İstanbul'da Fal - Falcılar

Yani ben yine soluyorum telefonda baktırdığım abla kadar gerçekçi fal Bakanı görmedim elbetteki memnun kalmayan vardır ama bi kere ole motor gibi ezbere bakmiyor inceleyerek soluyor verdiği hiç bir işim sasmadi komşunun adıni verdi bana baktiran arkadaşlarımda çok memnun kaldı yine soluyorum frekans meselesi ama işin içine hile yalan girince uzak durun

Çok övdün telde bakanı ben onlarca kişiye baktım bu kdr öveni görmedim.

Çok övdün telde bakanı ben onlarca kişiye baktım bu kdr öveni görmedim.
Ben baktırdım bu kdr övülecek bişi demedi esas oğlanı bile görmedi. Ama güzel baktı kötü değildi bu denli ii değildi. Her bişi yazışında bu kadını övüyorsun tuhaf geldi..

Ben elmirayı da çok övüyor um oda çok iyi sadece pahali ve özelden onunda numarasini veriyorum seni niye rahatsız etti anlamadım buraya 10 tane arkadaşıma yazdiririm ama maalesef üyelikleri yok ben burdaki insanların verdiği paralara üzülüyorum ben burda yeni üye değilim 5 6 yıldır burdayım burdaki kızlarla taksimde kahvaltı bile yapmıştık yanlış kişiye atar yapiyosun dikkat et

O senin düşüncen saygı duyarım ama Kimseyi de karalanamana müsade etmem evet ben beğeniyorum çok gerçekçi baktığını da soluyorum en azından kimseyi kandirmiyor kaç tane arkadaşım baktirdi hiç aynı şeyleri soledi diyen olmadı benim falcılara verdiğim parayla ooo neler yapılırdı ben memnun olduğum bir ismi öneriyorum herkese elmirayida ablayi da seni rahatsız ediyorsa buda senin sorunun

Beni rahatsız etmedi çok ii biri o ayrı. Ama benimle ilgili çok az şey söledi ve esas kişiyi görmedi zaten amacım onun için baktırmak.. İstediğin kadar öv sorun değil sadece dikkatimi çekti. Bende bi çok kişiye baktırdım sonra eledim sırayla şimdi en fazla üç kişiye baktırırım. Olay enerji meselesi ise ilk kez bi falcıyla enerjim tutmadı o zmn..

Arkadaslar burda o kadar kişiye verdim numarayı allah için hicmi baktiran olmadı iyi yada kötü söyleyin sanki ben ortağıyimda parasının 20 tl nin nesine ortak olacaksam

Enerji tutmadi bilemedi hiç bişeyi mi de canımı ye ama beni suclayarak konuşuyorsun arkadaşım sen niye bu kadar ovuyosun diyosun memnunum ucuz diye çöpe paranız gitmesin diye baştan da soledim bunları

Enerji tutmadi bilemedi hiç bişeyi mi de canımı ye ama beni suclayarak konuşuyorsun arkadaşım sen niye bu kadar ovuyosun diyosun memnunum ucuz diye çöpe paranız gitmesin diye baştan da soledim bunları
Suçluluk psikolojisi var üstünde galiba yada okuduğunu anlayamıyorsun övmen dikkatimi çekti dedim her mesajında o kadını övüyorsun burda reklam yapan çok ama senin reklam yaptığını idda etmedim. Bu denli abartma ben beğendim senle enerjisi tutmadı de olsun bitsin ortalığı ververeye verme komik oluyor :)

Suçluluk psikolojisi var üstünde galiba yada okuduğunu anlayamıyorsun övmen dikkatimi çekti dedim her mesajında o kadını övüyorsun burda reklam yapan çok ama senin reklam yaptığını idda etmedim. Bu denli abartma ben beğendim senle enerjisi tutmadı de olsun bitsin ortalığı ververeye verme komik oluyor :)

Ayni şeyden farklı cümlelerle bahsediyoruz sen farkında değilsin suçluluk psikolojisi yaşayacağım hiç bir şey yok çok sukur biz bunları yıllardır görüyoruz burda alışkın merak etme eski arkadaşlar bilir

Selam olsun eski arkadaşlara.. Burdada beni bilen bilir bu kadar basit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…