İstanbul'da Fal - Falcılar

Nıye bu ezıyet

Telefonla randevu alamıyorlar mı Mesela Hande 1o gün sonraya randevu verıyor OK günün bellı saatın bellı
9 da gıt, 2de falına bakılsın, ezıyet hakıkaten,,,, 1o dakıkalık fal ıçın 5 saat beklıyceksın,,,, Uzaktan gelenın o cıvarda ne ısı olur, dukkanlar 1o da açılıyor, kafeye otursan ılave malıyet,,,
Daha verımlı bır çözüm bulmalılar,,,

Hande de daha önce böyleydi, telefonla arandığında sıra kalırsa o güne veriyorlardı sadece.
Zamanla bu da öyle olur heralde

Taksimde nerde kime baktirsak var mi bildigi olan suan konusmanin en gerilerine kadar gidemiyorum bir suru isim var kim nerde anlamadim hic :)

Canım arkadaşım baktirmis memnun kalmış 20 tl mis ama bugun çok yogundu baktiramadim kahve fali bakiyomus yarın kismetse baktiramadim yazarim

eylemden ilk bahsedilen mesajlar hep gelecek için tutturdu demişler off çok üzüldüm hala numarasını bulsam ararım heralde çok ihtiyacım var iyi bişeyler duymaya

eylemı ılk kesfeden benım ortalıgın canına da okuyordu.... ne zaman buraya yazdım basladı foslamaya ...

sanırım parayı bulunca cozutuyorlar baktırmayın derım en olmadık 5 tane dılencıye 10 ar tl verın hayır dua alırsınız o kadar dıyorum ...bosuna da telefon ıstemeyın ozelden sıldım numarasını

Evet bende çok yüksek fiyatlar odeyince banada uygun geldi fazla bir beklentim yok ama en azından giden 20 tl olur ☺

Talep çok diye almıyorlar telefonla randevu. Ben de Bakırköy civarında değilim ve fal baktırmak için sabahın köründe gideceğimi sanmıyorum. Denk getirebilirsem artık=)

Talep çok diye almıyorlar telefonla randevu. Ben de Bakırköy civarında değilim ve fal baktırmak için sabahın köründe gideceğimi sanmıyorum. Denk getirebilirsem artık=)

Talebın çok olması ne fark eder kı, 1o gün sonraya verırsın randevuyu
Yoksa sabahın 9unda sıraya gırmek hıç akıl ısı degıl, hastanelerde kalmadı bu görüntüler

Düsünsene 8de evden çıkıcaksın, 9da sıra aldın, 2de baktırdın eve döndün 7 saat !!! nerdeyse 1 günlük mesaı Masrafını sen düsün, 5 saat nerde takılsan masraf

Bence bu kadar özverıye fal baktıranın TCKN'sını bılerek baslaması sonra da gelecegı sektırmeden tutturması gerekır

Son düzenleme:

Evet ,haklısın. Ama insanlar sabahın 9'unda sıra almak için koşup gittikçe bu insanlar da randevulu çalışmaya gerek duymaz. Civarda oturanlar ve oralarda işi gücü olanlar için mantıklı olabilir de, bir tek fal baktırmak için sabahın köründe koşarak git randevu al sonra git 1'de 2'de baktır işi gereksiz aksiyon gerçekten.

Katılıyorum..bu kadar çileye,geleceği net bilen biri için katlanılır ama bunun da garantisi yok.neticede falcı bir öngörüde bulunuyor.başkasınınki tutar benimki tutmaz.kimse herşeyi bilemez.buyüzden değmez bence bu kadar sıkıntıya.

Kızlar samsundan arzunun numarasını vermiştim çıkan falı olan varmı dün bi arkadasım aradı falının cıktıgını anlattı burayada hiç yazılmadı baktıranlar merak ettım

Yasemin demişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Bana 6-7 sine kadar iletişime geçecek demişti.tutmadı,ses seda yok henüz.sizin adınıza sevindim ama.
teşekkürler, devamı çıkacak mı bakalım, belli değil daha.

Belli olmaz belki size de biraz gecikmeyle olur, tarihler sarkıyor genellikle... iyi şanslar ve tabi hayırlısı ile...

Telefonla baktirmis canim yeri varmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…