Hangi Nil hanim bu? Bakdirma imkanimiz var mi ona?Kızlar hepinize merhaba,
Geçenlerde yazdığım mesaj da fal ve falcılardan bahsetmiştim.O yazıda birini özellikle konu dışı tuttum.Şimdi anlatayım;
Bilen bilir bir zamanlar epey falcı gezdim hepsi tırttı açıkcası.Sadece birinden çok memnun kalmıştım ve dediklerinin büyük çoğunluğu gerçekleşmişti..Nil hanım.
Eski yazılarımı bulup okursanız detaylıca anlatmıştım.Şimdi diyeceklerim yeni durum:)
Nil hanıma ara ara giderim bildiğiniz klasik cafe falcısı değildir.Çok güzel tarot kartı okur ve kahve falı bakar.İlk angels cafede bakmıştım mesleğime kadar anlatmıştı.O zaman geçici çalışıyordu hemen ayrıldı.Başka mesleği var falı biraz da hatır kıramayıp bakıyor.En son ekim sonu gittim.
Efendim dediklerine gelince;bu adam seni unutmamış arayacak bekle sakin dur.Hayatında başka kimse yok.Bu arada isim de verdi.Ve bana özel birşeyler de söyledi.Sonuçta dediği gibi oldu aradı ama yine dediği gibi bekledim.Bana hep ısrarla istanbula gelecek derdi nil hanım(şehir dışında yaşıyordu)Gelmiş!Şoke oldum duyunca.
Başka bir sürü şey var da yazmak istemiyorum,özel çünkü.
Hele bir ayrılığımız da ay vererek arayacak demişti nil hanım.Güneş aslan burcuna girmeden aynen öyle olmuştu.Ben eski yazdıklarımı bulamıyorum:)bulup okursanız orda da görürsünüz.
Pembe tablo çizenden hoşlanmam,inanmam açıkcası.Nil hanım olanı olamayacak olanı söyler.Yıllardır ara ara giderim çok az yanıldığı olmuştur.Bugünlerde biraz rahatsızmış,acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda iyileşir.
Ps:Bu bir reklam filan değildir beni bilen bilir.Eski yazdıklarımdan hiçbir farkı yok.Sırf şu reklam muhabbeti yüzünden yazmadım inanın.Tabi şunu da belirteyim gidip memnun olmayan da olmuştu o zamanlar birşey diyemem.Olabilir çünkü.Ben çok severim çok da güvenirim.
Hepinize sevgiler
Ben yarın zehra hanıma telefondan baktıracağım arkadaşlar :))
Ay inşallah çıkar ben daha baktıramadım da arkadaslarım baktırmıs iyi dediler daha ona fırsat gelmedı:) ama bende baktırmayı düşünüyorum yorumunu bekliyorumBaktıramadım arkadaşlar parayı denkleştiremedim, Angelsnil'in tavsiyesi üzerine yarın nermin hanıma baktıracağım çıkan falları varmış bilgilendirme yaparım yarın :))
burcuu yıllar önce duyguya fal baktırdım dedikleri bir bir çıktı geçen sene tekrar mona lisaya gittiğimde yeri değişmişti ve duygu yoktu şimdi onu bulmayı çok istiyorum, sen yerini öğrenebildin mi ulaşmak için yapmadığım şey kalmadımerhaba hanımlar bır soru sorum var yaklasık bır bucuk sene once taksım Mona Lısa Cafe de Duygu ya fal baktırmıstım fakat cafe el degıstırmıs Duygu hanım artık orda calısmıyo yenı yerını bılenınız var mı acaba cokkkk acıll bulmam lazım
burcuu yıllar önce duyguya fal baktırdım dedikleri bir bir çıktı geçen sene tekrar mona lisaya gittiğimde yeri değişmişti ve duygu yoktu şimdi onu bulmayı çok istiyorum, sen yerini öğrenebildin mi ulaşmak için yapmadığım şey kalmadı
saydıkların ne kadar iyi bilmiyorum ama duygu baktırdığım ilk falcıydı ve hala onun gibisine rastlamadım bi bulsam bırakmıycamDuyguyu bilmiyorum ama seneler önce Şeker hanım vardı orda ben de onu bulamıyorum bir de taksim sybolde Alper vardı sonra Beyoğlu cafe ye geçti en son internetten bakıyodu şimdi nerelerde acaba facebook unu da kapatmış
Merhaba, handeye bende baktırmak istiyorum ama numara cıkmıyor ve mi cafe kapanmış diye okudum. Siz nerden ulaştınız? Yardımcı olursanız cok sevinirimCuma hande randevum var kızlar..karşının düşüncelerini,anı bilmede nasıl hande?tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Kızlar özelden numarasini verdiğim kişiye baktiran oldumu merak ettim ona göre kendi falim değerlendiricem ☺☺bide bu Nihal ve duygu nerde bakıyor şu an
Ben baktırdım genel bi faldı. Ama çok iyi bi insan. Ona diyeceğim bişey yok. Ama ikinci kez baktırmak isticeğim bi fal değil.. Normal falcılara baktırdığım faldan ap ayrı bi konu söledi... Esas oğlanı görmedi bile..Kızlar özelden numarasini verdiğim kişiye baktiran oldumu merak ettim ona göre kendi falim değerlendiricem ☺☺bide bu Nihal ve duygu nerde bakıyor şu an
merhaba nil hanıma nasıl ulaşabileceğiz pekiKızlar hepinize merhaba,
Geçenlerde yazdığım mesaj da fal ve falcılardan bahsetmiştim.O yazıda birini özellikle konu dışı tuttum.Şimdi anlatayım;
Bilen bilir bir zamanlar epey falcı gezdim hepsi tırttı açıkcası.Sadece birinden çok memnun kalmıştım ve dediklerinin büyük çoğunluğu gerçekleşmişti..Nil hanım.
