Ben toprak çiğdem ediye baktırdım arasında en çok çiğdemi beğendim laf cafe de interneten bakabırlırsın adresıne birde tlf randevu yok saat 9 gibi gidersen ilk sırayı alabilirsin onun dışında saat 2 ye kadarda akşamı doldurıyor topraktak ta mandal cafede bu cafeler yan yana hangisine baktırırsan artık:)
Ulaşırsan mutlaka haber verrrrCEZMİ ESERİKLİ VAR ONDA BİŞELER AMA TUTMADIĞI FALLARIDA OLMUŞTUR.
ben bikac kere baktirdim, an ve geçmisi iyi bilir. dediklerinden bir çogunu da yasadim. bekledigim bi konu daha var ki cok zor gibi ama bakalim... oldukca haber veriyorum zaten. bi deneyin derimKızlar mi cafe hande hanımdan randevu aldım 3 şubata çok yoğunmuş baktıran varmı nasıl boşuna gitmeyelim
hmmmm peki. eh hele bi çiksin da bakalim biBen once neslihan hnma bktirdim onur beye resim fali baktirdim cok iyiyidi tarih ve zaman soluyo tavsiye ederim hic bilinmis bi fal degil resim fali su falida cok iyiydi
Birbirini tamamlaması açısından ikisi birlikte biraz pahalıya geliyor ama tarotta soru sorma şansınız var daha çok hissiyat üzerinden gidiyorBende hande için randevu aldım bugün ama iki hafta sonraya taaa . Sizce kahve mi tarot mu ne dersiniz? Veya ikisi birlikte mi iyi?
Ben çok beğendim iki kez gittim ilki daha iyidi birçoğu karşındaki insanın hayatında kimse yok dedi ama hande hanım duygusal bişey yok ama konuştuğu biri var dedi bunu söyleyen bir Can birde hande idi diğerleri bişey söyleyemedi ben tarzını sıcaklığını samimiyetinide sevdimKızlar mi cafe hande hanımdan randevu aldım 3 şubata çok yoğunmuş baktıran varmı nasıl boşuna gitmeyelim
varmiymis oyle biri peki? Dedikleri çikti mi?Ben çok beğendim iki kez gittim ilki daha iyidi birçoğu karşındaki insanın hayatında kimse yok dedi ama hande hanım duygusal bişey yok ama konuştuğu biri var dedi bunu söyleyen bir Can birde hande idi diğerleri bişey söyleyemedi ben tarzını sıcaklığını samimiyetinide sevdim
Henuz Hayır iş için tarih olarak martı ilişki için nisan ı verdi bakıp göreceğiz konuştuğu kimse varvarmiymis oyle biri peki? Dedikleri çikti mi?
Çıkan fal konusunda emre bir kırılma daha yaşayacaksınız dedi oldu birde onunla restorant cafe bir yerde karşılaşacaksınız seni çok kıskanaçak dedi evet karşılaştık bakıp durduk birbirimize evli birinin başka birisiyle olacağını duyacaksınız dedi sakın Karışma dedi ve çıktı hemde çok yakınım eşi iki kişiyi de çok seviyorum bişey diyemiyorumvarmiymis oyle biri peki? Dedikleri çikti mi?
Sesli güldüm valla kurardık yuva bile kurardık milletin yönlendirmesiyle bu şekil oluyor inşallah herkesin hayatı düzene girer kurtuluruz bu fallardanAynen öyle canim.insallah emeğin boşa gitmez 6-yil dile kolay insan maddi manevi yipraniyor bazen düşünüyorum da bu fal olayina harcadığım parayla rahat bi gayrimenkul edinirdim
Çok sevindim bana falı cıktıgı için önerdimm:)Kızlar ben Nihal'e telefondan baktırdım, en çok memnun kaldıgım isim diyebilirim. Tuğba cok hızlı bakmıstı, Nihal her soruma cevap verdi hiç aceleye getirmedi, hatta dakikam bittiği için kendi aradı beni.Geçmişimi ve anımı çok iyi bildi resmen dizdi bir bir beni bir yerden tanıyor mu diye şaşırmadım değil kurduğum cümlelerin aynılarını bile kurdu aklımdan geçenlerin çok şaşırdım :) Gelecek hakkında ise 1 ay kadar bir müddet var bakalım :)) ama kesinlikle öneriyorum kurduğum cümlelerin aynısını söylemesi beni çok şaşırttı valla :))
Merhaba nihale nasıl ulaşabiliriz?Kızlar ben Nihal'e telefondan baktırdım, en çok memnun kaldıgım isim diyebilirim. Tuğba cok hızlı bakmıstı, Nihal her soruma cevap verdi hiç aceleye getirmedi, hatta dakikam bittiği için kendi aradı beni.Geçmişimi ve anımı çok iyi bildi resmen dizdi bir bir beni bir yerden tanıyor mu diye şaşırmadım değil kurduğum cümlelerin aynılarını bile kurdu aklımdan geçenlerin çok şaşırdım :) Gelecek hakkında ise 1 ay kadar bir müddet var bakalım :)) ama kesinlikle öneriyorum kurduğum cümlelerin aynısını söylemesi beni çok şaşırttı valla :))
beşiktaş symbol cafe deMerhaba nihale nasıl ulaşabiliriz?
kızçeleeeer hopaaaa ben gerii döndümmm :):) buralarda yoktum ama her gün fal fal geziyordum Angelsnill bilirr :)
bugün nihale 2. kez telefondan baktırdım ve çok memnun kaldım 24 üne kdr aricak dedi duu bakalım.kadının enerjisi çok iyi moralime iyi geldii söyledikleride tutarlıydı benim erkek arkadaşıma karşı yaptığım tavırlarıı söylediğim sözleri bizzat söledi bidee son zamanlardaki favorilerimden biride kadınlar kahvesi pelin onunda fallarıı bana çok tutarlı ve arkadaşımada çok güzel baktıı.göker e gittim pekk memnun kaldığım söylenemez damlalar tuğbaya 3 gün önce gittim sürekli elinde telefon bi sıkıntısı vardıı adam akıllı bakamadı asmin cafe asiye onada baktırdım iyiydi diyebilirim bi anne gibi yönlendiriyor o huyunu seviyorum.pen cafe yeter in ilk falı iyiydide ikincide foss çıktıı bugün gene taksime gitcemm önerceğiniz birileri var mıangelsnilll sende gel broo =) artk burdan davet ediom
bence bana dediği çıkıcak gibi çnkk 23 ünde mahkemelik olayım var onun için arar diye düşünüyorum.Nihal'i ben de çok sevdim ya çok güzel bi enerjisi var, tatlı kadın. Bana da çook kısa bir zaman verdi, tik tak tik tak... Yaklaşıyo yani. Güzel fallar çıksın lütfeen=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?