İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar dun yazmistim evinde bakan Sonay hanimdan. Tarot, yildizname ve kahve üçünü kullanarak bir yorum yapiyor. Fiyati 70 tl. Degerlendirmeye gelirsek; gecmisi süresiyle isimle şehirle mekanla okudu resmen. Harf falan degil birebir isimleri sıralıyor.. anı da iyi bildi. Gelecek konusunda mart ayı icin bir süre verdi. Onu beklemem gerekecek. Buna göre patlayıp patlamadigini yine yazarim. Angel cafe burcu içinse bugün son gün. Bakalım patlayacak mi :)

Yani bende şunu düşündüm ne bekliyoruz acaba faldan hani meryem konuşuldu o yüzden ondan örnek vericem mesela bi ilişkim olduğunu ve sorunlarımı nerden bildi yaşadığı semti tutturmak olayları bilmek yeterli değilmi mesela tasula vardı yine kadınlar kahvesi ne giderken yol üzerinde ona baktirdim bi gün yaa biseymi bilseydi gam yemezdim bana evlisin dedi ben ki evlenecwkmiyim diye baktirma ya gitmiştim soledik leri dehşet vericiydi sukur ki çıkmadı mesela bizde bakariz kız kıza kuş çıktı balık çıktı tamam bence fal bakmak bir meziyet söylediklerinin çıkmaması mi bizi uzuyor acaba

Kizlar slm ben yeni uye oldum siteye bakirkoy civarinda bildiginiz iyi bi falci varmi... yonlerdirebilceginiz..

Slm kzlar yorumlarinizi okudum bende dun bakirkoyde yeni bi mekanda fal baktirdim cok iyiydi tavsiye ederim sutlu kahve daha once gulden hnm varmis degisilik yapilmis onur bey ve neslihan hnm ikiside cok iyi tavsiye ederim

Slm kzlar yorumlarinizi okudum bende dun bakirkoyde yeni bi mekanda fal baktirdim cok iyiydi tavsiye ederim sutlu kahve daha once gulden hnm varmis degisilik yapilmis onur bey ve neslihan hnm ikiside cok iyi tavsiye ederim

hangisine baktırdırdınız ki? ikisine de mi?

Slm acaba sizin baktirginiz yer nerde bakirkoyun neresinde diger arkadaslarda bi kac yer soledi yarin bakirkoye gecicem randevu alinmasi gerekiyomu kizlar bilgi veririsniz sevinrim

Ben toprak çiğdem ediye baktırdım arasında en çok çiğdemi beğendim laf cafe de interneten bakabırlırsın adresıne birde tlf randevu yok saat 9 gibi gidersen ilk sırayı alabilirsin onun dışında saat 2 ye kadarda akşamı doldurıyor topraktak ta mandal cafede bu cafeler yan yana hangisine baktırırsan artık:)
Slm acaba sizin baktirginiz yer nerde bakirkoyun neresinde diger arkadaslarda bi kac yer soledi yarin bakirkoye gecicem randevu alinmasi gerekiyomu kizlar bilgi veririsniz sevinrim

Cnm bakirkoy de dadyan kilisenin arka sokgnda kaliyo bu cafelerin oldugu sokak randevuyla calisiyolarmis gun icinde gidip beklersende sira geliyo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…