İstanbul'da Fal - Falcılar

Zehraya nerede baktırdın acaba bende merak ettim paylaşırsanız sevinirim

Zehra ne kadara bakıyor ve numarasını verebilir misin ??

Bugun bende gittim tarihleri çok iyi takip et bana 3 kez cıktı

Bugun bende gittim tarihleri çok iyi takip et bana 3 kez cıktı

Aaa cidden mi? Ay sevindim dilerim bana da çıkar, yakın tarih verdi zaten. Kayıda izin vermiyormuş not ettim tarihi, diğer söyledikleri çok not etmeye gerek olan şeyler değildi zaten. Tatlı bi kadın ya sevdim ben. Yalnız bence kahveye bakmıyor. Daha fincanı açmadan söylemeye başladı bana şöyle böyle biri var şöyle böyle olmuş diye. Enerjisel anlamda var bir şeyler.

hangisi 3 kez cıktı? hangi falcı :)
Beşiktaş nihal sembol cafe ama dogum izne çıkcak yakında gitceksen erteleme zehrayada eylül ayında baya popülerdi sayfada baya kişi baktırdı sonra durdu banada cıkmadı ama sen baktırdıgında yorumunu yaz lütfen çıkana da ne mutlu:)

Ben ikisine de baktırıyorum 30 dk bakıyor ole bana hatta bi dediği daha çıktıgı için falın çıktı geldim dedimm deme ole fal işte diyor mütevazi

Bende 20 tl ye bakan kişiye baktirdim daha yeni güzeldi fiyatına göre ben memnun kaldım

Bunu arkadaşım tavsiye etmişti yazmıştım ama baktiramamistim bugün baktirdim bu fiyata güzel bir kahve fali bakımı oldu 50 vérip aynı şeyleri duyuyorum zaten hem fiyati makul hem güzel bir faldı

Ben ikisine de baktırıyorum 30 dk bakıyor ole bana hatta bi dediği daha çıktıgı için falın çıktı geldim dedimm deme ole fal işte diyor mütevazi

kahve kısaydı tarot uzun demek:) bir dahakine onu da denerim canım. dilerim bana da çıkar da 2.hakkımı tarotta kullanırım.=)

Arkadaşlar iyi akşamlar.Dayım eşi ile 20 yıl kadar önce Cezmiye gitmiş ve bir kaza geçirip elinde iz kalacağını ve gördükçe kendisini hatırlayacağını söylemiş ve geçirdiği kazada 3 parmağını kaybettiği 13 yıldır bu böyle.İletişimi de kaybetmiş. Telefonu olan varsa özelden atabilirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…