İstanbul'da Fal - Falcılar

Hangi Nil hanim bu? Bakdirma imkanimiz var mi ona?

Baktıramadım arkadaşlar parayı denkleştiremedim, Angelsnil'in tavsiyesi üzerine yarın nermin hanıma baktıracağım çıkan falları varmış bilgilendirme yaparım yarın :))

Baktıramadım arkadaşlar parayı denkleştiremedim, Angelsnil'in tavsiyesi üzerine yarın nermin hanıma baktıracağım çıkan falları varmış bilgilendirme yaparım yarın :))
Ay inşallah çıkar ben daha baktıramadım da arkadaslarım baktırmıs iyi dediler daha ona fırsat gelmedı:) ama bende baktırmayı düşünüyorum yorumunu bekliyorum

burcuu yıllar önce duyguya fal baktırdım dedikleri bir bir çıktı geçen sene tekrar mona lisaya gittiğimde yeri değişmişti ve duygu yoktu şimdi onu bulmayı çok istiyorum, sen yerini öğrenebildin mi ulaşmak için yapmadığım şey kalmadı

Duyguyu bilmiyorum ama seneler önce Şeker hanım vardı orda ben de onu bulamıyorum bir de taksim sybolde Alper vardı sonra Beyoğlu cafe ye geçti en son internetten bakıyodu şimdi nerelerde acaba facebook unu da kapatmış

Merhabalar, hande'ye ulşabilecek numara varmı acaba? Mi cafe de sanırım fakat cep numara var internette ve kimse açmıyor yardımınızı rica ediyorum

saydıkların ne kadar iyi bilmiyorum ama duygu baktırdığım ilk falcıydı ve hala onun gibisine rastlamadım bi bulsam bırakmıycam yerini bilen duyan varsa benle irtibata geçebilirse çok sevinicem ya

Cuma hande randevum var kızlar..karşının düşüncelerini,anı bilmede nasıl hande?tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Merhaba, handeye bende baktırmak istiyorum ama numara cıkmıyor ve mi cafe kapanmış diye okudum. Siz nerden ulaştınız? Yardımcı olursanız cok sevinirim

Kızlar özelden numarasini verdiğim kişiye baktiran oldumu merak ettim ona göre kendi falim değerlendiricem ☺☺bide bu Nihal ve duygu nerde bakıyor şu an

Kızlar özelden numarasini verdiğim kişiye baktiran oldumu merak ettim ona göre kendi falim değerlendiricem ☺☺bide bu Nihal ve duygu nerde bakıyor şu an
Ben baktırdım genel bi faldı. Ama çok iyi bi insan. Ona diyeceğim bişey yok. Ama ikinci kez baktırmak isticeğim bi fal değil.. Normal falcılara baktırdığım faldan ap ayrı bi konu söledi... Esas oğlanı görmedi bile..

bu nil sanırım çekmeköydeki kadın...yok mu numarasını bilen..bi sıralar epey popülermiş burda...

]Ben baktırdım genel bi faldı. Ama çok iyi bi insan. Ona diyeceğim bişey yok. Ama ikinci kez baktırmak isticeğim bi fal değil.. Normal falcılara baktırdığım faldan ap ayrı bi konu söledi... Esas oğlanı görmedi bile.. evet genel bakıyor solemistim zaten bende

Benimkileri bilmiş ti evet genel bir fal bakıyor ama zaten dedim yaa o fiyata memnun kaldığım. Bir faldı benim için .........yaa yokmu peki sole şudur diyeceğiniz biri herseyi bilen telefonunu verebileceğiniz şu aralar fal krizindeyim ☺☺☺

merhaba nil hanıma nasıl ulaşabileceğiz peki

Ben Baküdeyim,burda teyzemin arada baktırdığı evinde bakan bi kadın var 15 yıl önce baktırmışdı teyzem ,teyzeme demişki bir düğüne davet alacaksınız,o düğün sizin icin büyük bi darbe olacak,aradan aylar gecti,teyzemin eşini düğüne cağırdılar,düğün yeni başlamıştı bizi aradı teyzem eşim döndü düğünden midesi cok kötü zehirlenmiş diye apar topar gitti bizimkiler ambulans fln cağırdılar ama faydası olmadı kalp krizi gecirerek öldü o akşam,şimdi teyzeme yalvarıyorum neolur o kadına söyle banada baksın diye gelecek şimdi birazdan arayacaz bakalım bence evinde bakan hocalarla cafe falcıları arasında cok fark varya,bide bu kadın paraylada bakmıyor baktıktan sora 5-10 lira nekadar istersen sen kendin veriyorsun

Peki nerde kadın bize de haber ver

Evwt yaa bende çok isterim nasıl bakıyor nasıl iletişim kurabiliriZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…