hahhaha D: yaaa Angell bizim gitmediğimiz fal cı mı kalmışş moral mi kalmışşRica ederimm deneyimlemeden size sölemiyorum tabı herkese cok ıyı olcak dıye bısı yok ama benım 5 falıma baktıysa 4 ü çıkmıstır kısa bakıyor bildiğiniz üzere tarih ve olayları yaşıyorum tekrar gidiyorum bazen dayanamayıp gittiğimde yıne aynı tarıhlerı verıyor :) umarım istediğiniz gibi olur bir de enerji onemlı yanı falınıza baktırdıgınızda fal bakan kişinin moral durumu gerçekten ben bunu göredüm sanslıydanız ıyı günündeyse bir falcı cok guzel döktürüyor ama kafası bişi takıksa yok hiç bişi beklemeyin ben sürekli gittiğim falcılardada morallerı yerınde olmadıgında çıkmıyor.
Haha aynen olee yaa :)))hahhaha D: yaaa Angell bizim gitmediğimiz fal cı mı kalmışş moral mi kalmışşayy çıldırcammm
valla bulan banada versin.Kızlar selam Gaziosmanpaşa da bir Tüzün hanım vardı.. Adını duyardım ama hiç gitmedim. Şimdi bir arkadaşım çok methediyor ama numarasını almamış. Bilen varsa özelden ya da burdan ( kişi izin veriyorsa yayınlanabiliyordu) numrasını verebilir mi ?
Neslihan hnm sutlu kahvede bakiyor ayten hnm mandal cfde bakiyoNeslihan hanım kim nerde bakıyor? Ayten hanım nasıldı
bana da yollar mısınız nihan ın nosunu?TAROT 30 KAHVE TAROT 50
Neslihan hnm sutlu kahvede bakiyor ayten hnm mandal cfde bakiyo
Teşekkür ederim.Neslihan hnm sutlu kahvede bakiyor ayten hnm mandal cfde bakiyo
telefon numarasını atar mısın?Evet arkadaşlar benden de bir çıkan fal haberi telefonda bakan ablanın bir dediği daha çıktı eşimin ani bir operasyon geçireceğini solemisti kaç gündür onunla uğraşıyoruz hafta ici ameliyat olacak sukur ki korkulacak bir ameliyat değil ama ücreti 40 tl yapmış bugün aradım fal baktırmak için bana yine bakmadi çok üst üste baktırdığım için
Özelden çok soran oluyor numarasini buraya yazıcam sorun olmaz inşallah çünkü ben belki bir süre giremem 0554 805 23 59
Canım arap melahate önceden gitmiştim sonuç boşa gitmişim yanî anladın umarım ne demek istediğimiMerhaba, Arap melahatın telefon numarasını gönderebilir misiniz biliyorsanız kızlar? Nette heryerde aradım yok bulamıyorum
Bana ozelden yazar misiniz Sonay hanimla ilgili. Evi nerde? Uzun mu bakiyo?Kızlar dun yazmistim evinde bakan Sonay hanimdan. Tarot, yildizname ve kahve üçünü kullanarak bir yorum yapiyor. Fiyati 70 tl. Degerlendirmeye gelirsek; gecmisi süresiyle isimle şehirle mekanla okudu resmen. Harf falan degil birebir isimleri sıralıyor.. anı da iyi bildi. Gelecek konusunda mart ayı icin bir süre verdi. Onu beklemem gerekecek. Buna göre patlayıp patlamadigini yine yazarim. Angel cafe burcu içinse bugün son gün. Bakalım patlayacak mi :)
Nihal kaca bakiyor nosunu atabilirmisinizNihal hanimii herkese tekkk gecerimm kimse lafff edemez karsisinda beni bulurrr :)))) telefonda oha dicektim diyemedimm mukemmel hisleri var gecmisi ani ve gelecegi soyledi herseyi dogru soyledi tek bi yanlisi bile yok Bu arada zehra hanima baktirdigini soyleyen arkadasa ozelden yazdim numarasini istedigimi aka buraya yorum yapiyo mesajdan cevap attigi yok veremem de gec veya buraya gelip yorum atma imrendiriyosun insanlari. Nihal hanimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?