Kızlar bana nihali soranlar telefonla bakıyormus tlf aldım mesajla soranlar tekrar mesaj atarsanız yazayım yoksa baya mesaj gelmıstı bilginize
Kadınlar kahvesi Meryem e 3defa baktırdim 3 u de tirt çıktı. tipik cafe falcisi bir özelliği yok bence
Hahahaha evet bunu söyleyen çok oldu banada ama ben seviyorum yaa dedikleri çıktı banaBende arkadasimla Meryem'e baktirmistim. Bana fal ciksin diye kimseye anlatmamami istemisti, arkadasima da falini sordugumda cok detaya girmemisti sonra ben dayanamayip fali anlatmaya baslayinca ikimizede ayni seyleri soyledigi ortaya cikmisti, cok komikti:)
Tanıdık yokmucezmi açmaz telefonları referanslı bakıyor hasbam artık tanıdıklarına yani
telefonda baktırmıştım canım zehra hanım ankarada ama iş için ankaraya gittiğimde evinede götürmüştü kuzenim
Bekliyoruz)Kızlarr bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine soğanlıkta kendi evinde bakan birine gideceğim, cafe falcısı değil. Ismi sunay. Baktırdıktan sonra yorumları paylaşırım :)
Sen onane zaman baktirdin ?Şu cezmiye ulaşmak lazım bi şekilde adamın söylediklerinden cıkmayan tek şey bile yok
ahaha güldüm baya peki ordaki peline baktırdın mı bende anı bildi ama çıkar mı bilmiyorumBende arkadasimla Meryem'e baktirmistim. Bana fal ciksin diye kimseye anlatmamami istemisti, arkadasima da falini sordugumda cok detaya girmemisti sonra ben dayanamayip fali anlatmaya baslayinca ikimizede ayni seyleri soyledigi ortaya cikmisti, cok komikti:)
Ayrıca tuba telefonla bakmayı bitirmiş çok yoruldugu için cafeye gelsin dedi baktırmak isteyen artık sizin için gittiğim fal
ahaha güldüm baya peki ordaki peline baktırdın mı bende anı bildi ama çıkar mı bilmiyorum
Banada aynısını dediPelin'e ben 3-4 yıl önce baktırmıştım. Ona göre eski sevgilimle önce tatile çıkıyordum, sonra da evleniyordum
Daha sonra çoğu kişiye de aynı şeyleri söylediğini öğrendim. Söylediklerinden çok alakasız şeyler yaşıyorum şu an. Ama hakkını yemeyeyim, okuduğum okulun ismini söylemişti şak diye
Aynen öyle canim.insallah emeğin boşa gitmez 6-yil dile kolay insan maddi manevi yipraniyor bazen düşünüyorum da bu fal olayina harcadığım parayla rahat bi gayrimenkul edinirdimBirşey degişmiyor umut tacirligi bizlerde safız işte. Baktırdımtan sonra gülerek cıkıyoruz ordan kesin dalga geçiyorlardır valla adama 6 yılımı verdim bilmesem adamı beklerimde yok yani hayırlısı artık dua etmek en güzeli
Okurken koptum canim yaa banada aynısını söylerdi hep neden soylemiyim diye sorduğum da tilsimi bozulur oyüzden söyleme derdi,bide adam asmaca oynar gibi isim tahmin etmesi yokmu, biz o harf var bu harf yok diye diye şak isimleri buluyor du kadınBende arkadasimla Meryem'e baktirmistim. Bana fal ciksin diye kimseye anlatmamami istemisti, arkadasima da falini sordugumda cok detaya girmemisti sonra ben dayanamayip fali anlatmaya baslayinca ikimizede ayni seyleri soyledigi ortaya cikmisti, cok komikti:)
Banada aynısını dedi)
Uludağ gitcekmişim ama anı iyi bildi şaka gibi
Mi cafe açık.
Öglen 12 sularinda ara tekrar.
Numarasini ozelden yaziyorum simdi
Ayrıca tuba telefonla bakmayı bitirmiş çok yoruldugu için cafeye gelsin dedi baktırmak isteyen artık sizin için gittiğim fal
ahaha güldüm baya peki ordaki peline baktırdın mı bende anı bildi ama çıkar mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?