İstanbul'da Fal - Falcılar

Hocanın numarasını aldım teyzemden ya yarın akşam yada öbürgün konuşacam konuşup memnun kalırsam eger söylerim size

Kim bu bilemeyen falcı?
Eskiye dönup konusmalari takip etmek cok zor

Çıktığına sevindim bana da özelden nosunu atar mısın şimdiden teşekkürler

Ben konuştum kadınla denedik ama telefondan bakamadı maalesef sadece yüzyüze baka bilirim dedi,şubatın 25i Baküye gelecem istersen yanıma gel dedi bende dedim şubatın 22si istanbula gelcem dedim o da dedi eger erken gelirsem haber veririm dedi yani telefondan bakamıyor maalesef

Kim bu nil hanım mı?

Normalde nerde yasıyor bu kadın Azerbaycan'da mı Türkıye'de mı

Bi ozel mesajlara bakar misin canim

normalde cok yorum yazmam ancak gectigimiz gunlerde sembol ( symbol ) cafe Metin bey'e fal baktırdım. Mevcutu bilememesini bir yana bırakın, son derece negatif ve kotu bir uslup ile acımasızca yorumları ile hepimizi alaşağı etti... Bu kadar negatif insanların da neden bu işi yaptıgını hem de 150 tl ye hala nasıl musteri bulduklarını anlayamıyorum.

150 tl mi way wayy gerçekten ben olsam bozarim insanların parası çok 20 tl ye baktırdım en azından enerji süperdi terapi geldi bana ☺☺☺He biraz fazla verip elmira ya baktıririm 75 oda ama 150 ne yaa

Kızlar eski yorumlara bakıyorum da bikac yıl önce cezmi diye birinden bahs edilmişti hakkında hic olumsuz yorum yoktu sora da o cezmi öldü fln diye yazılmıştı ama bikac hafta önce bi arkadaştan numaransnı aldım istanbula dönünce arayacam bu cezmi hakkında bilgisi olan veya daha önce baktıram varmı?galiba telefonda bakıyordu

Çıkan fal haberi Gökay'dan.
Bir arkadaşından parayla ilgili sevindirici bir haber alacaksın ve bu işin Anadolu yakasıyla ilgili bir baglantisi olacak demisti.
Anlam verememistim.
Avrupa yakasinda ortak iş yaptığım bir arkadaşım o işi anaolu yakasındaki bir firma aracılığıyla sattı ben cook sevidnim cunku umudumu kesmistim konuyla ilgili. Cok sevindirik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…