Telini bulursan banada at cnm yaKızlar okuyun şu aşağdakileri, bu Cezmiye ulaşmamız lazım mutlaka,sıradan cafe falcılarından değil ünlü medyumlardan önceleri şirinevlerde evinde bakıyormuş sonra telefonla bakım yapmaya başlamış ama arıyorum dünden beri ne açıypr nede geri dönüyor,bıraktı mı acaba fal işini
Telini buldum arıyorum ama acmıyorrr geri de dönmüyorrrTelini bulursan banada at cnm ya
Tmm cnm ulaşırsan nosunu bana bi at cnm teşkkür ederimTelini buldum arıyorum ama acmıyorrr geri de dönmüyorrr
Canım nosunu bana da atar mısın? Hep beeraber arayalım belki aramalardan bıkıp birimize cevap verir.Telini buldum arıyorum ama acmıyorrr geri de dönmüyorrr
0537-608-79-59Canım nosunu bana da atar mısın? Hep beeraber arayalım belki aramalardan bıkıp birimize cevap verir.
Bu cezminin nosumu[/QUOT evey cezminin
Evet cezmininBu cezminin nosumu
Bende alabilirmiyim teliniŞu cezmiye ulaşmam lazım mutlaka,arıyorum ne açıyor ne de geri dönüyor
Yazfım yukarıyaBende alabilirmiyim telini
İyi de 2015 haziran ayında bile baktıranlar var cezmiye yorum yazanlar var yakalanmışsa eger nasıl bakmış pekiiikızlar nete şirinevler falcı cezmi yazdım boyle bısey cıktı bu cezmı olması ? 1998 yılından bır habermıs. tasınmıs falan denılıyor ya http://www.milliyet.com.tr/1998/09/15/yasam/yas10.html
bilmıyorum ki bende belkı bu cezmi degıldır baskadır. bide zaten yakalansa da bırakmıslardır yıllardır eğer oysa bile :) cezmi k dıyor gazetede. baktıran bırılerı soyadını bılıyorsa oradan belkı dogrulugunu anlayabılırız.İyi de 2015 haziran ayında bile baktıranlar var cezmiye yorum yazanlar var yakalanmışsa eger nasıl bakmış pekiii
2012de flnda bu forumda coğu kişi baktırmış ama şu an falı mı bırakyı yoksa niye acmıyor telefonu bilmiyorumİyi de 2015 haziran ayında bile baktıranlar var cezmiye yorum yazanlar var yakalanmışsa eger nasıl bakmış pekiii
Burdan coğu kişi baktırmış aslında ama ses sesa yok hicbirindenbilmıyorum ki bende belkı bu cezmi degıldır baskadır. bide zaten yakalansa da bırakmıslardır yıllardır eğer oysa bile :) cezmi k dıyor gazetede. baktıran bırılerı soyadını bılıyorsa oradan belkı dogrulugunu anlayabılırız.
hafta sonu diye acmıyor da olabilir. bide yarın denersin.Burdan coğu kişi baktırmış aslında ama ses sesa yok hicbirindenbi ara da cezmi öldü fln diye haber yayılmıştı ama sora doğru olmadığını söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?