İstanbul'da Fal - Falcılar

çikan fal; is ile ilgili bi konu ve pek umudum yoktu stresli bi durumdu... Hande'nin dedigi gibi oldu. Zamanlama olarak da yilbasindan sonra netlesecek demisti ve olumlu demisti. Göker de bildi sayilir o detay vermeden 2016 icin genel bi yorumda bulunmustu, o da bu sonucu vermisti.

SİZE AYHANIN NUMARSINI VERİM İYİ FALCIDIR 0534 481 45 50 EN SON GECEN SENE BAKTIRMIŞTIM ONDAN BERİDİR KONUŞMADIM ANI ÇOK İYİ BİLİR

Kadınlar kahvesi Meryem e 3defa baktırdim 3 u de tirt çıktı. tipik cafe falcisi bir özelliği yok bence

Bende arkadasimla Meryem'e baktirmistim. Bana fal ciksin diye kimseye anlatmamami istemisti, arkadasima da falini sordugumda cok detaya girmemisti sonra ben dayanamayip fali anlatmaya baslayinca ikimizede ayni seyleri soyledigi ortaya cikmisti, cok komikti:)

Ben Eylem'e telefonda baktirdim. suani iyi biliyo ama arada olaylari karistiriyor. Birkac tarih verdi bakalim tutacak mi merak ediyorum.

Hahahaha evet bunu söyleyen çok oldu banada ama ben seviyorum yaa dedikleri çıktı bana

Ayrıca tuba telefonla bakmayı bitirmiş çok yoruldugu için cafeye gelsin dedi baktırmak isteyen artık sizin için gittiğim fal
ahaha güldüm baya peki ordaki peline baktırdın mı bende anı bildi ama çıkar mı bilmiyorum

Pelin'e ben 3-4 yıl önce baktırmıştım. Ona göre eski sevgilimle önce tatile çıkıyordum, sonra da evleniyordum

Daha sonra çoğu kişiye de aynı şeyleri söylediğini öğrendim. Söylediklerinden çok alakasız şeyler yaşıyorum şu an. Ama hakkını yemeyeyim, okuduğum okulun ismini söylemişti şak diye

Banada aynısını dedi)
Uludağ gitcekmişim ama anı iyi bildi şaka gibi

Aynen öyle canim.insallah emeğin boşa gitmez 6-yil dile kolay insan maddi manevi yipraniyor bazen düşünüyorum da bu fal olayina harcadığım parayla rahat bi gayrimenkul edinirdim

Okurken koptum canim yaa banada aynısını söylerdi hep neden soylemiyim diye sorduğum da tilsimi bozulur oyüzden söyleme derdi,bide adam asmaca oynar gibi isim tahmin etmesi yokmu, biz o harf var bu harf yok diye diye şak isimleri buluyor du kadın

Banada aynısını dedi)
Uludağ gitcekmişim ama anı iyi bildi şaka gibi

Ben yazın gitmiştim o yüzden bana İzmir tarafı demişti Yalnız şöyle bi şey var adam benden sonra Muğla'dan sevgili buldu kendine

Anı çok iyi biliyo ama gelecek sıfır, yoksa çoktan tatilimi yapmış evlenmiş olurdum

Fal baktirma meraki yuzunden aslinda komik anilarimizda oluyor:)

Ben Melek'in olay falindan sonra bir daha gitmedim, cunku o mekanda en cok Melek tercih ediliyordu, Melek boyleyse kimbilir digerleri nasildir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…