- 22 Mart 2015
- 79
- 37
- 88
Bakırköyde en iyisi mandal cafe toprak,dejavu cafe edi,laf cafe ciğdemi de övüyorlar ama ben baktırmadım henüz ciğdemeKizlar slm ben yeni uye oldum siteye bakirkoy civarinda bildiginiz iyi bi falci varmi... yonlerdirebilceginiz..
Bakırköyde en iyisi mandal cafe toprak,dejavu cafe edi,laf cafe ciğdemi de övüyorlar ama ben baktırmadım henüz ciğdeme
Slm kzlar yorumlarinizi okudum bende dun bakirkoyde yeni bi mekanda fal baktirdim cok iyiydi tavsiye ederim sutlu kahve daha once gulden hnm varmis degisilik yapilmis onur bey ve neslihan hnm ikiside cok iyi tavsiye ederim
hangisine baktırdırdınız ki? ikisine de mi?Slm kzlar yorumlarinizi okudum bende dun bakirkoyde yeni bi mekanda fal baktirdim cok iyiydi tavsiye ederim sutlu kahve daha once gulden hnm varmis degisilik yapilmis onur bey ve neslihan hnm ikiside cok iyi tavsiye ederim
Slm kzlar yorumlarinizi okudum bende dun bakirkoyde yeni bi mekanda fal baktirdim cok iyiydi tavsiye ederim sutlu kahve daha once gulden hnm varmis degisilik yapilmis onur bey ve neslihan hnm ikiside cok iyi tavsiye ederim
KIZLAR CEZMİYE ULAŞIRSAM HABER VERİCEM YENGEMİN ÇOÇUKLUK ARKADAŞI ODA ULAŞMAKDA ZORLUK ÇEKİYORSen onane zaman baktirdin ?
CEZMİ ESERİKLİ VAR ONDA BİŞELER AMA TUTMADIĞI FALLARIDA OLMUŞTUR.Şu cezmiye ulaşmak lazım bi şekilde adamın söylediklerinden cıkmayan tek şey bile yok
Kızlar mi cafe hande hanımdan randevu aldım 3 şubata çok yoğunmuş baktıran varmı nasıl boşuna gitmeyelim
teşkr canımBen baktırdım iyidi bakalım dediklerinden ne çıkacak
Behangisine baktırdırdınız ki? ikisine de mi?
Slm acaba sizin baktirginiz yer nerde bakirkoyun neresinde diger arkadaslarda bi kac yer soledi yarin bakirkoye gecicem randevu alinmasi gerekiyomu kizlar bilgi veririsniz sevinrim
Ben once neslihan hnma bktirdim onur beye resim fali baktirdim cok iyiyidi tarih ve zaman soluyo tavsiye ederim hic bilinmis bi fal degil resim fali su falida cok iyiydi
Cnm bakirkoy de dadyan kilisenin arka sokgnda kaliyo bu cafelerin oldugu sokak randevuyla calisiyolarmis gun icinde gidip beklersende sira geliyo cnmSlm acaba sizin baktirginiz yer nerde bakirkoyun neresinde diger arkadaslarda bi kac yer soledi yarin bakirkoye gecicem randevu alinmasi gerekiyomu kizlar bilgi veririsniz sevinrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?