- 5 Ağustos 2015
- 386
- 1.234
- 33
Fala bakmaya saat 13:00 da başlıyor fakat insanlar kafe açılmadan sıraya geçiyorşar arkada balkon gibi yer var balıkçıların içindem bir yerden geçiyorsunuz. Cafe açıldığında çoktanişk sıraların hepsi dolmuş oluyor. Tavsiye ilk 3 sıtaya girmeniz.
Hande de daha önce böyleydi, telefonla arandığında sıra kalırsa o güne veriyorlardı sadece.Nıye bu ezıyet
Telefonla randevu alamıyorlar mı Mesela Hande 1o gün sonraya randevu verıyor OK günün bellı saatın bellı
9 da gıt, 2de falına bakılsın, ezıyet hakıkaten,,,, 1o dakıkalık fal ıçın 5 saat beklıyceksın,,,, Uzaktan gelenın o cıvarda ne ısı olur, dukkanlar 1o da açılıyor, kafeye otursan ılave malıyet,,,
Daha verımlı bır çözüm bulmalılar,,,
eylemden ilk bahsedilen mesajlar hep gelecek için tutturdu demişler off çok üzüldüm hala numarasını bulsam ararım heralde çok ihtiyacım var iyi bişeyler duymaya
Kime baktırmış bende baktırayım 20 lira uygunmuş :)Canım arkadaşım baktirmis memnun kalmış 20 tl mis ama bugun çok yogundu baktiramadim kahve fali bakiyomus yarın kismetse baktiramadim yazarim
Nıye bu ezıyet
Telefonla randevu alamıyorlar mı Mesela Hande 1o gün sonraya randevu verıyor OK günün bellı saatın bellı
9 da gıt, 2de falına bakılsın, ezıyet hakıkaten,,,, 1o dakıkalık fal ıçın 5 saat beklıyceksın,,,, Uzaktan gelenın o cıvarda ne ısı olur, dukkanlar 1o da açılıyor, kafeye otursan ılave malıyet,,,
Daha verımlı bır çözüm bulmalılar,,,
Talep çok diye almıyorlar telefonla randevu. Ben de Bakırköy civarında değilim ve fal baktırmak için sabahın köründe gideceğimi sanmıyorum. Denk getirebilirsem artık=)
Talebın çok olması ne fark eder kı, 1o gün sonraya verırsın randevuyu
Yoksa sabahın 9unda sıraya gırmek hıç akıl ısı degıl, hastanelerde kalmadı bu görüntüler
Düsünsene 8de evden çıkıcaksın, 9da sıra aldın, 2de baktırdın eve döndün 7 saat !!! nerdeyse 1 günlük mesaı Mastafını sen düsün, 5 saat nerde takılsan masraf
Bence bu kadar özverıye fal baktıranın TCKN'sını bılerek baslaması sonra da gelecegı sektırmeden tutturması gerekır
Katılıyorum..bu kadar çileye,geleceği net bilen biri için katlanılır ama bunun da garantisi yok.neticede falcı bir öngörüde bulunuyor.başkasınınki tutar benimki tutmaz.kimse herşeyi bilemez.buyüzden değmez bence bu kadar sıkıntıya.Talebın çok olması ne fark eder kı, 1o gün sonraya verırsın randevuyu
Yoksa sabahın 9unda sıraya gırmek hıç akıl ısı degıl, hastanelerde kalmadı bu görüntüler
Düsünsene 8de evden çıkıcaksın, 9da sıra aldın, 2de baktırdın eve döndün 7 saat !!! nerdeyse 1 günlük mesaı Mastafını sen düsün, 5 saat nerde takılsan masraf
Bence bu kadar özverıye fal baktıranın TCKN'sını bılerek baslaması sonra da gelecegı sektırmeden tutturması gerekır
İsmi ne falcınınEvet bende çok yüksek fiyatlar odeyince banada uygun geldi fazla bir beklentim yok ama en azından giden 20 tl olur ☺
Bana 6-7 sine kadar iletişime geçecek demişti.tutmadı,ses seda yok henüz.sizin adınıza sevindim ama.
teşekkürler, devamı çıkacak mı bakalım, belli değil daha.Bana 6-7 sine kadar iletişime geçecek demişti.tutmadı,ses seda yok henüz.sizin adınıza sevindim ama.
Nerde yeriYasemin demişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?