- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Hayır ıkısı 30 dk tarot ve kahve:)
Bu cezmi 7-8 yıl önce Bakırköy'de Dilek cafe de mi bakıyoduArkadaşlar iyi akşamlar.Dayım eşi ile 20 yıl kadar önce Cezmiye gitmiş ve bir kaza geçirip elinde iz kalacağını ve gördükçe kendisini hatırlayacağını söylemiş ve geçirdiği kazada 3 parmağını kaybettiği 13 yıldır bu böyle.İletişimi de kaybetmiş. Telefonu olan varsa özelden atabilirmi.
Slm zehranın telini rica etsemtelefonda baktırmıştım canım zehra hanım ankarada ama iş için ankaraya gittiğimde evinede götürmüştü kuzenim
Benim dediğim Şirinevlerdeymiş cafede değil forumda bahsedilen aynı kişidir diye düşündümBu cezmi 7-8 yıl önce Bakırköy'de Dilek cafe de mi bakıyodu
Kızlar bNihal hakkında hep olumlu yorumlar var değil mi :) o zaman topluca nihale gidelim arkadaşlar boşverin diğerlerini :))
Numarasını alabilirmiyim cnm rica etsemBen telde kahve baktirdim güzeldi fiyati da makul git gel yapamıyorum telefon daha kolayı ma geliyor ☺
peki numarasını alma ihtimalimiz var mı? özelden atarsan sevinirim...Kızlar hepinize merhaba,
Geçenlerde yazdığım mesaj da fal ve falcılardan bahsetmiştim.O yazıda birini özellikle konu dışı tuttum.Şimdi anlatayım;
Bilen bilir bir zamanlar epey falcı gezdim hepsi tırttı açıkcası.Sadece birinden çok memnun kalmıştım ve dediklerinin büyük çoğunluğu gerçekleşmişti..Nil hanım.
Eski yazılarımı bulup okursanız detaylıca anlatmıştım.Şimdi diyeceklerim yeni durum:)
Nil hanıma ara ara giderim bildiğiniz klasik cafe falcısı değildir.Çok güzel tarot kartı okur ve kahve falı bakar.İlk angels cafede bakmıştım mesleğime kadar anlatmıştı.O zaman geçici çalışıyordu hemen ayrıldı.Başka mesleği var falı biraz da hatır kıramayıp bakıyor.En son ekim sonu gittim.
Efendim dediklerine gelince;bu adam seni unutmamış arayacak bekle sakin dur.Hayatında başka kimse yok.Bu arada isim de verdi.Ve bana özel birşeyler de söyledi.Sonuçta dediği gibi oldu aradı ama yine dediği gibi bekledim.Bana hep ısrarla istanbula gelecek derdi nil hanım(şehir dışında yaşıyordu)Gelmiş!Şoke oldum duyunca.
Başka bir sürü şey var da yazmak istemiyorum,özel çünkü.
Hele bir ayrılığımız da ay vererek arayacak demişti nil hanım.Güneş aslan burcuna girmeden aynen öyle olmuştu.Ben eski yazdıklarımı bulamıyorum:)bulup okursanız orda da görürsünüz.
Pembe tablo çizenden hoşlanmam,inanmam açıkcası.Nil hanım olanı olamayacak olanı söyler.Yıllardır ara ara giderim çok az yanıldığı olmuştur.Bugünlerde biraz rahatsızmış,acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda iyileşir.
Ps:Bu bir reklam filan değildir beni bilen bilir.Eski yazdıklarımdan hiçbir farkı yok.Sırf şu reklam muhabbeti yüzünden yazmadım inanın.Tabi şunu da belirteyim gidip memnun olmayan da olmuştu o zamanlar birşey diyemem.Olabilir çünkü.Ben çok severim çok da güvenirim.
