- 22 Mart 2015
- 79
- 37
- 88
Nihal ne kadara bakıyor acaba? :)Nihal'i ben de çok sevdim ya çok güzel bi enerjisi var, tatlı kadın. Bana da çook kısa bir zaman verdi, tik tak tik tak... Yaklaşıyo yani. Güzel fallar çıksın lütfeen=)
TAROT 30 KAHVE TAROT 50Nihal ne kadara bakıyor acaba? :)
Hangisini önerirsin?TAROT 30 KAHVE TAROT 50
valla ben 30 lira gönderdim tarot baktırdım daha önce ikisine baktırmıştım sana kalmş bişiHangisini önerirsin?
Neslihan hanım kim nerde bakıyor? Ayten hanım nasıldıKizlar dunku tavsiyelerinizi dinleyip bugun bakim yaptirdim gidip dediginiz cafelerde iki kisiye baktirdim biri ayten hnm mandal digeride neslihan hnma baktirdim cok iyi gecti insalah dediklri cikar umutla bekliyom
numarası varsa atabilir misin acaba bana?Melahat geçen sene sağ di arap Melahat la kurtuluş taki Melahat aynı kişi.
Edirne li Melahat farkli biri
Melekler kahvesi pek zamanları çıkmaz uyarım sizi olguları durum analizleri iyi gelecek odaklıEmre nerde bakıyodu
Geçmişte iki kez nihal hanıma baktırdım anda geçmişte iyi gelecek pek bişey görmedim ekimde toparlanma var dedi ama dediği olmadıbeşiktaş symbol cafe de
Numarasini gonderebilir misiniz bana?valla ben 30 lira gönderdim tarot baktırdım daha önce ikisine baktırmıştım sana kalmş bişi
Rica ederimm deneyimlemeden size sölemiyorum tabı herkese cok ıyı olcak dıye bısı yok ama benım 5 falıma baktıysa 4 ü çıkmıstır kısa bakıyor bildiğiniz üzere tarih ve olayları yaşıyorum tekrar gidiyorum bazen dayanamayıp gittiğimde yıne aynı tarıhlerı verıyor :) umarım istediğiniz gibi olur bir de enerji onemlı yanı falınıza baktırdıgınızda fal bakan kişinin moral durumu gerçekten ben bunu göredüm sanslıydanız ıyı günündeyse bir falcı cok guzel döktürüyor ama kafası bişi takıksa yok hiç bişi beklemeyin ben sürekli gittiğim falcılardada morallerı yerınde olmadıgında çıkmıyor.Nihalin tarihlerini bekliyoruz hadi bakalımmm hepimiz topluca çok sevdik :))) Sağol Angelsnil sen de olmasan <3 :)))
Eğer bu Symbol cafe Nihal ise bende numarasını alabilir miyimKızlar bana nihali soranlar telefonla bakıyormus tlf aldım mesajla soranlar tekrar mesaj atarsanız yazayım yoksa baya mesaj gelmıstı bilginize
zehra hanım telefondan bakıyor mu bakıyorsa numarasını alabilir miyimbugün yeniden zehraya fal baktırdım hadi bakalım yeni yeni yorumlar geldi inşallah olur birisine yakın zamanda dedi beklemedeyim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?