İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu cezmi 7-8 yıl önce Bakırköy'de Dilek cafe de mi bakıyodu

Sirinevler mi neresinde orda oturuyorum ama hiç duymadim

Ben telde kahve baktirdim güzeldi fiyati da makul git gel yapamıyorum telefon daha kolayı ma geliyor ☺

Kızlar hepinize merhaba,
Geçenlerde yazdığım mesaj da fal ve falcılardan bahsetmiştim.O yazıda birini özellikle konu dışı tuttum.Şimdi anlatayım;
Bilen bilir bir zamanlar epey falcı gezdim hepsi tırttı açıkcası.Sadece birinden çok memnun kalmıştım ve dediklerinin büyük çoğunluğu gerçekleşmişti..Nil hanım.
Eski yazılarımı bulup okursanız detaylıca anlatmıştım.Şimdi diyeceklerim yeni durum:)
Nil hanıma ara ara giderim bildiğiniz klasik cafe falcısı değildir.Çok güzel tarot kartı okur ve kahve falı bakar.İlk angels cafede bakmıştım mesleğime kadar anlatmıştı.O zaman geçici çalışıyordu hemen ayrıldı.Başka mesleği var falı biraz da hatır kıramayıp bakıyor.En son ekim sonu gittim.
Efendim dediklerine gelince;bu adam seni unutmamış arayacak bekle sakin dur.Hayatında başka kimse yok.Bu arada isim de verdi.Ve bana özel birşeyler de söyledi.Sonuçta dediği gibi oldu aradı ama yine dediği gibi bekledim.Bana hep ısrarla istanbula gelecek derdi nil hanım(şehir dışında yaşıyordu)Gelmiş!Şoke oldum duyunca.
Başka bir sürü şey var da yazmak istemiyorum,özel çünkü.
Hele bir ayrılığımız da ay vererek arayacak demişti nil hanım.Güneş aslan burcuna girmeden aynen öyle olmuştu.Ben eski yazdıklarımı bulamıyorum:)bulup okursanız orda da görürsünüz.
Pembe tablo çizenden hoşlanmam,inanmam açıkcası.Nil hanım olanı olamayacak olanı söyler.Yıllardır ara ara giderim çok az yanıldığı olmuştur.Bugünlerde biraz rahatsızmış,acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda iyileşir.
Ps:Bu bir reklam filan değildir beni bilen bilir.Eski yazdıklarımdan hiçbir farkı yok.Sırf şu reklam muhabbeti yüzünden yazmadım inanın.Tabi şunu da belirteyim gidip memnun olmayan da olmuştu o zamanlar birşey diyemem.Olabilir çünkü.Ben çok severim çok da güvenirim.
Hepinize sevgiler

Arkadaslar fal biraz frekans işi ben kadınlar kahvesi meryem çok severim ve bana her dediği çıkar ama begenmeyenlerde var benim onunla frekansı iyi elmiraya tek geçerim ama çok pahalı ve 10 dk ancak sadece o anki duruma odaklanıyor ve dedikleri cikiyor

peki numarasını alma ihtimalimiz var mı? özelden atarsan sevinirim...

Nili ilk defa duydum

Nil nerde bakıyor acaba ?

Kızlar bir sorum var kadınlar kahvesinde duygu yada peline baktıran var mı bu ikisinden hangisi uzun boylu renklı gözlü bide onu yazın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…