Gökay nerde bakıyor acabaÇıkan fal haberi Gökay'dan.
Bir arkadaşından parayla ilgili sevindirici bir haber alacaksın ve bu işin Anadolu yakasıyla ilgili bir baglantisi olacak demisti.
Anlam verememistim.
Avrupa yakasinda ortak iş yaptığım bir arkadaşım o işi anaolu yakasındaki bir firma aracılığıyla sattı ben cook sevidnim cunku umudumu kesmistim konuyla ilgili. Cok sevindirik oldum
Cezmiyi bende duydum bir ara bakmıyordu crvremde çok kişi baktırmıştır cezmi iyidir ama pahalı hatta telle bakıyordu en sonKızlar eski yorumlara bakıyorum da bikac yıl önce cezmi diye birinden bahs edilmişti hakkında hic olumsuz yorum yoktu sora da o cezmi öldü fln diye yazılmıştı ama bikac hafta önce bi arkadaştan numaransnı aldım istanbula dönünce arayacam bu cezmi hakkında bilgisi olan veya daha önce baktıram varmı?galiba telefonda bakıyordu
Taksim istiklal caddesi pembe çikmazı Nazar Çay Ocağı'ndaGökay nerde bakıyor acaba
Gökay değilki o gökerTaksim istiklal caddesi pembe çikmazı Nazar Çay Ocağı'nda
Aa evett, Gökay nerden çıkmış :))Gökay değilki o göker
Nosu varsa banada verebilirmisin bide onu deneyeyim bide kaca bakiyorŞu cezmiye ulaşmam lazım mutlaka,arıyorum ne açıyor ne de geri dönüyor
normalde cok yorum yazmam ancak gectigimiz gunlerde sembol ( symbol ) cafe Metin bey'e fal baktırdım. Mevcutu bilememesini bir yana bırakın, son derece negatif ve kotu bir uslup ile acımasızca yorumları ile hepimizi alaşağı etti... Bu kadar negatif insanların da neden bu işi yaptıgını hem de 150 tl ye hala nasıl musteri bulduklarını anlayamıyorum.
Okuyunca benimde Nutku tutuldu 150 tl nedir yaaaneyy symbolde bakıp birde 15otl mi alıyır
-alıyorrr -
konuşamadım
bayanlar çok özür dilerim ama yuh!Okuyunca benimde Nutku tutuldu 150 tl nedir yaaa
Ne açıyor ne de geri dönüyorNosu varsa banada verebilirmisin bide onu deneyeyim bide kaca bakiyor
Sms yazmayı denedin mi?Ne açıyor ne de geri dönüyor
Ben baküdeyim arkadaşım arıyor dünden beri istanbulda ama acmıyor sms yazsada cvp vermezkiSms yazmayı denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?