yaşayan varmı baktırdım anda iyidi verdiği tarihler var onları bekliyorum yakınlarıma cıktı ama banada cıkacak şeyler söylemedi açıkcası :)

Canım senın in hayırlısı olsun bir kaç arkadasıma da cıktı o kadın banada da çıkmıstı ondan buraya soruyım dedımm olmayacak seyı sölemesi iyi. Umut vermio bana da ole demıstı daha ıyı oldu hatta senın içinde istediğin gibi olur umarım

Kim bu falcı?telefonda mı bakıyor?ödemeyi fln nasıl yapıyorsunuz?merak ettim,ben de baktırayım

Yani evet o direk olumsuzu dedi. Ama yaz için birşey dedi bence çok imkansız öyle bir yolum yok çünkü o yüzden ciddiye almamıştım olcak diyenlerde var ben anlamadım bu işi .

Yani evet o direk olumsuzu dedi. Ama yaz için birşey dedi bence çok imkansız öyle bir yolum yok çünkü o yüzden ciddiye almamıştım olcak diyenlerde var ben anlamadım bu işi .
Bende ciddiye almadım ilk baktırdıgımda sonradan aklıma geldi Umarım hayırlısı olır senin için

Bende ciddiye almadım ilk baktırdıgımda sonradan aklıma geldi Umarım hayırlısı olır senin için
Senin içinde dilerim canım. Buarada daha önce burdan catish mi tam hatırlayamadım nicki ya. Bakırköyde bir bayandan bahsetmişti o kadına baktırmıştım gününde dediği bazı şeyleri yaşadım baya nokta atışlı oldu birde benim için dediği önemli bişi gerçekleşti açıkçası daha çok analiz gibi olmuştu aşırı tatmin olmamıştım ama ufak tefek bildikleri oldu. Asıl mesele için mart nisan dedi patlarsa yazarım zaten.

Fal bakan kişinin ismi neydi

Kızlar halkalı da nermin yada nergis fal bakan bir kadın varmış evinde ve tlf bakıyormus bilen duyan varsa yorum rica etcam:)

Fal bakan kişinin ismi
O zaman tam net istediğim gibi cevaplar almayınca önemsememiştim nosunu silmiştim ismini de hatırlayamıyorum o yüzden canım.
Ufak tefek bişiler olmuştu gününde ama başka bir konuda önemli bir gelişmeyi bilince belki nosunu veren arkadaş görürse yazar diye yazmıştım.

Merhabalar,
Kızlar öncelikle ben izmirliyim. İzmirde tüm falcıları gezmişliğim var ve geze geze de çoğunu kişisel olarak da tanıdım. İzmirde 15-20 tl ye bakan falcılar burda 40-50 tl aralığında ve hiç bir farkları yok. Burdan okuduğum kadarıyla bir liste yaptım kendime belki İzmirde Sibel ( Neco Cafe) ayarında birini bulurum diye ancak baktımki malesef yok İlk olarak Bakırköyde Şenay a gittim . İlk izlenimim süper geçmişte olanlarla ilgili çok iyi noktalara değindi harfler tuttu resmen isim verdi çok da olumlu şeyler söyledi ancak gelecekle ilgili söyledikleri faldan çok akıl verme ve tahmin. Falda görülenler değilde mantıklı atmalar devreye girince hoşlanmıyorum. İkinci kez tekrar Şenay a gittim daha az tatmin etti öncekileri hatırladığı için akıl verdi yine herhangi bir gelecek tahmini yok bir daha gitmeme kararı aldım. Daha sonra 6 saat sıra bekledikten sonra Çiğdem e baktırdım. Çiğdem de geçmişle ilgili özellikle ailemle ilgili güzel noktalara değindi ancak gelecekle ilgili olumlu hoşbeş yaptı. Çok değer veriyor sen sabret tarzı. Çiğdem in çalıştığı yerde Umay a baktırdım. Çok pozitif enerjisi güzel. Söyledikleri onunda olumlu ancak yine tatmin eden gelecekle ilgili elle tutulur birşey yok yine müşteri memnuniyeti amacı ile çok değer veriyor canım cicim. Bu arada ilişkimde başıma gelen net olumsuzluğu gören bilen tahmin eden dikkat et diyen kimse olmadı malesef ve eğerki iyi birer falcı olsalar bunu tahmin etmemeleri imkansızdı. Az çok bende tarot bakıyorum ben bile bildim kendi kendime onlar bilemedi telefonla 20 tl ye bakan kişiye bende baktırdım eğer adı ece ise. o hepten fıs alakasız bir frekansta kendisi:))) şimdilik bu kadar kızlar:) İzmirde sibel e baktıranlarınız var ise lütfen yardım edin onun gibi burda kim var :)

kızlaaar uzun bir aradan sonra merhabaa :)
çok özlemişim buraları
yurtdışındaydım daha yeni geldim ve buralara bir süre uğrayamamıştım..
naptınız fal işlerini var mı yeni birileri???
benim sözüm vardı zehra hanımın dediklerinden çıkan olursa yazacağım diye.
dün akşam dediği en önemli şey olduu
evlilik teklifimi aldım :))
14 şubattaa nişanlanıyorum
yurtdışına gideceğimi sevgilimle barışacağımı işte evlilik teklifi alacağımı iş hayatımda değişiklikler olacağını ve yükseliş dönemine gireceğimi söylemişti dediğim gibi hepsi çıktı ve en son evlilik teklifini bekliyordum ve o da sonunda oldu
o kadar mutluyum ki :):)
fal defterini ben maziye gömüyorum böylelikle...
arada bir zehra hanıma baktırırım en azından dedikleri çıkıyor ve vaktimi paramı boşa harcamıyorum

zehra hanim nerede calisiyor acaba

Allah mesut etsin, mutluluğunuz daim olsun=) Zehra kim bu arada?

Kızlar, bugün Beşiktaş'ta bir işim vardı. Gitmişken Nihal'e baktırayım dedim son zamanlarda çok sık ismini duyuyordum. Çok tatlı bir kadın bence, ben enerjisini beğendim. Durumumu iyi bildi tespitleri çok yerindeydi. Kısa bakıyor ve ana konu üzerinde ilerledi fal, hoş benim de merakım o yöndeydi. Tarih verdi bakalım çıkarsa yazarım. Gidenlerden falı çıkan oldu mu görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…