İstanbul'da Fal - Falcılar

Gökay nerde bakıyor acaba

Cezmiyi bende duydum bir ara bakmıyordu crvremde çok kişi baktırmıştır cezmi iyidir ama pahalı hatta telle bakıyordu en son

Symbol Cafe Nihal'in sadece haftaiçi 11-7 arası bakması?!?
Dumur oldum.
Calışan insanlar nasıl baktırıyor peki dedim tlfdaki adama.
Ona göre program yapıyorlar, geliyorlar dedi.
Fal icin izin mi alcaz yahuu.
Bari aksam 8e kadar bakaydı.
Enteresann

Bende telefonda baktırdığım ablanın dediği bir olayı birebir dün akşam yasadim.çok sasirdim

Kızlar bende bugüne kadarki fal deneyimlerini paylaşayım :elmira 4 yıl önce ilk baktirdim çok güzeldi ve birebir çıktı ama şimdilerde telefonunu verdiğim arkadaşlar 10 dk baktığını soledi biraz üzüldüm 6 ay önce yine baktirdim banada çok kısa bakmisti. .....mercan elmiraya paralel bir fal bakıyor hemen hemen aynı sonuçları değişik çıkıyor ......Kadınlar kahvesi meryem kimse begenmwsede ben cok beğeniyordum taki suyunu cikarincaya kadar çok gittim ezberle di herseyimi artık baktirmiyorum. ....yasemin fiyati uygun ani kesinlikle biliyor detay verdiği küçük şeyler çıkıyor geleceği bilmiyorum daha verdiği zaman dolmadı ....şimdi şu eylem ve cezmiye merak ediyorum bir ara onlarida deneyeceğim

neyy symbolde bakıp birde 15otl mi alıyır
-alıyorrr -
konuşamadım

Kızlarrr anadolu yakasında veya telefonda önereceğiniz kim var? Bir de bu cezmi nin nosunu bana da özelden atar mısınız :) sevgiyle..

Kızlar okuyun şu aşağdakileri, bu Cezmiye ulaşmamız lazım mutlaka,sıradan cafe falcılarından değil ünlü medyumlardan önceleri şirinevlerde evinde bakıyormuş sonra telefonla bakım yapmaya başlamış ama arıyorum dünden beri ne açıypr nede geri dönüyor,bıraktı mı acaba fal işini

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-14-17-48-15.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 147
  • Screenshot_2016-02-14-17-40-09.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 137
  • Screenshot_2016-02-13-21-56-22.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 135
  • Screenshot_2016-02-13-20-59-22.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 137
  • Screenshot_2016-02-13-20-54-35-1.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 132
  • Screenshot_2016-02-13-20-52-35.webp
    23 KB · Görüntüleme: 135
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…