Hepinize sevgiler
Nili ilk defa duydumKızlar hepinize merhaba,
Geçenlerde yazdığım mesaj da fal ve falcılardan bahsetmiştim.O yazıda birini özellikle konu dışı tuttum.Şimdi anlatayım;
Bilen bilir bir zamanlar epey falcı gezdim hepsi tırttı açıkcası.Sadece birinden çok memnun kalmıştım ve dediklerinin büyük çoğunluğu gerçekleşmişti..Nil hanım.
Eski yazılarımı bulup okursanız detaylıca anlatmıştım.Şimdi diyeceklerim yeni durum:)
Nil hanıma ara ara giderim bildiğiniz klasik cafe falcısı değildir.Çok güzel tarot kartı okur ve kahve falı bakar.İlk angels cafede bakmıştım mesleğime kadar anlatmıştı.O zaman geçici çalışıyordu hemen ayrıldı.Başka mesleği var falı biraz da hatır kıramayıp bakıyor.En son ekim sonu gittim.
Efendim dediklerine gelince;bu adam seni unutmamış arayacak bekle sakin dur.Hayatında başka kimse yok.Bu arada isim de verdi.Ve bana özel birşeyler de söyledi.Sonuçta dediği gibi oldu aradı ama yine dediği gibi bekledim.Bana hep ısrarla istanbula gelecek derdi nil hanım(şehir dışında yaşıyordu)Gelmiş!Şoke oldum duyunca.
Başka bir sürü şey var da yazmak istemiyorum,özel çünkü.
Hele bir ayrılığımız da ay vererek arayacak demişti nil hanım.Güneş aslan burcuna girmeden aynen öyle olmuştu.Ben eski yazdıklarımı bulamıyorum:)bulup okursanız orda da görürsünüz.
Pembe tablo çizenden hoşlanmam,inanmam açıkcası.Nil hanım olanı olamayacak olanı söyler.Yıllardır ara ara giderim çok az yanıldığı olmuştur.Bugünlerde biraz rahatsızmış,acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda iyileşir.
Ps:Bu bir reklam filan değildir beni bilen bilir.Eski yazdıklarımdan hiçbir farkı yok.Sırf şu reklam muhabbeti yüzünden yazmadım inanın.Tabi şunu da belirteyim gidip memnun olmayan da olmuştu o zamanlar birşey diyemem.Olabilir çünkü.Ben çok severim çok da güvenirim.
Hepinize sevgiler
Ben ikisine de baktırıyorum 30 dk bakıyor ole bana hatta bi dediği daha çıktıgı için falın çıktı geldim dedimm deme ole fal işte diyormütevazi
kızlaaar uzun bir aradan sonra merhabaa :)
çok özlemişim buraları
yurtdışındaydım daha yeni geldim ve buralara bir süre uğrayamamıştım..
naptınız fal işlerini var mı yeni birileri???
benim sözüm vardı zehra hanımın dediklerinden çıkan olursa yazacağım diye.
dün akşam dediği en önemli şey olduu
evlilik teklifimi aldım :))
14 şubattaa nişanlanıyorum
yurtdışına gideceğimi sevgilimle barışacağımı işte evlilik teklifi alacağımı iş hayatımda değişiklikler olacağını ve yükseliş dönemine gireceğimi söylemişti dediğim gibi hepsi çıktı ve en son evlilik teklifini bekliyordum ve o da sonunda oldu
o kadar mutluyum ki :):)
fal defterini ben maziye gömüyorum böylelikle...
arada bir zehra hanıma baktırırım en azından dedikleri çıkıyor ve vaktimi paramı boşa harcamıyorum
nili hiç bilmiyorum canım buralarda ilk defa duydumNil nerde bakıyor acaba ?
Tarot ve kahve ayrı ama ikisindede aynı şey çıkıyor ama ben beğendiğim in falını detay için ikisine de baktırıyorumFal ve kahve ikisini de baktırınca iki fal ücreti mi alıyor.
Ne kadara bakıyor Nihal Hanım?Bugun bende gittim tarihleri çok iyi takip etbana 3 kez cıktı
29 tl canımNe kadara bakıyor Nihal Hanım?
Tarot ayrı kahve ayrı ücret mi istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?