Kim bu bilemeyen falcı?Ben baktırdım genel bi faldı. Ama çok iyi bi insan. Ona diyeceğim bişey yok. Ama ikinci kez baktırmak isticeğim bi fal değil.. Normal falcılara baktırdığım faldan ap ayrı bi konu söledi... Esas oğlanı görmedi bile..
Başınız sağ olsun ya..Telefonda teyzemde ,ama bi durum da telefondan bakarmı bakmazmı bilmiyorum teyzem konuşacak ilk önce sora bakcak bana belkide telefonda bakmıyordur bilmiyorum kesin
Mi cafe açık.Merhaba, handeye bende baktırmak istiyorum ama numara cıkmıyor ve mi cafe kapanmış diye okudum. Siz nerden ulaştınız? Yardımcı olursanız cok sevinirim
Çıktığına sevindim bana da özelden nosunu atar mısın şimdiden teşekkürlerKızlar hepinize merhaba,
Geçenlerde yazdığım mesaj da fal ve falcılardan bahsetmiştim.O yazıda birini özellikle konu dışı tuttum.Şimdi anlatayım;
Bilen bilir bir zamanlar epey falcı gezdim hepsi tırttı açıkcası.Sadece birinden çok memnun kalmıştım ve dediklerinin büyük çoğunluğu gerçekleşmişti..Nil hanım.
Eski yazılarımı bulup okursanız detaylıca anlatmıştım.Şimdi diyeceklerim yeni durum:)
Nil hanıma ara ara giderim bildiğiniz klasik cafe falcısı değildir.Çok güzel tarot kartı okur ve kahve falı bakar.İlk angels cafede bakmıştım mesleğime kadar anlatmıştı.O zaman geçici çalışıyordu hemen ayrıldı.Başka mesleği var falı biraz da hatır kıramayıp bakıyor.En son ekim sonu gittim.
Efendim dediklerine gelince;bu adam seni unutmamış arayacak bekle sakin dur.Hayatında başka kimse yok.Bu arada isim de verdi.Ve bana özel birşeyler de söyledi.Sonuçta dediği gibi oldu aradı ama yine dediği gibi bekledim.Bana hep ısrarla istanbula gelecek derdi nil hanım(şehir dışında yaşıyordu)Gelmiş!Şoke oldum duyunca.
Başka bir sürü şey var da yazmak istemiyorum,özel çünkü.
Hele bir ayrılığımız da ay vererek arayacak demişti nil hanım.Güneş aslan burcuna girmeden aynen öyle olmuştu.Ben eski yazdıklarımı bulamıyorum:)bulup okursanız orda da görürsünüz.
Pembe tablo çizenden hoşlanmam,inanmam açıkcası.Nil hanım olanı olamayacak olanı söyler.Yıllardır ara ara giderim çok az yanıldığı olmuştur.Bugünlerde biraz rahatsızmış,acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda iyileşir.
Ps:Bu bir reklam filan değildir beni bilen bilir.Eski yazdıklarımdan hiçbir farkı yok.Sırf şu reklam muhabbeti yüzünden yazmadım inanın.Tabi şunu da belirteyim gidip memnun olmayan da olmuştu o zamanlar birşey diyemem.Olabilir çünkü.Ben çok severim çok da güvenirim.
Hepinize sevgiler
Ben onermistim tatlım ben memnun kaldım arkadaş beğenme misKim bu bilemeyen falcı?
Eskiye dönup konusmalari takip etmek cok zor
Kim bu nil hanım mı?Ben konuştum kadınla denedik ama telefondan bakamadı maalesef sadece yüzyüze baka bilirim dedi,şubatın 25i Baküye gelecem istersen yanıma gel dedi bende dedim şubatın 22si istanbula gelcem dedim o da dedi eger erken gelirsem haber veririm dedi yani telefondan bakamıyor maalesef
Ben konuştum kadınla denedik ama telefondan bakamadı maalesef sadece yüzyüze baka bilirim dedi,şubatın 25i Baküye gelecem istersen yanıma gel dedi bende dedim şubatın 22si istanbula gelcem dedim o da dedi eger erken gelirsem haber veririm dedi yani telefondan bakamıyor maalesef
Telde 20 liraya fal bakıyorda. ondan bahsettikKim bu bilemeyen falcı?
Eskiye dönup konusmalari takip etmek cok zor
Bi ozel mesajlara bakar misin canimBen konuştum kadınla denedik ama telefondan bakamadı maalesef sadece yüzyüze baka bilirim dedi,şubatın 25i Baküye gelecem istersen yanıma gel dedi bende dedim şubatın 22si istanbula gelcem dedim o da dedi eger erken gelirsem haber veririm dedi yani telefondan bakamıyor maalesef
150 tl mi way wayy gerçekten ben olsam bozarim insanların parası çok 20 tl ye baktırdım en azından enerji süperdi terapi geldi bana ☺☺☺He biraz fazla verip elmira ya baktıririm 75 oda ama 150 ne yaanormalde cok yorum yazmam ancak gectigimiz gunlerde sembol ( symbol ) cafe Metin bey'e fal baktırdım. Mevcutu bilememesini bir yana bırakın, son derece negatif ve kotu bir uslup ile acımasızca yorumları ile hepimizi alaşağı etti... Bu kadar negatif insanların da neden bu işi yaptıgını hem de 150 tl ye hala nasıl musteri bulduklarını anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?