hadi bakalım sıradakiiSabah eyup seyhan hanima baktirdim kadinin bütün fallari cikior bende anı süper bilior gecmisi hersseyi gzel biliyor ve en garibi bendede arkadasimdada gelecek cikiyor eli kulağında goruseceksiniz dedi aksam benimki ile tartistik sbah yanima gelecek =) aksam hizimi alamayip sarmasik hasana gittim tirt cikti guzel seyler soyledi ama tatmin olmadim bi ton da sira bekledik hafta sonu angelsnil ile laf cafe cigdemi deneebiliriz bakalm neler olcek
☺☺☺hadi bakalım sıradakii₺
Symboldeki Nihal telefonda da bakmaya başladı. Aynı kişi yani bahsedilen.Bir tane Symbol Cafe Nihal bir tane de telefonda bakan Nihan mı var? Yoksa ikisi aynı kişi mi kafam karıştı :/
Senn bana kiziyorsun artık araa vericem :) izci sözü ama bugün adamın birinin iflahını sökmem lazım deşarj olucamhadi bakalım sıradakii₺
Bende numarasını alabilirmiyim uzun zamandır fallardan uzaktim ve cok fal baktirdim hepside fos..aslnda biliyorum cikmicagini ama yine sardim sanırım fallaraEvet arkadaşlar benden de bir çıkan fal haberi telefonda bakan ablanın bir dediği daha çıktı eşimin ani bir operasyon geçireceğini solemisti kaç gündür onunla uğraşıyoruz hafta ici ameliyat olacak sukur ki korkulacak bir ameliyat değil ama ücreti 40 tl yapmış bugün aradım fal baktırmak için bana yine bakmadi çok üst üste baktırdığım için
0554 805 23 59 yukarıda yazmıştım canim falan inanma falsizda kalmaBende numarasını alabilirmiyim uzun zamandır fallardan uzaktim ve cok fal baktirdim hepside fos..aslnda biliyorum cikmicagini ama yine sardim sanırım fallara
Yani isimlerin aynı olmasi tuhaf bence tabi bilememKızlar bir şey soracağım olabilitesi var mı düşüncelerinizi merak ettim. Hepimizinde bildiği gibi falcıların çoğu Geçmiş ve An konusunda çok iyiler.. Benim şuan hayatımda kimse yok, fal baktırdığım falcılar bana yakın özelliklerde yeni birinin hayatıma gireceğinden bahsettiler.. İsmi -An ile bitiyor dediler,çekik gözlü,düzgün aile yapısı falan dediler. Şuan forumdan bir arkadaşla konuştum onun da şuan hayatında kimse yokmuş ve baktırdığı falcılar ona da ismi An ile bitiyor,çekik gözlü ve düzgün aile yapısı gibi şeyler söylemişler.. Şuan birine göre yorum yapamadıkları için aynı şeyleri söylüyor olabilirler mi. Bunu diyen falcılar farklı ama mesela,ona Hande demiş,bana Nihal dedi. Ama aynı kritlerler olması tesadüf olabilir mi?
Bugün hande bana baktı benim esas. Oğlanın isminin sonu An ile bitiyor onu söledi.. Aynı falcı olsa tuhaf olmazdı ama farklı falcılar olması olayı ilginç kılıyor..Kızlar bir şey soracağım olabilitesi var mı düşüncelerinizi merak ettim. Hepimizinde bildiği gibi falcıların çoğu Geçmiş ve An konusunda çok iyiler.. Benim şuan hayatımda kimse yok, fal baktırdığım falcılar bana yakın özelliklerde yeni birinin hayatıma gireceğinden bahsettiler.. İsmi -An ile bitiyor dediler,çekik gözlü,düzgün aile yapısı falan dediler. Şuan forumdan bir arkadaşla konuştum onun da şuan hayatında kimse yokmuş ve baktırdığı falcılar ona da ismi An ile bitiyor,çekik gözlü ve düzgün aile yapısı gibi şeyler söylemişler.. Şuan birine göre yorum yapamadıkları için aynı şeyleri söylüyor olabilirler mi. Bunu diyen falcılar farklı ama mesela,ona Hande demiş,bana Nihal dedi. Ama aynı kritlerler olması tesadüf olabilir mi?
Aa yazık ya umut tacirliği yapmışlar resmen çok yanlış ya..Daha demin öğrendim ki aynısını nihal de yapmış bana veNihandurr 'a. Aynı özellikleri söylemiş o kadar üzüldüm ki anlatamam ((
Canım bende randevu aldım handeye , nasıldı sana?Bugün hande bana baktı benim esas. Oğlanın isminin sonu An ile bitiyor onu söledi.. Aynı falcı olsa tuhaf olmazdı ama farklı falcılar olması olayı ilginç kılıyor..
bana da niko haricinde olmadı... o da arkadaşıma da bana da aynısını dedi :)Aaa çok ilginç çok şaşırdım tesadüf mu acaba yoksa ortak bir ağizmi ama bugüne kadar baktırdığım hiç bir falci an diye bi isim demedi bana 100 tllikten 20 tl lige ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?