İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar internette derya ablaya bide faldiyarı.comda ücretsiz kahve falı bakıyorlar,kahveyi icip kapatıp sora fincanın fotosnu cekip yolluyorsunuz güzel yorumluyorlar hemde ücretsiz arada boşken deneye bilirsiniz eğlencesine :)

Kizlar dunku tavsiyelerinizi dinleyip bugun bakim yaptirdim gidip dediginiz cafelerde iki kisiye baktirdim biri ayten hnm mandal digeride neslihan hnma baktirdim cok iyi gecti insalah dediklri cikar umutla bekliyom

Kizlar dunku tavsiyelerinizi dinleyip bugun bakim yaptirdim gidip dediginiz cafelerde iki kisiye baktirdim biri ayten hnm mandal digeride neslihan hnma baktirdim cok iyi gecti insalah dediklri cikar umutla bekliyom
Neslihan hanım kim nerde bakıyor? Ayten hanım nasıldı

Merhaba, Arap melahatın telefon numarasını gönderebilir misiniz biliyorsanız kızlar? Nette heryerde aradım yok bulamıyorum

Nihalin tarihlerini bekliyoruz hadi bakalımmm hepimiz topluca çok sevdik :))) Sağol Angelsnil sen de olmasan <3 :)))

Nihalin tarihlerini bekliyoruz hadi bakalımmm hepimiz topluca çok sevdik :))) Sağol Angelsnil sen de olmasan <3 :)))
Rica ederimm deneyimlemeden size sölemiyorum tabı herkese cok ıyı olcak dıye bısı yok ama benım 5 falıma baktıysa 4 ü çıkmıstır kısa bakıyor bildiğiniz üzere tarih ve olayları yaşıyorum tekrar gidiyorum bazen dayanamayıp gittiğimde yıne aynı tarıhlerı verıyor :) umarım istediğiniz gibi olur bir de enerji onemlı yanı falınıza baktırdıgınızda fal bakan kişinin moral durumu gerçekten ben bunu göredüm sanslıydanız ıyı günündeyse bir falcı cok guzel döktürüyor ama kafası bişi takıksa yok hiç bişi beklemeyin ben sürekli gittiğim falcılardada morallerı yerınde olmadıgında çıkmıyor.

bugün yeniden zehraya fal baktırdım hadi bakalım yeni yeni yorumlar geldi inşallah olur birisine yakın zamanda dedi beklemedeyim :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…