İstanbul'da Fal - Falcılar

hahhaha D: yaaa Angell bizim gitmediğimiz fal cı mı kalmışş moral mi kalmışş ayy çıldırcammm

ama kıslarr dün yeter e gittim akşam benimkinin bana söylediği şeylerii birebirr aynısını söyledi şok oldumm. yeter an da çok iyi

Kızlar selam Gaziosmanpaşa da bir Tüzün hanım vardı.. Adını duyardım ama hiç gitmedim. Şimdi bir arkadaşım çok methediyor ama numarasını almamış. Bilen varsa özelden ya da burdan ( kişi izin veriyorsa yayınlanabiliyordu) numrasını verebilir mi ?

valla bulan banada versin.

Evet arkadaşlar benden de bir çıkan fal haberi telefonda bakan ablanın bir dediği daha çıktı eşimin ani bir operasyon geçireceğini solemisti kaç gündür onunla uğraşıyoruz hafta ici ameliyat olacak sukur ki korkulacak bir ameliyat değil ama ücreti 40 tl yapmış bugün aradım fal baktırmak için bana yine bakmadi çok üst üste baktırdığım için

Özelden çok soran oluyor numarasini buraya yazıcam sorun olmaz inşallah çünkü ben belki bir süre giremem 0554 805 23 59

telefon numarasını atar mısın?

Bana ozelden yazar misiniz Sonay hanimla ilgili. Evi nerde? Uzun mu bakiyo?

Kızlar selam daha önceden gidip memnun kaldığım Ümit bey vardı Bakırköy kahve diyarında,kendisi oradan ayrılmış bugün öğrendim gittiğimde çalışanlar söyledi yeni yerine geçmiş yine bakırköyde bilginiz olsun,daha önceden de soran arkadaşlar olmuştu haberiniz olsun,dediklerini yaşadım gerçektende bir iki beklediğim şey daha var hayırlısı ile inşallah :)

Nihal hanimii herkese tekkk gecerimm kimse lafff edemez karsisinda beni bulurrr :)))) telefonda oha dicektim diyemedimm mukemmel hisleri var gecmisi ani ve gelecegi soyledi herseyi dogru soyledi tek bi yanlisi bile yok Bu arada zehra hanima baktirdigini soyleyen arkadasa ozelden yazdim numarasini istedigimi aka buraya yorum yapiyo mesajdan cevap attigi yok veremem de gec veya buraya gelip yorum atma imrendiriyosun insanlari. Nihal hanimm

Nihal kaca bakiyor nosunu atabilirmisiniz

Ben nihalden memnun kalmadım.2 kez baktırdım,ilk verdiği tarih çıkmadı.bugün yeni tarih verdi ve geçen sefer dediklerini tekrarladı.
Çiğdem e de baktırdım bugün,Çiğdem çok daha iyiydi.birsürü ayrıntı verdi ve bildi birçok şeyi.
Bugüne kadarki falcıları Sıralama yaparsam.
1 çiğdem
2 tuba
3 hande

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…