Numarasını alabilirmiyimSevgi isterseniz bana özelden mesaj atın, size benimkinin numarasını vereyim. O telefonda bakıyor, gitmeniz gerekmiyor.
Zehraya nerede baktırdın acaba bende merak ettim paylaşırsanız sevinirimkızlaaar uzun bir aradan sonra merhabaa :)
çok özlemişim buraları
yurtdışındaydım daha yeni geldim ve buralara bir süre uğrayamamıştım..
naptınız fal işlerini var mı yeni birileri???
benim sözüm vardı zehra hanımın dediklerinden çıkan olursa yazacağım diye.
dün akşam dediği en önemli şey olduu
evlilik teklifimi aldım :))
14 şubattaa nişanlanıyorum
yurtdışına gideceğimi sevgilimle barışacağımı işte evlilik teklifi alacağımı iş hayatımda değişiklikler olacağını ve yükseliş dönemine gireceğimi söylemişti dediğim gibi hepsi çıktı ve en son evlilik teklifini bekliyordum ve o da sonunda oldu
o kadar mutluyum ki :):)
fal defterini ben maziye gömüyorum böylelikle...
arada bir zehra hanıma baktırırım en azından dedikleri çıkıyor ve vaktimi paramı boşa harcamıyorum
telefonda baktırmıştım canım zehra hanım ankarada ama iş için ankaraya gittiğimde evinede götürmüştü kuzenimZehraya nerede baktırdın acaba bende merak ettim paylaşırsanız sevinirim
Zehra ne kadara bakıyor ve numarasını verebilir misin ??kızlaaar uzun bir aradan sonra merhabaa :)
çok özlemişim buraları
yurtdışındaydım daha yeni geldim ve buralara bir süre uğrayamamıştım..
naptınız fal işlerini var mı yeni birileri???
benim sözüm vardı zehra hanımın dediklerinden çıkan olursa yazacağım diye.
dün akşam dediği en önemli şey olduu
evlilik teklifimi aldım :))
14 şubattaa nişanlanıyorum
yurtdışına gideceğimi sevgilimle barışacağımı işte evlilik teklifi alacağımı iş hayatımda değişiklikler olacağını ve yükseliş dönemine gireceğimi söylemişti dediğim gibi hepsi çıktı ve en son evlilik teklifini bekliyordum ve o da sonunda oldu
o kadar mutluyum ki :):)
fal defterini ben maziye gömüyorum böylelikle...
arada bir zehra hanıma baktırırım en azından dedikleri çıkıyor ve vaktimi paramı boşa harcamıyorum
Bugun bende gittim tarihleri çok iyi takip etKızlar, bugün Beşiktaş'ta bir işim vardı. Gitmişken Nihal'e baktırayım dedim son zamanlarda çok sık ismini duyuyordum. Çok tatlı bir kadın bence, ben enerjisini beğendim. Durumumu iyi bildi tespitleri çok yerindeydi. Kısa bakıyor ve ana konu üzerinde ilerledi fal, hoş benim de merakım o yöndeydi. Tarih verdi bakalım çıkarsa yazarım. Gidenlerden falı çıkan oldu mu görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim=)
Bugun bende gittim tarihleri çok iyi takip etbana 3 kez cıktı
Beşiktaş nihal sembol cafe ama dogum izne çıkcak yakında gitceksen ertelemehangisi 3 kez cıktı? hangi falcı :)
Ben ikisine de baktırıyorum 30 dk bakıyor ole bana hatta bi dediği daha çıktıgı için falın çıktı geldim dedimm deme ole fal işte diyorAaa cidden mi? Ay sevindim dilerim bana da çıkar, yakın tarih verdi zaten. Kayıda izin vermiyormuş not ettim tarihi, diğer söyledikleri çok not etmeye gerek olan şeyler değildi zaten. Tatlı bi kadın ya sevdim ben. Yalnız bence kahveye bakmıyor. Daha fincanı açmadan söylemeye başladı bana şöyle böyle biri var şöyle böyle olmuş diye.Enerjisel anlamda var bir şeyler.
zehraya da baktırıyor musun canım çıkar mı acaba dedikleriBen ikisine de baktırıyorum 30 dk bakıyor ole bana hatta bi dediği daha çıktıgı için falın çıktı geldim dedimm deme ole fal işte diyormütevazi
O kimmBende 20 tl ye bakan kişiye baktirdim daha yeni güzeldi fiyatına göre ben memnun kaldım
Ben ikisine de baktırıyorum 30 dk bakıyor ole bana hatta bi dediği daha çıktıgı için falın çıktı geldim dedimm deme ole fal işte diyormütevazi
Hayır ıkısı 30 dk tarot ve kahve:)kahve kısaydı tarot uzun demek:) bir dahakine onu da denerim canım. dilerim bana da çıkar da 2.hakkımı tarotta kullanırım.=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?