Eski yazılarımı bulup okursanız detaylıca anlatmıştım.Şimdi diyeceklerim yeni durum:)
Nil hanıma ara ara giderim bildiğiniz klasik cafe falcısı değildir.Çok güzel tarot kartı okur ve kahve falı bakar.İlk angels cafede bakmıştım mesleğime kadar anlatmıştı.O zaman geçici çalışıyordu hemen ayrıldı.Başka mesleği var falı biraz da hatır kıramayıp bakıyor.En son ekim sonu gittim.
Efendim dediklerine gelince;bu adam seni unutmamış arayacak bekle sakin dur.Hayatında başka kimse yok.Bu arada isim de verdi.Ve bana özel birşeyler de söyledi.Sonuçta dediği gibi oldu aradı ama yine dediği gibi bekledim.Bana hep ısrarla istanbula gelecek derdi nil hanım(şehir dışında yaşıyordu)Gelmiş!Şoke oldum duyunca.
Başka bir sürü şey var da yazmak istemiyorum,özel çünkü.
Hele bir ayrılığımız da ay vererek arayacak demişti nil hanım.Güneş aslan burcuna girmeden aynen öyle olmuştu.Ben eski yazdıklarımı bulamıyorum:)bulup okursanız orda da görürsünüz.
Pembe tablo çizenden hoşlanmam,inanmam açıkcası.Nil hanım olanı olamayacak olanı söyler.Yıllardır ara ara giderim çok az yanıldığı olmuştur.Bugünlerde biraz rahatsızmış,acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda iyileşir.
Ps:Bu bir reklam filan değildir beni bilen bilir.Eski yazdıklarımdan hiçbir farkı yok.Sırf şu reklam muhabbeti yüzünden yazmadım inanın.Tabi şunu da belirteyim gidip memnun olmayan da olmuştu o zamanlar birşey diyemem.Olabilir çünkü.Ben çok severim çok da güvenirim.
Hepinize sevgiler
Peki nerde kadın bize de haber verBen Baküdeyim,burda teyzemin arada baktırdığı evinde bakan bi kadın var 15 yıl önce baktırmışdı teyzem ,teyzeme demişki bir düğüne davet alacaksınız,o düğün sizin icin büyük bi darbe olacak,aradan aylar gecti,teyzemin eşini düğüne cağırdılar,düğün yeni başlamıştı bizi aradı teyzem eşim döndü düğünden midesi cok kötü zehirlenmiş diye apar topar gitti bizimkiler ambulans fln cağırdılar ama faydası olmadı kalp krizi gecirerek öldü o akşam,şimdi teyzeme yalvarıyorum neolur o kadına söyle banada baksın diye gelecek şimdi birazdan arayacaz bakalımbence evinde bakan hocalarla cafe falcıları arasında cok fark varya,bide bu kadın paraylada bakmıyor baktıktan sora 5-10 lira nekadar istersen sen kendin veriyorsun
Telefonda teyzemde ,ama bi durum da telefondan bakarmı bakmazmı bilmiyorum teyzem konuşacak ilk önce sora bakcak bana belkide telefonda bakmıyordur bilmiyorum kesinEvwt yaa bende çok isterim nasıl bakıyor nasıl iletişim kurabiliriZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?