İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar damlalar cafe tugba birde kadınlar kahvesi duyguya fal baktıran mı bana an itibariyle patladılar zaten pembe gelmişti öylede oldu

Kadınlar kahvesi de meryem abla üstüne tanımam bana herseyi soledi geçmişte artık baktirmiyorum herseyimi biliyo çünkü

Kadınlar kahvesi de meryem abla üstüne tanımam bana herseyi soledi geçmişte artık baktirmiyorum herseyimi biliyo çünkü
Enerji meselesi demekki bende baktırmıstım ona kimseye söyleme fln demişti hiç bir dedigi cıkmadı bana

Evet kesinlikle enerji bana o zaman şimdi eşim oldu adına kadar vermişti ve evleneceği mi solemisti hatta 5 6 yıl önce burdan kızlarla toplanıp taksimde kahvaltı ettik o zaman bi kaç arkadaşı goturdum memnun kalmışlardi

Ay ne güzel sevindim senin adına duyguya baktırdın mı hiç oda cıksa keske bana Verdigi tarihe cok az kaldı ama cıkmıcak imkansız yani dedigi şey

Yok ben elmira meryem abla mercan bide telefonda bakan bir abla var onlara baktirdim memnun kaldıkları m aradaki hiç tutmayanlari hiç saymıyorum ☺☺☺

Ya bi banadamı cıkmadı bu tugba :))) kardeşimede dedigi cıktı benle enerjisi tutmadı demekki benim eski erkek arkadasım çok ketundur gururlu yani bu seni arıycak dedi tarih verdi patladı zaten inanmamısdım malımı biliyorum :)))

Yok ben elmira meryem abla mercan bide telefonda bakan bir abla var onlara baktirdim memnun kaldıkları m aradaki hiç tutmayanlari hiç saymıyorum ☺☺☺
Falcılara verdigim parayla yeni sevgili bulurdum :)) o derece baktırdım artık cıkmadıklarını görüncede uzaklastım

Kizlar ben 2011 de fal topigi için bu siteye üye oldum. Iyi bakan daimi falcilarda buldum bi süre sonra onlar artik hayatlarimi bilip ona göre yorum yaptıkları için fal olaylarından sogudum.
Yillarca baktirdikta ne oldu ne değişti hayatımizda?

Birşey degişmiyor umut tacirligi bizlerde safız işte. Baktırdımtan sonra gülerek cıkıyoruz ordan kesin dalga geçiyorlardır valla adama 6 yılımı verdim bilmesem adamı beklerimde yok yani hayırlısı artık dua etmek en güzeli

Ben telde baktiriyorum gitmiyorum artık cafelere

Kadınlar kahvesi Meryem e 3defa baktırdim 3 u de tirt çıktı. tipik cafe falcisi bir özelliği yok bence
İşte canim benle frekansı tuttu yemin ederim ilk gittiğimde adını yaşadığı semti bile soledi evleneceği mi soledi elmiraya bi ton para verdim o 25 tl ye aynı şeyleri soledi karşılıklı enerji ben buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…